Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.113.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evren7

İlla vardır bir sıkıntısı. Ya garantisi yoktur ya bir şeyi eksiktir. Güvenmeyin derim. Az paralar değil.

Alıntıları Göster
    Amazon Türkiye'nin sattığı ürünler Apple Türkiye garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com a Appledan daha çok güvenebilirsiniz bu arada
    Ama amazon.com.tr kısmından emin değilim satıcı amazondan alın başka satıcılardan almayın bence.
  • Bende farkettim benimde xs max baya baya bozuldu instagram

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Alın arkadaşlar alın aşağıdakiler okuyun öyle alın...
    yarın yetkisiz erişimden sokarlarsa sizede bizim gibi ağlamayın sonra..

sevgili @iphonedo hocam aşağıdaki metni ingilizceye çevirip apple a ulaştırma imkanınız varmı acaba? apple türkiye servisi türkiye' deki apple kullanıcılarını artık sağ duyulu olamıcam afedersin ..... forumlarda v.s "apple yetkisiz müdahale" diye aratmanız yeterli, eğer apple ile bir diyaloğunuz varsa lütfen iletin.

varan:1---13.12.2018 tarihinde bir gaflette bulunarak batarya değişimi için gittim yarım saat sıra bekledim, telefonu 12:47 de teslim ettim. ankamall gürgençler de maximum 15 dakika süren işlem için 14-14:30 gibi gelin denildi. 14.00'de dedikleri gibi gittim işlemleri sürüyor dediler, oturdum beklemeye başladım dükkanda, 14:30 oldu dedim benim cihaz ne oldu, aradılar arkadaşlar test atıyor dediler 10 dk'sı var tamam dedim oturmaya devam. 14.40 oldu dedim telefonu verin artık olmadıysa da olmamış halini verin yapmayın gerek yok. dursun bataryası dedim bu seferde yarım saat şarja takılması gerekiyor batarya güvenliği için dediler, dedim verin istemiyorum batarya güvenliğini falan zar zor telefonu aldım çıktım. ankara' da yaşayan arkadaşlar apple servis konusunda gitmemeleri gereken servislerin başına koymaları gerekir.
    varan-2 aynı gün servisi şikayet etmek için apple ı aradım apple müşteri hizmetleri telefonun pil değişimi için telefondan rapor göndermemi istedi raporu gönderdim müşteri hizmetleri telefonumun arka kamerasında hata olduğunu,şebeke sıkıntıları olduğunu ses ile ilgili problemler gördüğünü ve telefonumu acilen yetkili servise vermem gerektiğini söyledi.
    varan-3 sözde yetkili servis olan bireyseli aradım dedim telefonda böyle sıkıntılar varmış getirin hemen apple a gönderelim dediler bu sefer ankara kızılay daki servislerine götürdüm baktılar test yaptılar aynı hataları görünce dediler zaten mağdur oldunuz biz hemen bugün apple a gönderiyoruz dediler sağolsunlar aynı gün apple a gönderdiler.
    varan-4 ürün apple a ulaştı ben hergün sorguluyorum hem bireyselden hem apple dan bu arada forumları tarıyorum servis tecrübelerini v.s normalde en geç 2-3 günde servis işlem yapıyormuş dedim bende bir sıkıntı var sanırım ürününüzü inceliyoruz.
    17 aralık 2018:
    teknisyenlerimiz sorunu tanılamak üzere ürününüzü inceliyor
    sürekli bu yazı var işin garibi telefonumun şubat 2019 a kadar garantisi var ekranda garanti kapsamında değil yazıyor arıyorum her aradığımda test yapılıyor kameranızda sıkıntı tespit edilmiş ses sıkıntıları şebeke sıkıntıları v.s diyorlar sonra bireysel i arayın diyorlar bireyseli arıyorum bizlik birşey yok biz gönderdik diyorlar.
    varan-5 en son dayanamadım artık kıdemli bir danışmana bağlarmısınız dedim her görüşme minimum 15-60dk arası bu arada vildan hanım diye birine bağlandım anlattım durumu 10dk dedi sizin telefon garanti kapsamı dışında kalmış yetkisiz müdahaleden, kafamdan kaynar sular döküldü dedim batarya değişikliği oldu sizin yetkili serviste telefonunun kutusunu ben açtım sıfır aldım onun haricinde hiçbir şekilde müdahale v.s olmadı siz ordan görüntüleyemiyormusunuz batarya değişikliğini evet dedi peki o zaman bu ne demek dedim bekliyorum 2 saattir departmanlardan gelecek cevabı dedim madem böyle birşey var 20 iş günü beni mi bekleteceksiniz haber vermeden cevap vermedi..

arkadaş afedersiniz donuma kadar apple kullanan bir insanım apple fanatiğiyim her yerde arkadaş ortamlarında forumlarda apple ,servisi müşteri memnuniyetini savunuyordum meğersem olmayan şeyi savunmuşuz,

dün ankara kızılay da huwawei servisine arkadaşın telefonu götürdük adamlar yarım saatte ekranı değiştirip telefonu teslim etti

hayatımda ilk defa bir apple servisine ürün götürdüm kullandığım cihazlar mac,apple tv,apple watch, iphone bunda da karşılaştığımız manzaraya bak..

son olarak yaklaşık yarım saat derdimi dinleyen kıdemli danışman vildan hanıma teşekkür ediyorum..

aklım almıyor adamın yetki verdiği servis telefonun bataryasını değiştiriyor, ürünü yine aynı yetkili servis apple onarım merkezine gönderiyor, apple onarım merkezindeki ultra dehaya sahip mühendis arkadaşlar cihazda yetkisiz erişim var diye garantisi devam eden ürünümü garanti dışı bırakıyorlar, bunu sözde yetkili bireysel bilişimi bildiriyorlar, sözde yetkili servis duruma itiraz ediyor, sonuç yok bu şekilde donduk bekliyoruz,apple ın 8 kıdemli danışman 24 müşteri temsilcisi, bireysel denilen servisin temizlik görevlisi ile bile irtibat kurdum sonuç yok 1 ay bekletip verecekler telefonumu ne haliniz varsa görün deyip sanırım...

[https://i.hizliresim.com/nQ2A8V.jpg servis formu görüntüsü...]
    [https://i.hizliresim.com/16rYQj.jpg servis formu görüntüsü-2]
    Apple ürünlerini servis desteği için alıyorsanız sakın almayın! Apple TR’de kesinlikle bambaşka bir politika izliyor. Umurlarında değil müşteri memnuniyeti vs. Karşılarında hak, hukuk bilmeyen, cahil bir toplum olduğunu anladıklarından beri servis ve hizmet kalitesi 180 derece değişti. Artık Apple’da işine gelirse politikası izliyor. Servis ve hizmet önceliğinizse TR’de Xiaomi veya Huawei gibi markaları tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Bende farkettim benimde xs max baya baya bozuldu instagram
    Çok saçma ve rahatsız edici. hemen düzeltirler umarım.
  • gavran G kullanıcısına yanıt
    Rehberi sim karta taşı müzik ve fotoğrafları pc ye at, Ordan apple aktar. uygulama verilerini bilmiyorum
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Tam tersi, negatif etkisi var
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de geçerli garantisi yoktur.
  • Amazon.com.tr de xs max 9200 e düşmüş. Sabah stokda 11 adet var yazıyordu şimdi 8 adet yazıyor. Millet alıyor:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Shadow

Tam tersi, negatif etkisi var
    Emin misiniz deneyiminiz o yönde mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Eminim, bu yüzden artık true tone kapalı kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drean67 D kullanıcısına yanıt
    Ben amazon.te den aldim cok iyi kargolama ve hizli ayrica 2 yil Tr garantili bizzat kontrol ettim

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Genellikle telefoncular alip daha fazla fiayata satiyorlar onlara kazandirmayin

• Amazonu arayıp sordum 2 yıl Türkiye apple garantisi var dedi. Fiyat 9200 tl almaya cesaret edemiyorum aslında bir telefona ihtiyaç var. ama hem paraya kıyamıyorum hemde dolandırılmaktan korkuyorum 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Shadow

Eminim, bu yüzden artık true tone kapalı kullanıyorum.
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Dün 9200 e ilk düştüğünde 14 adet stok vardı. İki günde 6 tane satmış :) böyle 3-5 satışla olacak iş değil bu. Psikolojik sınır olan 8500 ün altına cekerse işte o zaman satmaya başlar

• Mr. Shadow kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok 2 yıl Apple Türkiye garantili

• Ben de amazon.com.tr den xs max aldım. Problem yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Uygun fiyattan yurtdışı kapalı kutu TR garantili XS 64 veya 256GB (sadece siyah renk) satan varsa pm atabilir. Teşekkürler
    up
  • windwind W kullanıcısına yanıt
    Bu psikolojik sınır neye göre kime göre acaba ? 8500 TL bir akıllı telefon için tüm sınırların üzerinde ... Markası modeli ne olursa olsun....

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.