< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, Öncelikle sorum 2023 yılında bu cihaz alınır mı ? [Alınır diye hissediyorum çünkü insanların elinde hâlâ 6,7,8 veya se modelleri görüyorum.] Eğer cevabınız evet alınır ise; Yurt dışı cihazlar apple tarafından onarılmıyor diye duyuyorum sanırım ki y.içi almak makuldur. Ios deneyimim yok bu yüzden ne kontrol etmeliyim ? (imei mi, yüz tanıma mı, veya truetone nedir, ekran nasıl anlaşılır, orjinal batarya nasıl anlaşılır) Sanırım yazılım düşürülmüyor geriye. Cihaz bulursam hangi yazılım sürümüne kadar almalıyım ? Diğer hangi sürümler beni mutsuz eder, şu sürümler olmasın dediğiniz var mıdır ? Amacım çift hat ile kullanmak. Çift hat ile kullanabilir miyim ? Ne kadar whatsapp vb uygulamaları kullanmaya devam edebilirim ? Ios beni ne kadar götürür ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudborn -- 6 Haziran 2023; 15:53:26 > |
|
İPHONE 13-SAMSUNG GALAXY S24 256 GB-MAC MİNİ M1 2020-İPAD PRO 4 11 1TB+4G-SAMSUNG GALAXY TAB S9+ 12-256 GB-SAMSUNG GALAXY S9 FE 6+128 GB-SAMSUNG GALAXY TAB A9 8+128 GB-APPLE WATCH 7 45 4G-SAMSUNG GALAXY WATCH 4 46-SAMSUNG GALAXY WATCH 7 45-AİRPODS PRO-AIRPODS 3-SAMSUNG GALAXY BUDS 3-SAMSUNG GALAXY BUDS 2-ASUS VİVOBOOK-XBOX ONE S
|
iPhone 12’nin iOS 17 ile birlikte 3 güncellemesi daha var hocam. 12 kullandım çok memnundum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gördüm hocam. Arkadaşlarımdan 11 alan oldu üstüne 2 zam aldı cihaz. XS çok ergonomik geliyor, kablosuz şarjından, çelik ve oled olmasına kadar. Başlıkta gördüm ki ios 16 olanlar çok sıkıntılıymış, önceki versiyonunu bulup almayı düşünüyorum. Ama zor gibi de duruyor. Aslında bankacılık cart curt çalışacağını bilsem uzun süre kasma donma olmadan kesin alırım, düşünmek şöyle dursun. |
Hocam 11'e kıyasen avantajları var zaten. Oled ekran, Çelik kasa, Kablosuz şarj, Ergonomik. Ama 16 sonrası sıkıntılı diyen olmuş. Genel olarak satıştakiler ya yurt dışı, yada versiyonu yüksek. Alıp kasacak donacak olduktan ve 1 sene sonra sosyal medya bankacılık uygulamaları kullanılmazsa pek önemi kalmaz. |
İPHONE 13-SAMSUNG GALAXY S24 256 GB-MAC MİNİ M1 2020-İPAD PRO 4 11 1TB+4G-SAMSUNG GALAXY TAB S9+ 12-256 GB-SAMSUNG GALAXY S9 FE 6+128 GB-SAMSUNG GALAXY TAB A9 8+128 GB-APPLE WATCH 7 45 4G-SAMSUNG GALAXY WATCH 4 46-SAMSUNG GALAXY WATCH 7 45-AİRPODS PRO-AIRPODS 3-SAMSUNG GALAXY BUDS 3-SAMSUNG GALAXY BUDS 2-ASUS VİVOBOOK-XBOX ONE S
|
Bilmemek değil sorup öğrenmemek ayıp :) 6s 7 kullanan benim çevremde de var sokakta da görüyorum da zıbırt diye sormak absürt geliyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizfurkan -- 7 Haziran 2023; 1:36:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Yüksek meblağlardan aldıkları için mi fiyatı düşürmüyor peki sizce xs satıcıları ? Yoksa cihaz hâlâ iş görüyor kullanılır diye mi bu meblağ üzerinden satılıyorlar ? ios 17 gelip kullanılmaya başlandığında ne olacak onu merak ediyorum. İyileşme olunursa bence alınır gibi duruyor, eğer uygulama desteği devam edecekse. Sonuçta sadece alo alo yapacak olsak tuşlu cihazlar da var :) Bataryadan bende müzdaribim mevcut android şarjım bütün gün şarjda :)) Onu mu bunu mu bütçe mi derken eldeki para eridi her şey zam üstüne zam yedi. İdareden alayım diyorum 1 / 2 yıl sonra yenisine kısmet ama bir yandan da donma kasma şarjda ağlayacaksam uygulamaları kullanamayacaksam değiştirmenin de manası yok. |