Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple sertifikalı aksesuarlar için şöyle bir link var, ne kadar işe yarar bilmiyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensarrrrr -- 20 Mart 2022; 21:51:17 >
  • Thee_Eng kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırdım apple big sur 11.2 ile bir güncelleme getirmiş bu duruma o yüzden içim rahatlamıştı. Muhtemelen bir sıkıntı yoktur artık ama bir araştırayım apple ın ürünlerini de
    https://www.youtube.com/watch?v=9xteWOI4JVc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarOgred -- 21 Mart 2022; 0:27:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Ben type C Hub aldım 4 usb çıkışı var sadece. Bir tane usb ethernet hub alsam usblerinden birime taksam kablolu internete bağlanabılir miyim?

• candogan5 kullanıcısına yanıt

Olmaması için bir neden yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell monitor ve aksesuarlar tam anlamiyla bir numara ama bunlar disinda dell notebook, pc vs almayin. Daha onceki konularda gecmis ama yazayim dedim.

• Intel Mac’imde, Windows cihazlarda ve iPhone’umda sorunsuz bir şekilde çalışan yazıcım M1 çipli Mac’imde doğru düzgün çalışmıyor.

M1 Mac’imde bazen sıkıntısız bir şekilde çalışan yazıcım bazen de çalışmıyor. Sorun görselde yer almaktadır. Bazen ilk sayfaya görseldeki gibi şekiller çıkarıyor. Diğer sayfaları ise boş bir şekilde çıkarıyor. Benzer sorunu yaşayan veya çözümü bilen varsa yardım bekliyorum. :)

Apple M1 Mac [ANA KONU]

• benim dell dizüstü aldıktan 6 ay sonra ekran arızası verdi, koç servisi zor ikna edip değişim yaptırttım yoksa yazılım güncelledik deyip format atıp gönderiyorlardı.

şimdi de sözde bir fan arızası var ama fan çalışıyor. dizüstü açılırken supportassist ekranına geliyor, sonra da binanın tepesine gelen bir uzay mekiği gibi bağırıyor biiipp biiipp diye. ilkinde hatta güncelle deyip kapatmıştım bilgisayarı yataktan fırladım

neyse macbook air aldım da üniversiteye gidecek kardeşime verdim bunu. şimdi de biraz o düşünsün Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Yillar once windows tabanli sistemlerde bir numaraydi. Simdi cop oldu tum modelleri. Inspiron onerenler olmus ki vostrodan sonra en dusuk seridir. Aynen dediginiz gibi yaninda gelen destek yazilimi bile bes kurus etmez artik. Kurumsal serisi Latitude ve dunyanin parasi. Yuzlerce kullanici idle konumda bile cayir cayir oldugu icin metal sasiye elini koyamiyor. Cozemiyorlar malesef.

• Yazıcıyı silip tekrar seçtiniz mi? ( yüklemeyi vs ) Yada AirPrint yerine direkt print yada tersi varsa denediniz mi? ( yada kablolu yazdırma)
    Bunlarda çözmediyse bazen yazıcının kendi app i olabiliyor ( örn HP) o zaman çok daha işlevsel ve düzgün çalışıyor
    Bu da olmadı YAZICI nın firmware güncellemesini kontrol oda olmadı , YAZICI firma destek Hattı/ forumları araştırın, hala çözülmedi Apple destek e tüm bunları yaptığınızı ama sıkıntının OS dan kaynaklı olabileceğine kanaat getirildi diyin…

• Xedos. kullanıcısına yanıt

eski haline inanıp almıştım hocam. benim için hayal kırıklığı oldu

• Merhabalar

13 inch M1 macbook pro kullanıyorum. 12 döngülü pil için %98 pil sağlığı normal mi? Bilgilendirebilirseniz harika olur

• macbook air için bilgisayar kapagı kapalıyken dikey yerleştirebileceğimiz stand önerebilir misiniz ?

Apple M1 Mac [ANA KONU]
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 250-300 tl fiyat bandında olduğu için 1 milyoncudan 2 tane fotoğraf çerçevesi altlığı alıp pamukla sardım çizmesin diye öyle kullanıyorum.

• Hocam hangi model monitör kullanıyorsun, ve memnun musunuz?

• airwolf26 kullanıcısına yanıt
    Ürünün internet sitesinde otomatik olarak gelen driver M1 öncesine aitmiş. M1’den sonra da driver çıkarmışlar. Onu yükledim. Şu anda bir sorun kalmadı. Umarım tekrar sorun çıkmaz. Teşekkür ederim yanıtınız için.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Hocam klavye mouse olarak ne kullanıyosunuz?

• LunarOgred kullanıcısına yanıt
    Logitech mx keys ve mx anywhere 2 mouse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • windowstan macbooka geçen 0 km bir kullanıcı için office vs gibi applikasyon tavsiyeleri, uygulama tavsiyeleri, ayar tavsiyeleriniz var mıdır arkadaşlar.

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    hocam youtube videolari ile cok kolaylasiyor kullanim. Office zaten var. isteyene yuklu gelen isteyene de MS cozumu mevcut galiba ama bana yuklu tum programlar yetti simdilik.

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.