O yüzden siliyorum ben. Mesela Teams kullanıyorsanız ta geçen sene toplantıların cache'leri duruyor. Veya Apple Music'te geçen sene dinlediğiniz albümün cache'leri duruyor. Arkadaşlar dosyalar tekrar yaratılır demiş ama basic olanlar yaratılır. Backlog durumda olanlar var tonla. Hiç yoktan onlardan kurtulursunuz ki çok ciddi yer açılıyor. Ama tabii kişisel tercih. 1 TB alanı olan adam için gereksiz tabii. |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (437. sayfa)

-
-
Cleanmymac kürekli olarak kullanıyorum gayet kullanışlı
-
M1 8gb’da adobe ps ve ae kullanan var mı? Performansını merak ettim kasma vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ps performansı iyi hocam
-
Profesyonel iş falan yapmıyorum ama pratikler yapmayı seviyorum kasmıyorsa ne ala
çok fazla kastığını görmedim ama en son 1 sene önce kullandım :)
-
MACBOOK M1 PRO 14 - 16 GB 512 GB SSD
satılıktır arkadaşlar foruma özel yardımcı olurum.
sarı site : 1141137617
-
-
Beyler logitech mouse bağlantı kopması yaşayan var mı?
ugreen hub kullanıyorum. Hub'a 1 tb ssd, hdmi ve logitech farenin alıcısı takılı. Ama ara sıra kopmalar oluyor. mouse ışıkları yeniden yanıyor. hub'dan ssd'yi çıkartınca yeniden bağlanma nadir seviyeye düşüyor. Bu problemi yaşayan var mı? Nasıl düzeltebilirim?
-
Neden satıyorsunuz hocam? Epey aktiftiniz forumda.
hediye olarak m2air geldi hocam. avukat olunca m2 air daha taşınabilir geldi. m1 pro 14 boşa düştü
-
Arkadaşlar cihazın kapağını kapattığımda şarj tüketimi fazla durumda. Dün gece %40 gibi kapattım sabah %20 25 civarındaydı. Bu tüketim normal mi yoksa bir ayarımı bozduk?
-
MacBook’dan devam yani. Hayırlı olsun.
Cihazın girişlerine herhangi bir şey bağlı mı usb hub filan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır hocam bağlı değil
-
O zaman normal değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
M2 MacBook Air’i bir yıldır kullanıyorum. Bu süre zarfında hep pille kullandım. 157 devir, %94 pil sağlığı. Sizde durumlar nasıl?
-
Aynı durumdaydım, betterdisplay kurup HiDPI ayarını açınca düzeliyor (muhtemelen 4kdan 1080e downscale). Ben de yeni keşfettim, 2 hafta triali var. Malum yoldan bulsam öyle kullanıcam :)
-
Kullandığım programlardan dolayı olabilir mi? betterdisplay gibi arka planda çalışan uygulamalar kullanıyorum çünkü. Ama ekranı kapattığımda da tamamen uyku moduna girmesi gerekmiyor mu?
-
Arkadaşlar merhaba,bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 2 gün önce m2 mba aldım,alışmaya çalışıyorum.
iclouddrive da ki dosyalarıma tek tıkla açamıyorum anca çift tık yapıp aç ile açabiliyorum birde videolarıda aynı mantık ile açıyorum.windows daki gibi tek tıkla aynı pencere içinde nasıl açabilirim.tşkler şimdiden..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X