Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlarla işi çok zor,en basitinden 11000 tl verip 64 gb bir telefon kullanmak istemezdim.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Neden pisman olsunlarki..

Apple her zaman diger markalarinda oncusu olmadimi.

Millet centige o kadar laf ederken, muadilleri centige donmedimi..

Face id cikardilar, emin ol hepsi eninde sonunda face id ye gececektir.

Parmak izine geri donecegine, kendi sistemlerini dahada gelistirirler.

Ben hicbirzaman sifre kullanmadim telefonda. X aldintan sonra, merakimdan face id kullandim. Zifiri karanlikta bile iyi calisiyordu. Ayrica ayarlardan detayli yada detaysiz sekildede ayarlayabiliyorsunuz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Kur düşüyor fiyatlara bak böyle mantık olmaz bu vergi ısı falan değil bu adam s.kmek resmen 7 plus bozulana kadar devam edecez anlaşılan
    Kesinlikle katılıyorum 11 milyara telefon alan adamın cok cok zengin değilse aklından kıtı vardır yada duygusal bosluktadır. Apple bu fiyatlara kime satacak Allah aşkına?

Yav bu adamların yonetıcısı de muhtemelen boş değiller alanında en zekilerdir ama ne düşünüyorlar ne ediyorlar bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl Samsung 900 dolarlık cihazını burda 700 dolar kurla hesaplıyorsa apple mapple kim olursa olsun bunu yapmak zorunda. Sattığın ürünün fiyatını o ülkeden ayrı düşünemezsin. ayrıca böyle firmalar bir ülkede 100-200 dolar az kazansa batmazlar. Bu sadece zorlu ile ilgili bir olay değil ama Zorlu da kesinlikle en az Apple kadar suçlu.
  • Ben yine de bir 64 gb 11 bin tl olduğuna halen inanamıyorum. Oysa ki 2 aydır telefonları bekliyordum. 2018 şubattan beri telefonum eski püskü birşey...
    Apple da görmeden inanamayacam bu rakamlara,
    30 kasım satış diyor, 1 hafta önceden ön sipariş neden almıyor ki?

Madem 30 kasım cuma günü satışa çıkacak hani fiyatı yazarlar sitesinde yine o şekilde kalabilir ama bunlar illa fiyat belirtmek istemiyorlar.
    Belki ben inanmak istemiyorum ama 7 günden birşey kaybetmem bekleyeceğim.

• Xs max 256 gb gold renk almak isteyenler 8.200 tl fiyat demiş ama belki 8 bin düz yapar.
    Istanbulda olanlar mağazadan direk ürünü görebilirler.

applekutusu.com burada daha önceden konusu geçmişti.

Bende bu dünyada 8,5 milyar insandan bir vatandaşım,
    Neden benim devletim halkını düdükleyen bir anlayışı var çözemiyorum cidden çözemiyorum.

Hatalı olan bir durum var, minimum araba 100 bin tl olmuş, asgari ücretin 67 katı,
    Neden müslüman dışı olan bulgaristanda araç 10 bin yada 20 bin bulgar levası oluyor, oranın devleti insan değil mi? (270 euro ile avrupanın en düşüğü olan ülkedir)

Ben 10 yıl boyunca çalışacağım, tatile gidemeden hayatımı sürdüreceğim ama bir kere olsun birşeye niyetlendim onuda alamayacağım, yani alsam bile üzülürüm, içim gider, yazık derim,
    neyse bu olay bu şekilde bitmez, bende birşey değiştiremem tek başıma...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Şunu aldım, nasıldır, kullanan var mı?

https://tr.aliexpress.com/item/Baseus-0-23mm-Ince-Ekran-Koruyucu-I-in-iPhone-Xs-Xs-Max-XR-2018-Cam-3D/32919397922.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dDVWuxu
    Zorenin nano cam koruyucusunu kullanıyorum. Bu ekranın tamamını kaplayanlardan bende almak istiyorum ama inceliği konusunda sıkıntılarım var. Tamperli camlar cihazın ekranını çok kalınlaştırıyor.
    Bende bu kılıfı aldım nasıl bir şey olduğunu gelince yazarım
    aliexpress.com
    US $8.59 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de BASEUS Telefon iPhone için kılıf Xs XR Xs Max Cam + Yumuşak TPU Hibrid Cep Telefonu Kapak iPhone XR Celular Vaka çapa Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/BASEUS-Telefon-iPhone-i-in-k-l-f-Xs-XR-Xs-Max-Cam-Yumu-ak-TPU/32923887518.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3d244c4dgy4jyd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 23 Kasım 2018; 21:23:30 >

• Aslında idarelik birşey olsun diye adlım, güzel kaliteli birşey bulursam onu alırım, ayrıca kamera lensi işinde temperli cam da sipariş ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple Japonyada olağanüstü düşük satışlar yüzünden XR ın fiyatını indirecekmiş. aslında Turkiyede de cihazlarda böyle bir karar alsa çok süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: teknogs

https://www.applekutusu.com/index.php?route=product/product&product_id=840

Xs max 256 gb gold renk almak isteyenler 8.200 tl fiyat demiş ama belki 8 bin düz yapar.
    Istanbulda olanlar mağazadan direk ürünü görebilirler.

applekutusu.com burada daha önceden konusu geçmişti.

Bende bu dünyada 8,5 milyar insandan bir vatandaşım,
    Neden benim devletim halkını düdükleyen bir anlayışı var çözemiyorum cidden çözemiyorum.

Hatalı olan bir durum var, minimum araba 100 bin tl olmuş, asgari ücretin 67 katı,
    Neden müslüman dışı olan bulgaristanda araç 10 bin yada 20 bin bulgar levası oluyor, oranın devleti insan değil mi? (270 euro ile avrupanın en düşüğü olan ülkedir)

Ben 10 yıl boyunca çalışacağım, tatile gidemeden hayatımı sürdüreceğim ama bir kere olsun birşeye niyetlendim onuda alamayacağım, yani alsam bile üzülürüm, içim gider, yazık derim,
    neyse bu olay bu şekilde bitmez, bende birşey değiştiremem tek başıma...
    applekutusu.com'dan daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirebilir mi? Güvenilir mi sorun çıkar mı diye?

• En büyük sıkıntıyı kontratlı satanlar firmalar yaşayacak. 6'dan fazlaya bölemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

En büyük sıkıntıyı kontratlı satanlar firmalar yaşayacak. 6'dan fazlaya bölemiyorlar.
    Ocak sonuna kadar 12 ay taksit başlıyor. Yine elektronikte 3 aya indirilen taksit sınırlaması 6ya çıkıyor. Biraz canlandırma çalışmaları yapılıyor çünkü ticaret durmuş durumda.

• visualize kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de neyin en zaman yapılacağı her gün değişiyor demekki :)

• Hadibjk H kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi

Sanmıyorum. Face ID gayet iyi çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

Neden pisman olsunlarki..

Apple her zaman diger markalarinda oncusu olmadimi.

Millet centige o kadar laf ederken, muadilleri centige donmedimi..

Face id cikardilar, emin ol hepsi eninde sonunda face id ye gececektir.

Parmak izine geri donecegine, kendi sistemlerini dahada gelistirirler.

Ben hicbirzaman sifre kullanmadim telefonda. X aldintan sonra, merakimdan face id kullandim. Zifiri karanlikta bile iyi calisiyordu. Ayrica ayarlardan detayli yada detaysiz sekildede ayarlayabiliyorsunuz..
    3900 liraya iPhone 8 plus aldım ben

10.900 verip x max alınca artım ne olacak ?

Bunu bana sormanizdaki amac nedir?

Kim derki 3900e aldigi 8 plusi satip 11k ya x max almak isterki. Artiniz olmaz, cebinizden cok para cikar sadece..

• Ekran acısı degişince renk tonu değişiyor mu? Beyaz mı ekran sarı mı?

• Hadibjk H kullanıcısına yanıt
    Değişmiyor. Beyaz.

• Acaba haftasını öğrenebilir miyim sorun olmazsa birde hangi seri

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.