Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Avrupa'da en uygun Xs Max cihazını hangi ülkeden alabilirim ? Bosna Hersek'liyim.Burada 1050 euro civarında.Veya Türkiye'den daha uyguna alma şansım var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el s9+ almak için çıktığım çarşıdan sahibinden.com üzerinden açılmamış kutu 64gb xs max i bidaha mı dünyaya gelecez diyerek 6000tlye alıp geri dönerek aranıza katıldım. şimdilik 4 ay sonra pasaport olayı var oda net değil e-simi napacaz bakalım.
  • Evet arkadaşlar xs max ve xr alarak bende aranıza katıldım. İphone 8 plus ve note 9 kullanıyordum daha önce o yüzden note 9 dan geçmek isteyenler soracakları varsa sorabilir ama bence son derece gereksiz olur. Note 9 bence daha pratik iş gören daha komple bir cihaz. Bu arada burada xs max ın 3 gün şarjının gittiğini iddia edenler olmuştu sakın inanmayın hatta aynı kullanımda note 9 bir günü zor çıkarıyormuşta max 3 gün gidiyormuş falan sakın inanmayın. Ben o zamanda benzer yoğunlukta benzer süreler olabileceğini belirtmiştim. Kullanmıyorken evet iphone çok başarılı hiç eksilmiyor neredeyse ama ağır oyunlarda çok daha fazla şarj tüketiyor ve note 9 da ısınmanın ı sı yokken pubg de max aşırı ısınıyor. Fotoğraf konusunda gözle görülür bir fark yok hatta gece çekimleri note 9 da kesinlikle daha iyi. Tasarım olarak max bence note 9 u eziyor insan telefonu eline almakta mutlu oluyor resmen. Pratiklik konusunda belki benim hakim olmamam belkide bilmemem yüzünden sıkıntılar yaşıyorum. Benim 8 plus iş telefonumdu sadece 2 3 iş uygulaması ve aramaları yapıyordum note asıl telefonumdu. O yüzden iphone ekonsistemini çok yakın görmedim. Bu arada şu an iş için kırmızı xr aldım. Neyse mesela ben mailimi yazmam gereken her satırda baştan adımı soyadımı be maili yazmayı gereksiz görüyorum. Bu eğer akıllı telefonsa bir site mail soruyorsa bunu klavye anlamalı ve direk öneri olarak koymalı neyse tecrübe ettikçe yeni şeyleri yazarım. Bu arada sordum ama cevap verebilen olmadı note 9 hızlı sarj adaptörüne iphone kablosu taksak iphonu hızlı şarj edebilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maho2306 kullanıcısına yanıt
    Yoğun kullanımda 3 gün şarj mı dayanır hocam ya buna inanmak için denemeyi beklemeseydiniz keşke. Çok iddaalı olmuş ona bakarsanız kullanıma göre 4 gün de dayanır diye düşünüyorum. Yoğun kullanımda 2 gün götürüyor beni tabii ki oyun telefonu olarak kullansaydım 1 günü anca çıkarırdı diye düşünüyorum çünkü özellikle pubg tarzı oyunlar ciddi güç harcayan oyunlardır. Güzel yerlere değinmişsiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Wifi şifreleme tipinizle alakalı olabilir. Şifreleme tipi olarak ne kullanıyorsunuz?
    TKIP+AES.

Orijinalden alıntı: Guest-6D95EC4F5

Benim başıma gelmişti, eğer sinyal mesafe arttırıcı kullanıyorsanız (yanılmıyorsam splitter) iptal edip tekrar Wi-Fiye bağlanmayı deneyin bende düzelmişti.

Alıntıları Göster
    Yok kullanmıyorum. Zaten telefonu aldığım 1 2 hafta içinde hiç kopma olmuyordu. 3. haftadan sonra başladı. Telefonun hiçbir ayarıyla da oynamadım güncelleme de yapmadım hiç. Birden oldu. Anlayamıyorum...

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Arkadaşlar Irak’tan Xs Max getirteceğim kodu hakkında bir bilgi bulamadım bilen var mı?
    Kodu A2104 Singapur cihazı garantisi 1 yıl Türkiye'de geçerliymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri numarasını Apple üzerinden sorgulattım 4 Aralık 2019'a kadar garanti geçerli yazıyor.
  • Dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim. Yanlış bilgi için kusura bakmayın. Arayıp teyit ettim şimdi. Garanti geçerli değil Türkiye'de.

Kodu A2104 Singapur cihazı garantisi 1 yıl Türkiye'de geçerliymiş.

Alıntıları Göster
    Garantisi Türkiye'de geçerli olan modeller;

iPhone XS
    A2097

iPhone Xs Max
    A2101

Garantii Türkiye'de geçerli olmayan modeller;

iPhone XS
    A1920 (GSM/CDMA)
    A2100 China
    A2098 Japan

iPhone XS Max
    A1921 (GSM/CDMA)
    A2104 China
    A2102 Japan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAMMSTEIN- -- 30 Aralık 2018; 14:43:56 >
  • quote:

Peki Avrupa'da geçerli mi bilginiz var mı?
    Sizin model numaranız nedir ?
  • -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    A2104

A2104
    Sadece alındığı ülkede geçerli hocam. Avrupa’da da geçmiyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu Irak'tan getirtiyorum oraya da Singapur'dan geliyormuş. Model numarasının sonu ZA/A. Hong Kong gözüküyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.