Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone xs max 8000, xs 7000, xr de 5000 olursa ve 12 taksitle alma imkanı olursa çok satabilor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmystere M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok ama anlamadım sen alırken sıfır almadınmı yanı kutu jelatinli değilmiydi? kendın acmadınmı? 9 gun once alındıysa ve uyguna aldıgıysan gerek yok kullan bence çizik vs yoksa
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Orta asyadayım şu an.

Burda kem dubai hem kore hem de rus 2101 ler var.

Cihaz jelatinli gibi idi. Ancak jelatini açılıp takılabilir şeklinde. Demekki yeni modellerde ambajal bu şekilde diye düşündüm.

Arkadaş biz cihazı kontrol edip öyle satıyoruz diyor.

Ama bana saçma geldi daha önce dubai telefonund facetime a bakalım varsa alayım demiştim. Kabul etmemişti.

Elemanı geçen yollardan tanıyorum. Güvenilir birisi ama canım sıkıldı.

Cihaz Türkiye de garantili. Ama dediğiniz gibi iyice bir kontrol edeyim cihazı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Aynen x bukadar degildi bu seferki benim pembelik oled kadar baslarına tas düşsün 😄

• arkadaşlar bende kestirmeler ikonu neden görünmüyor?
    Ayrıca true tone açıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Kasım 2018; 17:58:49 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    App store uygulamayı indirmen gerekiyor. Bende açık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam siz de aldınız sanırım. Hayırlı olsun. True tone'u ben kapattım çünkü ekran sarımtırak görünüyordu. Kapatınca bembeyaz oldu, böyle daha çok hoşuma gitti. Yani tercih sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

Hocam siz de aldınız sanırım. Hayırlı olsun. True tone'u ben kapattım çünkü ekran sarımtırak görünüyordu. Kapatınca bembeyaz oldu, böyle daha çok hoşuma gitti. Yani tercih sizin
    Teşekkür ederim hocam, note 9 ' dan sonra bambaşka bir şey MAX, true tone aslında güzel bir teknoloji ama alışmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reee

App store uygulamayı indirmen gerekiyor. Bende açık
    Teşekkür ederim hocam.

Emojileri bulamadım, onuda mı indirmem lazım, bir yerde ikonu yok. Sanırım kullanım kılavuzu okumam lazım :)
    Rica ederim
    Emojiler yeni mesaj aç ve klavyenin üstünde görürsün
    İyi akşamlar

Ben de note 9'dan geçmiştim zaten. ios hala android'in önünde özellikle uygulamalarda ve siri gibi kullanım kolaylıklarında. Bir de apple watch series 4 aldım yanına, kullanıyoruz bakalım :) Ama alışamadığım bir sıkıntısı var, çok ağır gelmeye başladı bu max. İphone 7 plus'ım da var. Karşılaştırınca ciddi olarak max ağır hissettiriyor hocam, siz de yaşıyor musunuz bu ağırlık sorununu?

• appstore' dan bir şey indirirken sadece face id ile indiremiyor muyum, birde power butonuna çift tıklama istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

Ben de note 9'dan geçmiştim zaten. ios hala android'in önünde özellikle uygulamalarda ve siri gibi kullanım kolaylıklarında. Bir de apple watch series 4 aldım yanına, kullanıyoruz bakalım :) Ama alışamadığım bir sıkıntısı var, çok ağır gelmeye başladı bu max. İphone 7 plus'ım da var. Karşılaştırınca ciddi olarak max ağır hissettiriyor hocam, siz de yaşıyor musunuz bu ağırlık sorununu?
    Hayırlı olsun hocam, bütününde bakıldığında çok önünde, en basitinden birisinin adı note, kalem ile uğraşıyorsun, diğerinde her dediğini yazan asistanın var.

Ağırlık konusunda ben şöyle düşünüyorum, note9 7 gram daha hafif olmasına rağmen ağırlığı dengesizdi, iphone daha ağır ama daha dengeli, bana hafif geldi hocam.

Apple Watch 4' ü bende düşünüyorum, renge karar veremedim, siyah hoşuma gidiyordu ama şu çok klass duruyor ya.

Alırsam gold olur gibi duruyor, çinden de kayışı alırız :) gerçi bununla uyumlu sadece 2-3 renk var gibi.
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Kasım 2018; 20:16:53 >

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Ekran ve parlaklık kısmından true tone yi kapatın. Sarı olmasının sebebi o

• mmystere M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürünün moden numarasi ne ?

Ayarlar > genel > Hakkinda kismina girip modeli soylermisiniz veya kutunun arkasinda da yazar

Sonunda bugun bende cihazima kavustum mutluyum ilk kez ortama gore renk isisini degistiren ekrani kullaniyorum garip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 24 Kasım 2018; 22:2:1 >
  • Hayırlı olsun hocam bizimki de en geç 7 ocak teslim yazıyor ama insallah erken gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz_28. -- 24 Kasım 2018; 22:25:48 >
  • onurtuncaldi O kullanıcısına yanıt
    Ben true tone u asla kullanmam. Alır almaz ilk kapattığım ayar odur ;)

Kapalı iken dik bakarsanız ekrana hafif sarımtırak. Ekrana yan bakarsam bembeyaz adeta.

• True Tone gözümü rahatlatıyor, bazen kapatıp bi deniyorujm ekran bildiğim mavimzi beyaz oluyor ve gözümü inanılmaz rahatsız ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bende de oluyor :) O yüzden TrueTone candır

• Beyler selam. Xs max fiyatlarında indirim olur mu 256 gb 12 bin tlden koyulmuş. Geçen sene x bile 2-3 ay sonra 5500 bandına düşmüştü.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.