Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu ne alakası var ABD de satılan iPhone ların yok ancak Avrupa iPhone larının 1 sene garantisi var Türkiye de. Sadece Apple Store lar o hizmeti vermiyor onun yerine troy pupa kvk gibi yerlere yönlendiriyorlar onlardan garanti kapsamında hizmet alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Arkadasim anlamiyormusun yazdigimi???
    Daha yeni ustte acikladim keske okusan..
    Acik acik yaziyorum bak tekrar tekrar senin icin:

Yurtdisindan alinan telefonlarin TURKIYE garantisi yok!
    Turkiye garantisi 2 yildir ve 3 yil degistirme hakkin vardir.
    Yurtdisindan alinan telefonlarin garantisi 1 yildir! Ve Apple storede degisim yok.

Yani ayni seyi bahsediyoruz, dedigim sey TURKIYE garantisi.... yillardir ayni olan sey..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srsy kullanıcısına yanıt
    Evet tabi olayı çözmüşsünüz.

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Haydaa hocam 2 nüans farkından nerelere geldik. Aynı şeyleri diyormuşuz meğer.

Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz :)

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadasim ayni seyi soyluyoruz :))

• Kardeşler bu ekrandanki aşağıdan yukarı kaydırmak istediğimizde düz bir çizgi var telefonun kendinde onu nasıl gizleriz ve ya gizlenebiliniyormu

• Telefon sabah apple fiyatından 1300TL aşağıda satışa çıktı hala da var. Ama dikkat ettiyseniz ne forum da topic oldu nede satan sitede tükendi. Apple bu rakamlarla ciddi hata yaptı beyler. Telefonu satışa çıkardığının bi gün sonrasinda telefon 1300TL indirime gidiyor ama yine alan yok. Abi bu i phone elma ios 11 de olsa alırız 30 da olsa alırız satmaz mı çatır çatır satacak diyenler nerde Telefon ihtiyacı acil olmayanlar bence iphone 11 i beklesin bu hatayı i phone 11 de tekrarlamazlar diye düşünüyorum. Not : yatırım tavsiyesi değildir

• Bence yılbaşına doğru 7bin rakamlara kadar inecek fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Telefon sabah apple fiyatından 1300TL aşağıda satışa çıktı hala da var. Ama dikkat ettiyseniz ne forum da topic oldu nede satan sitede tükendi. Apple bu rakamlarla ciddi hata yaptı beyler. Telefonu satışa çıkardığının bi gün sonrasinda telefon 1300TL indirime gidiyor ama yine alan yok. Abi bu i phone elma ios 11 de olsa alırız 30 da olsa alırız satmaz mı çatır çatır satacak diyenler nerde Telefon ihtiyacı acil olmayanlar bence iphone 11 i beklesin bu hatayı i phone 11 de tekrarlamazlar diye düşünüyorum. Not : yatırım tavsiyesi değildir
    Ha bi de unuttum ilave olsun sen kuru yanlış hesaplamissin vergileri yanlış hesaplamissincilardan da ses yok. Hesaplar yanlışsa 1300TL indirim nasıl olur bir Hesaplama benim değil 2 Apple ın kendi sitesinde fiyatın altında şu kadari vergidir diye yazıyo yani vergiler şu kadar diyen apple, adam hala şu vergi de var o da var bu da var diyo

• Haftaya İngiltereden istediğiniz cihazı getirebilirim bu arada. Pasaportum da boş. Isteyen varsa özelden yazsın burada 1 yıl garanti oluyor.

• Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

İphone’umu kargodan aldım. Ekran boyutu ideal olmuş ne büyük ne küçük, telefonun boyutu da öyle. Açıkçası hiç kalın bulmadım ama bu iphone 7’yi deri kılıfla kullanmamla ilgili olabilir. Kılıfsız kullanana ilk eline aldığında biraz kalın gelebilir. Ama alışılıyor. Home button resmen fazlalıkmış. Bir kere bile eksikliğini hissetmedim desem yeridir.

Kesinlikle öyle ucuz telefon hissiyatı vermiyor. Gayet premium hissi var. Ekran kalitesini de ip7 den iyi buldum.

• Arkadaşlar amazonda xr 6500 liraya kadar düşmüş. Sitede baktım ama herhangi bir bilgi yok, burada satılan cihazlar apple Türkiye garantili mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dusttt

Note 9 Samsung watch mı bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor android ile İOS’u bir mi tutuyor yoksa bana mı öyle geldi ya da telefonu ikinci elde yarısına bile satamayacağını bilmiyor mu da İ phone ile bir tutuyor?
    Sizin kafanız fakir çalışıyor kardeşim ben napim.. olay 11 bin tl yi verip iphone almak değil cep zengin olabilir,kafa fakir olduktan sonra bir önemi yok.. otomobilmi bu 2. Elini düşünücem alırım tepe tepe kullanırım sonrada satmam bile atarım çöpe gider.. alt ustü cep telefonu bukadar abartmayın.. yeri geliyo firlatıyorum yeri geliyo duşa giriyorum telefonla veya cebimde unutup havuza girdiğim oluyor.. bukadar anlam yüklemeyin cebinizdeki maliyeti 100 dolar bile olan oyuncaklara...

• _illegal_ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu temiz kullanmak daha doğrusu size ait olan şeyleri temiz kullanmak için ikinci elde para edip etmemesine bakmamalısınız. Güzel, temiz, estetik bir şey kullanmaktan zevk alma bilincinizin gelişmiş olması gerekiyor. Geçen ikinci el elektronik sigara alacaktım. Adam 6 ayda anasını ağlatmış, 6 aylık alet ama alınamayacak kadar kötü durumdaydı. Benimki de 6 aylık ama çiziği yok diyebilirim. Önemli olan ikinci el değeri değil, kullandığınız şeylere değer vermek onları kendinize layık halde kullanmak biraz özsaygıyla ilgili geliyor bana.

Herhangi bi üyeyi hedef alarak yazmadım.

• windwind W kullanıcısına yanıt
    ahsgdhsagfhagsf hocam sakalımız var yine sözümüz geçmiyor. İş herkesin kendi keyfine geliyor :D

• Soldier5825 kullanıcısına yanıt
    Hayir gizlenmiyor. O cizgi, eski Homebutton işini yapıyor artık. Yani ana ekran’a dönmek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet aynen öyle açıklandıktan sonra 2 yıl Apple garantili 12000₺ istedi bende almayı düşünüyordum X’i satıp ama benimkini 6000₺’e sayınca vazgeçtim 6000₺ paramı telefonumu satmayıp 12btu klima ve 120 ekran tv aldım.Aldığım X’i de 5800₺ tutarında almıştım 6s plus’ımı satarak ama YÖK aradaki fark bu sefer çok ciddi yurtdışı da almam neyse artık napalım X hala çok iyi bir cihaz belki ileriki aylarda satılmazsa fiyat kırarlarsa alırım yoksa almam iPhone

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Anladım oyun oynadığımda oraya dokununca oyunu arka plana atıyor belki bir yöntemi vardır dedim cevap için teşekkürler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.