Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XS 64 GB Japonya fiyatı 5150 olarak gözüküyor. Gittiğimde bir adet almayı düşünüyorum. En uygun Japonya'da gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 1 Aralık 2018; 12:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerarcik

Herkese selam.Amazon ile ilgili şunları söylemek isterim: 2 yıldır amazon.com/de/uk/es sitelerinden alışveriş yaparım yüzlerce alışverişimden birkaçında ufak tefek sorun çıktı ve amazon inanılmaz bir bonkörlükle yardımcı oldu. Amazon.com.tr yeni açıldı ve tanıtımı yani bir nevi reklamı devam ediyor, bu sebepele de en uygun amazon oluyur. Güvenirlik konusunda daha iyi bir site bulamazsınız, yani 30 gün içinde aldığınız bir ürünü sebep belirmeksizin iade edebilirisiniz, bu iade telefonlar için de aynen geçerli,yani 29 gün kullanıp beğenmediğinizde 30.gün kargoya iade için verirseniz tahmini en geç 5 gün içinde paranızı alırısınız. Boşuna applestore fazla para vermeyin.
    Unutmadan şunu söyleyeyim fatura elektronik olarak veriliyor ve fatura üstünde imei yazmıyor ama fatura üstünde sipariş no gibi ibareler olduğu için aldığınız telefonun amazondan yani Türkiyeden alığınız ve size ait olduğu çıkıyor.
    Sonuç olarak muhattabınız amazon olduğu için size rahat etmek kalıyor.
    Bu faturada yazmama olayının sebebi nedir ki?

arada küçük farkta yok 1000 Lira büyük ihtimal Amazon'dan alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Elimdeki iphone x’i satıp xs max almak için telefoncuya ne kadar üzerine veririm dedim dedi ki abi senin telefon 12 ay garantisi kalmış 64gb 6000₺ veririm üzerine bana 6000₺ verirsen Xs max 64gb telefon senindir dedi bende telefonumu satmayıp 6000’e hem klima hem de televizyon aldım parayı telefona gömmeyin evinizin ihtiyacını alın zengin değilseniz
    Iyi karar

Zaten x iyi bir telefon. X ten xs max a gecmek gereksizlik olur. Bende suan iphone 7 var yetiyor hala canavar gibi telefon gram kasma yok. Gelecek sene eyluldde tanitilcak telefonu bekliyorum. Onu alirim cunku 1 ay sonra 2 sene olcak telefonumu alali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi anladım iCloud'da eğer ayarlardan iPhone'da En İyi Depolama özelliğini seçerseniz bütün fotoğraf ve video arşivinizi iCloud'a yükleyip telefonunuzda sadece önizleme halinde düşük boyutlu hallerini tutuyor. Herhangi bir fotoğrafa tıkladığınızda aktif internet bağlantınız varsa hemen indiriyor ve orjinal halini görüyorsunuz.

Mesela şu an benim 12GB'lık arşivimin telefonumda kapladığı yer sadece 1,24GB. Bunu kullanarak boyutu büyük oranda düşürebilirsiniz tek dezavantajı bir fotoğrafa bakmak istediğinizde internet bağlantısı olması gerekiyor. Bunun da büyük bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim sistem gayet güzel çalışıyor, çok sık baktığınız fotoğrafları cihaz hafızasında tutuyor algoritma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyus

Zaten herkes yurtdışından alıyor. Türkiye’den alacak kadar zengin değilim 2-3 bin vergiye para vereyim. İlk 2G iPhone’dan beri hep yurtdışından aldım.

Yurtdışı cihazın Türkiye garantisine gelirsem, Avrupa’dan alınmış cihazın model kodu Türkiye’de satılan ile aynı. Sadece Zorlu ve Akasya’daki Apple Store bakmıyor. Geri kalan Egemek Pupa Troy Kvk gibi reseller servisler bakıyor. Yanlış bilgilendirmeyin insanları. Amerika’daki cihazın kodu Tr’deki ile aynı değil. Ona bakıp bakmadıklarını daha soramadım ama modemler aynı. 1 yıllık garanti Avrupa cihazında geçerli.

Alıntıları Göster
    Şimdi Avrupa cihazı aldığımızda sorunlu çıkarsa Zorluya gidip yenisi ile değişim yapmıyorlar mı? KVK değişim yapıyor mu peki?

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bir telefon için yüksek bir fiyatla satışa sunuldu iphonelar. ama Arkadaş diyor ki, ben telefonu max 2 sene kullanırım satarım yeni modele geçerim. Stratejim bu olduğu için de 2. elde 2 sene sonra en az zararla elden çıkarabileceğim cihazları tercih ederim.

Bu açıdan mantıklı ama 1 kez alayım, yıllarca kullanayım derseniz, planlı eskitme profesörü Apple'a o para verilmez bence de. Zira 2 büyük güncellemede iyi, 3. güncellemede telefon kağnıya dönüşüyor. Eskiden sıkı bir apple kullanıcısıydım, 4s, 5s, 6s plus kullandım, hepsinde 3. büyük güncellemede telefon aşırı yavaşladı. Şİmdi note kullanıyorum, çok memnunum. Her ay güvenlik güncellemelerini alıyor, yeni arayüzü de alacakmış. Birkaç kez yeniden başlattım o kadar. büyük sürüm güncellemelerini bile otadan var olanın üzerine yaptım, gram takılma yok. Bundan sonra da başka bir model - marka kullanmayı düşünmüyorum. Zira satmakla alakam yok. Uygun fiyata en iyi özelliklere sahip olmak isterim ve note bu ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor şimdilik.

Ben telefon satmam. Kişisel bilgiler ne kadar silerseniz silin kurtarılabiliyor. Bunun birçok örneği var youtubeda. Üstelik ios veya android farketmiyor. Tüm şifreler,kişisel bilgiler, fotoğraflar,notlar,belgeler,numaralar... hepsi telde.

3-4 sene sonra yeni telefona geçtiğimde koyarım çekmeceye durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Aralık 2018; 12:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

İndirimde 30 liraya bunu aldım, telefonu çok iyi kavrıyor.

Hepsiburada

Alıntıları Göster
    Bu sert plastik mi yoksa silikon mu?

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    silikon.
  • Bu ay Katar aktarmalı Tayland'a gideceğim. Katar havaalanında iphone XR almak için herhangi bir yer var mı?
  • Salı günü ABD'ye gidiyorum 13 Aralık dönüş. Max 3 adet telefon getirebilirim tabii bir karşılığı olacaktır. İlgilenenler mesaj atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybas480 -- 1 Aralık 2018; 12:52:1 >
  • Şu konuya garanti durumunu, aksesuar durumunu, paylaşımları vs bilgi sahibi olmak için giriyorum ama yazılanların %90 kısmı telefonun fiyatı ile ilgili vs.

Valla 10k altına düşmesinki herkezde olmasın düşüncesindeyim

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Bayağı yanlış bir bilgi o zaman sayfalardır yazılıp çiziliyor. Mantığınız pek mantıklı değil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

silikon.
    Ben nasıl 30 liraya alabilirim bundan :))
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Ilk defa senden duyuyorum valla.
    Mantigimida mantikli degil dedin alemsin :))
    Gercek birdir, bir dusunun bakalim...
    Mantigim cok basit: yurtdisindan alinan telefonun Turkiye garantisi yoktur.. bu mantik degil zaten gercek, aksi konusulamaz bile :))

• quote:

Tamam şampiyon en iyisi note 9 ve s9, iyi forumlar.
    Dostum biri iyi demedim ikisini kullanma maliyeti hemen hemen aynı dedim bir daha anlamazsan daha yazmayacağım gerçekten yordun iyi forumlar.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen hafta indirimdeydi, hatta 150 liralık ezfit ‘ i 49 liraya verdiler.

• quote:

silikon.
    3 ayda sararıyor

• Note 9 Samsung watch mı bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor android ile İOS’u bir mi tutuyor yoksa bana mı öyle geldi ya da telefonu ikinci elde yarısına bile satamayacağını bilmiyor mu da İ phone ile bir tutuyor?

• omerarcik O kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz şeylerde çok haklısınız ancak maalesef faturada sipariş no yazması birşeyi ispatlamıyor. Sipariş no ne anlam ifade ediyorki? O satışa o sıdrafa oluşturulmuş bir kod. Kendi veritabanlarında da imei veya seri kodu bilgisi tutmadıkları sürece bir anlam ifade etmiyor..

• Arkadaslar on yuz icin cam koruyucu kaliteli olarak bildiginiz urun var mi, xs max icin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.