Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: straptezlo

Türkiyede fiyatı artan hiç bir şeyin sonradan fiyatı düşmez.

Dolar an itibariyle 2 lira bile olsa fiyatlar bundan sonra böyle

Alıntıları Göster
    Gayet de düşüyor, en basitinden turkcell den bile cihaz alırken o günkü kura göre fiyatı sürekli değişiklik gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 28 Eylül 2018; 10:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    e-sim kesin gelirmi ? 1 2 aya gelecek diyen kimdi acaba?

• türkiyede garantisi geçerli olan model hangisi acaba kesin bilgisi olan var mı yada seri no dan sorgulatan yardımcı olursa sevinirim
  • Xs max'ı yurtdışından getiren arkadaşlar ne kadara mal ettiniz sorması ayıp?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Xs max'ı yurtdışından getiren arkadaşlar ne kadara mal ettiniz sorması ayıp?
    256 GB 7.500 TL bir de açtırma parası 7.680 TL'ye maloluyor. TL değer kaybetmez inş arkadaş Ekim sonu gibi ABD'den getirecek nasipse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bir ihtimal Ekim sonu gelebilir.
    Geçen sene bizimle beraber en son İphone X çıkan yerlerden Macau (Çinin özerk bir bölgesi olan bir ada) Apple sitesinde 12.10.2018 şeklinde tarih yayınlanmış bence bizde de o tarihte çıkar muhtemelen:
    https://www.apple.com/mo/iphone-xs/

超級 Retina 以兩款尺寸登場,當中包括 iPhone 歷來最大的顯示器。配備反應更快的 Face ID、智能電話上歷來最聰明、最強大的晶片,以及革新突破的雙鏡頭系統,iPhone 深得你心的一切,來到 iPhone XS,表現登峰造極。

10 月 12 日起發售

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 28 Eylül 2018; 14:6:21 >

• ozzturkgem O kullanıcısına yanıt
    26 ekim de XR lar çıkacak ona ithafen tahminde bulunmuştum. Xs Max ı merak ediyorum fazlasıyla. O yüzden Note 9 almayı erteledim bir süre, hem istediğim 512 lik mavisi de doğru düzgün bir yerde yok.
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Cihazın 1250 dolar ücreti ve 180lira açtırma parası hariç arada ödenen eden başka hiç bir ücret yokmu hocam? İnşallah, bi 64'lükte bana getirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Cihazın 1250 dolar ücreti ve 180lira açtırma parası hariç arada ödenen eden başka hiç bir ücret yokmu hocam? İnşallah, bi 64'lükte bana getirsin
    Sanırım vergisi de oluyormuş ama ülkeden çıkışta iade ediyorlarmış. Bana da iPhone X'ini pasaportuma işettiğimiz için getirecek yoksa getirmezdi. İyiliğe iyilik. Ama ben bu sefer açıkta kaldım pasaporta onunkini işletince :D Haha Kardeşim son çara dediğim gibi Gürcistan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 28 Eylül 2018; 14:13:18 >
    Anladım hocam eyvallah sağol.Pasaportu hallederizde getirmesi dert , biraz daha bekleyelim bakalım.Olmazsa gürcistan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Gayet de düşüyor, en basitinden turkcell den bile cihaz alırken o günkü kura göre fiyatı sürekli değişiklik gösteriyordu.

Alıntıları Göster
    Düşmez kardeşim turkcell’in vade farkı düşürmesidir cihazla alakalı değil turkcell ile alakalı

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Peşin fiyatında düşüş oluyordu sanırım, diğer firmaların eski kurdan aldığı düşmez belki ama yeni kur ile alınan malın fiyatı illaki güncel kurla hesaplanır, yada sabitlenmiştir kur vs

O bu değilde Xs Max pek alınacak bir cihaz gibide durmuyor hocam, elbette farklılıklar var ama 8 plus ın tam ekranı gibi birşey olmuş, iyileştirilmiş. vs apple watch daha çok ilgini çekti.

max benim için hayal kırıklığı oldu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 28 Eylül 2018; 15:42:12 >
  • Arkadaslar x mi xe mi xs mi? Hangisi yav gönlüm xs den yana ama pahalı biraz koyar gibi gelio xr da alsam bu sefer çözünürlük düşük canlılık yok. X alsam işlemci düşük akıllı hdr yok . Karar veremiom

daha 2 gün önce aldım 1359 dolar faturası var suanki kurla bile 8180 tl yapıyor hocam abd alınma cihaz saygılar kayıt parası hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

daha 2 gün önce aldım 1359 dolar faturası var suanki kurla bile 8180 tl yapıyor hocam abd alınma cihaz saygılar kayıt parası hariç
    1249 yazıyor sitede?
  • Merhaba, Türkiye 'de xs max çift hat deneyen, kullanan var mı? Pazar İtalya' ya gideceğim. Eğer sıkıntı yoksa alacağım. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSTAD -- 28 Eylül 2018; 18:5:14 >
    Eyaletine göre %7 vergi var. Apple store dan alırken üstüne ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeozbay

Eyaletine göre %7 vergi var. Apple store dan alırken üstüne ekliyor.
    Ülkeden çıkarken geri verilmiyor mu?
  • GSTAD G kullanıcısına yanıt
    Turkiyede cift hat calismiyor. E-sim daha operatorler tarafindan desteklenmiyor. O yuzden fizikinsim karti olarak tek simli kullaniliyor ulkemizde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Amerika icinse bu sorunuz amerikada tax iadesi yok diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.