Şimdi Ara

Apple Kimliginiz devre dişi birakildi hatasi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başliktada belirttigim gibi iphone 4s kullaniyorm ve hesap açtim dogal olarak fakat 1 hafta sonra birşey indirmeye kalktigimda apple kimliginiz devre dişi birakildi hatasi aliyorm sebebi nedir acaba tşkler

• yokmu yardim edebilcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 1 Mayıs 2012; 14:45:09 >
  • Yeni hesap ac sende :D
  • way anasini yorum yazmak için sadece giripte yazmazak negüzel olr bumudur çözümü bunun kredi karti bilgilerim vs hepsi war
  • bende de böyle bir sorun olmuştu otomatik olarak telefondan bir web sitesine yönledirilmiştim. Şifremi değiştirmemi istedi. Yok büyük harf olacak yok küçük harf olacak diye biraz kıvranmıştım ama yeni şifre oluşturduktan sonra hesabım aktif hale gelmişti. Neden böyle bir şey olduğunu hala anlamadım ya neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

bende de böyle bir sorun olmuştu otomatik olarak telefondan bir web sitesine yönledirilmiştim. Şifremi değiştirmemi istedi. Yok büyük harf olacak yok küçük harf olacak diye biraz kıvranmıştım ama yeni şifre oluşturduktan sonra hesabım aktif hale gelmişti. Neden böyle bir şey olduğunu hala anlamadım ya neyse.

Hesabınız muhtemelen kırılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

way anasini yorum yazmak için sadece giripte yazmazak negüzel olr bumudur çözümü bunun kredi karti bilgilerim vs hepsi war

Way anasini sayin seyirciler sirf millete bulasmak cin yazi yazmasak nasil olur way anasini sayin seyirciler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam
    Bende yaklaşık 6 aydır bu sorundan muzdaribim.
    pc üzerindeki itunes ten hesabıma girebiliyorum, web üzerindende girebiliyorum ama iphoneden apple storeden birşey indirmek istediğimde iniyor gibi yapıp sonra hesabınız devre dışı bırakıldı diyor. Hesabım devre dışı ise hesabımın içine girip bilgilerimi nasıl görebiliyorum anlamadım. Çözüm bulabilen var mı?
  • Saatlerdir bu sorunla uğraşıyorum, son çare apple yazmak oldu. Mail bekliyorum. App Store ve İtunes Store' da hiçbirşey indiremiyorum. Çözüm önerisi olan yok mu ?
  • Ben yapamadım, apple ilede yazıştım google translate vasıtasıyla gene bir şeye ulaşamadım
  • Ios7 güncellmesi yapmamış olsak bile sistem artık sıkıntılı olmaya başladı. Umarım bu süreç çabuk tamamlanır.
  • anurx kullanıcısına yanıt
    Bunu denediniz mi?

Apple Kimliği devre dışı bırakıldı
  • Bu sorunun cözümü var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun çözümü apple id'yi resetlemek.
  • Yeni sifre diyorsaniz aldim ama yine olmadi.

• Burda öyle yazıyor:
     Apple Kimliginiz devre dişi birakildi hatasi?

https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid adresinden sıfırlamayı denediniz mi??

• Denedim ama sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Denedim ama sorun devam ediyor.

Şimdi diycem appleid ve şifrenizi verin bi de ben deneyeyim diye ama.

Burda yazanları uygularsanız:https://support.apple.com/en-us/HT204106

En altta da eger sorununuz çözülmediyse apple supporta başvurun diyor.
  • Birkaç kez şifreyi yanlış girince bu sorun oluyor
    Apple müşteri hizmetlerini arayıp güvenlik bilgilerini kullanarak hesabı sıfırlamanız gerekiyor
    Benim de başıma geldi ondan biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ı arayıp itunes store ekibine bağlanın onlar çözer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.