Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
128
Favori
1.101.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ios 18 alacağı kesinleşti. şahsen beklemiyordum, sürpriz oldu. yine de tavsiyem majör bir değişiklik yoksa güncellenmemesi yönünde. ne kadar eski sürüm o kadar iyi.

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • Apple'dan resmi bir açıklama yok henüz. Bence onu beklemekte yarar var.

  • lionheart1907 kullanıcısına yanıt
    15 Pro Max alıyordum geçen hafta, yukarıdaki kesinleşti postunu görünce vazgeçtim 1 sene daha kullanayım bari dedim, şimdi kesin değil diyorsunuz, zam da geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    15 Pro Max alıyordum geçen hafta, yukarıdaki kesinleşti postunu görünce vazgeçtim 1 sene daha kullanayım bari dedim, şimdi kesin değil diyorsunuz, zam da geldi.

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] Bence de alacaktır. Ben de 15 'i erteliyordum, artık yapacak bir şey yok. 16 çıkınca belki firsat çıkar fiyat yine 50000 seviyelerine geri gelir diye düşünüyorum.

  • Merhaba, 4 yıldır XS 256 GB iphone kullanıyorum. pil yüzdesi %79 ve SERVİS yazıyor.

    orjinal pil 3200TL civarı izmire gidip taktırabilirim (

    Bide yaşadığım şehirde bi yer var Rova batarya takıyor kvk onaylı falan dedi 900 tl ye


    sorum şu xs lerde orjinal pil değildir mesajı sanıırm görünüyor,bu mesaj çıkacak büyük ithimal, Bunu silme yada kendiliğinden silinme durumu var mı? deji yada başka orjinal olmayan batarya ile değiştirip mesaj alan,olumlu olumusUz tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnunYeni telefon alsam 13 mesala üzerine en az 25 civarı belki 30 bin tl para vermem gerekecek. çok gerek görmüyorum.


    Sıfır aldığım ve hiçbir sorun yaşamadığımdan dolayı vede 256 gb olmasına binayen:) kullanmaya devam etmek lazım ama işte o pil uyarısı

  • mehmetdemirbay M kullanıcısına yanıt

    Orjinal pil değildir uyarı teknik bir detay sadece. 900 TL olan yerde cihaz var ise , o bilgiyi ayarlayabiliyor bazı tamirciler. Bir cihaz var ve ona program atıp orjinalmiş gibi gösteriyorlar yani. Bunu o firmaya sorarsın. İstanbulda var bunu yapabilenler bende yaptırmıştım.

  • (ios17.4) sanki biraz takılmalar oluyor gibi geldi ama en yüksek performans yeterliğini destekliyor bölümü açık,

    1 günü rahat çıkartıyorum.

    youtube dan video buldum batarya üzerinde okunabilir verisini açmak gerekiyormuş uyarı almamak için.


    bakalım fırsat bulunca günübirlik orjinal pil taktırmayı düşünüyorum İzmir'de,o zamana kadar kullanırım diye düşünüyorum

  • mehmetdemirbay M kullanıcısına yanıt

    Aynı cihaza sahibiz hocam. Ben kendim Deji batarya alıp taktım. Oyun oynamıyorum ama kulaklık ve bileklik bağlı hep. Hiçbir pil kısıtlaması yapmıyorum. Hani yok şunu kapa yok bunu kapa diye telefonu 3310 yapanlar gibi değil tamamen her şeyi açık şekilde kullanıyorum ve 1 gün zar zor yetiyor. Tabi bu kişinin kullanım senaryosuna göre değişir. Telefon hâlâ taş gibi. 12 Pro'ya geçtim bir ara 2. el alıp. İnanın kamera dışında hiçbir fark anlamadım. Kamera gerçekten çok iyi Pro serilerinde. Diğer şekil bir fark hissetmeyince sattım 12 pro'yu döndüm XS'e. 256 gb baya yeterli.


    Şu telefon 2. 6S oldu resmen. Ölmüyor.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    iOS 18 de alırsa efsaneler arasına girecek.  

  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Al hocam daha ne kadar efsane olacak. 2018 model cihaz bu. Eminim arkadaki her şeyi falan kapatınca daha da yüksek puan alır. 2018 yılındaki rakipleri öleli 4 sene oldu.

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • mehmetdemirbay M kullanıcısına yanıt
    Ben ilk woyax sonra deji ile degistirdim simdi ikisi birlesmis 2 gun önce onu aldim taktim. Ben bu degistirdigim bataryalarda sunu gordum ilk değiştirdiğim bataryalarin ikiside şişti. 1 seneyi gectikten sonra bu sisme olayi oluyor nedense.
  • mehmetdemirbay M kullanıcısına yanıt

    Bunu etraftaki telefonculardan destek alarak yapıyor deji bazı yerlerde mesela ümraniyedeki deji servisi yapıyor. Takılan batarya xste 2 çeşit birisi çipli uyarı veren diğeri ise çipsiz satılan. Siz çip aktaracam dediğinizde ek bir ücret ile yapıyorlar. Eski bataryanın çipini kopartacaklar bi cihaza takıp tekrar %100e çekecekler sonra elektrikli teneke yapıştıran kaynak makinesi gibi bişeyle o tenekeleri bataryaya yapıştırıyorlar ve batarya orjinalmiş gibi devam ediyorsunuz.

    Ama dejide yapıştırıcı kullanıyorlar yapıştırıcının 4 4lük temizlenmesi ve yeni su geçirmez bant takılması işlemini yapmıyorlar. Bunu yapan yerler de var.

  • ramo34 kullanıcısına yanıt

    Bunun sorulması bile saçma tabiki alır. Bu cihaz pubgde HDR ayarda 60fps açık bir cihaz. Hala çok güçlü bir cihaz.

  • 3D Touch ile ağırlık ölçen bir uygulama gördüm. Böyle bir şey var mı cidden?

    https://www.youtube.com/shorts/S9gPHzWi2_w?si=MvFlOcDGhzIGqO0m
  • ''En yüksek performans yeterliliği destekliyor'' ibaresi sanırım telefonda yavaşlama takılma vs olmadığı anlamına geliyor. 1 günü rahat çıkartıyorum,hatta akşam % 30 a kadar pil yüzdem var. bi süre daha kullanmaya devam edeceğim, ama pil değişimi içinde orjianal servisinde değiştirmeye karar verdim.

    teşekkürler

  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.