Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone xs max 64 gb golf sıfır 7100 alınır mı yoksa tl 8-9 seviyelerine düşer mi yoksa 1 yıl tr garantili 7100 iyi midir alıcam da mate 20 proyu iptal ettim doğrumu yaptım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Beyler selam. Xs max fiyatlarında indirim olur mu 256 gb 12 bin tlden koyulmuş. Geçen sene x bile 2-3 ay sonra 5500 bandına düşmüştü.
    Iphone x bile şuan 7000 bandında iken xs max'ın düşmesini beklemek hata olur gibime geliyor.
  • kangalf kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ios u uzun zaman önce iphone 4s kullanırken tecrübe ettim. Ondan sonra uzun zaman htc ve samsung la android kullandım. En son iphone 8 plus aldım çok ağırdı o da ama 8-10 gün sonra alıştım. Fakat onu amazonda almıştım ve faturaya imei yazmadılar diye iade etmek durumunda kaldım.

Şuanda yeni telefon alacağım.

Haftaya italyaya gidecek arkadaşıma aldıracağım.

Esasen iphone xr 128 gb almak istiyorum ancak ekran konusuunda tereddütte olduğum için önce 30 kasımda teşhirde gözümle göreceğim apple store da çıkınca sonra ya xr ya da xs max almasını isteyeceğim arkadaşımdan.

Benim asıl aklımı kurcalayan şuanda samsung un en top modelleri olan s9 plus ı 4000-4500 tl civarı, note 9 u 5500 tl civarı alabiliyorken xr yurt dışı 5000 küsür xs max 7 bine geliyor.

S9 plus + galaxy watch + gear icon 2018 = iphone xs max resmen

Bununla birlikte macbook air im ve apple tv im var ve güzek bir ekosistem olur diye düşünüyorum.

Ayrıca ben apple watch ları açıkçası çirkin buluyorum. Gear watch gerçek bir saat gini çok güzel.

Siz neden note 9 dan iphone a geçtiniz?

Çok kararsızım tavsiyelerinize çok açığım.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ios u uzun zaman önce iphone 4s kullanırken tecrübe ettim. Ondan sonra uzun zaman htc ve samsung la android kullandım. En son iphone 8 plus aldım çok ağırdı o da ama 8-10 gün sonra alıştım. Fakat onu amazonda almıştım ve faturaya imei yazmadılar diye iade etmek durumunda kaldım. 

Şuanda yeni telefon alacağım.

Haftaya italyaya gidecek arkadaşıma aldıracağım.

Esasen iphone xr 128 gb almak istiyorum ancak ekran konusuunda tereddütte olduğum için önce 30 kasımda teşhirde gözümle göreceğim apple store da çıkınca sonra ya xr ya da xs max almasını isteyeceğim arkadaşımdan.

Benim asıl aklımı kurcalayan şuanda samsung un en top modelleri olan s9 plus ı 4000-4500 tl civarı, note 9 u 5500 tl civarı alabiliyorken xr yurt dışı 5000 küsür xs max 7 bine geliyor.

S9 plus + galaxy watch + gear icon 2018 = iphone xs max resmen

Bununla birlikte macbook air im ve apple tv im var ve güzek bir ekosistem olur diye düşünüyorum.

Ayrıca ben apple watch ları açıkçası çirkin buluyorum. Gear watch gerçek bir saat gini çok güzel.

Siz neden note 9 dan iphone a geçtiniz? 

Çok kararsızım tavsiyelerinize çok açığım.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Siriden gerçekten memnun musunuz? Ben kullanırken söylediklerimin yarısını anlamıyordu. Kısaltmalar ı hiç kullanmamıştım tabii ama bana çok kıt geldi siri

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    12bin verecek enayi var mıdır acaba yurtdışında 7600 gibi bir miktara denk geliyor 256gb max

• Arkadaşlar hepsiburadada spigen kılıflar yarı fiyatına geliyor . Daha telefonu almadım ama hazır indirime girmişken kılıfını almak istiyorum. Spigenin 3 modeli arasında kararsız kaldım.
    Neo Hybrid Crystal Satin Silver (84.95)
    Crystal Flex Crystal Clear (64.95)
    Ultra Hybrid Crystal Clear (74.95 TL)
    Normalde fiyatları 179-139-159 şeklinde. Çok kalınlaştırmasını istemiyorum ama korumasının da iyi olmasını istiyorum. Bazı yorumlarda bazı kılıflar çıkarken zor çıkıyormuş diye okudum böyle bir durum olmasını da istemem . Sizce mantıklı olan hangisi ? Konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÖNEMLİ BİLGİ:

Arkadaşlar Turkcell'de çalışan üst düzey yönetici arkadaşım eSIM ile ilgili çalışmaların devam ettiğini 2019 Baharı gibi alt yapının tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Malesef yurt dışından gelen iPhone'lar daha ucuza geliyor ancak onunda bir dez avantajı var, sadece 1 IMEI'sini kayıt ettirebileceksiniz. Yani eSIM gibi önemli bir fonsiyondan mahrum kalacaksınız. Şu anda devletin eSIM'i ayrıca kayıt ettirme gibi bir düşüncesi gündemde yok. Kayıt ettireceksiniz iPhone'larınızı, eSIM'i boşuna beklemeyin, hemen kayıt işini bitirin.

Türkiye'de haftaya çıkacak olan iPhone'ların ise 2 IMEI numarasıda kayıt altına alındı. eSIM çıkarçıkmaz kullanabileceksiniz... Ancak eSIM yürürlüğe girdiğinde yurt dışından getirenlere özel bir imkan sunulurmu bilinmiyor ve şu anda gündemde yok..

Yani karar vereceksiniz, sizin için hangisi daha önemli;

Yurtdışı iPhone: Daha ucuz, ancak ikinci SIM yok, garanti sorun. Telefonu en fazla 1 sene kullanmayı planlıyorsanız bu seçimi yapabilirsiniz.Ancak birine verdiğinizde veya bilhassa satarken eSIM olmaması sorun çıkartacak. Bir nevi "hasarlı araba" gibi işlem görecek, zaten 2. El satışlarda yurt dışı telefonlar az rağbet görüyor...
    Türkiye'den alınan iPhone: Daha pahalı ancak FULL fonksiyonları ile hazır vaziyette, garanti süper. Telefonu uzun süre kullanmayı planlıyorsanız iyi bir seçim. Ayrıca ikinci eli çok daha değerli, ilgi görür, rahat satarsınız.

NOT: Amerika'dan gelen iPhone'lara Apple Store bakmıyor, burada bir aldatmaca var. Amerika'dan iPhone getirirseniz kendi başınıza kalırsınız. Eğer iPhone arıza yaparsa yapım ücretli çok yüksek, kendim yaşadım oradan biliyorum...Orjinal cam değişimi ile ekonomik bir cep telefonu alınır, basit bir soket değişimi bile epey tuzlu...

İyi düşünüp, İyi karar verin. 7000-8000 TL de muazzam yüksek bir fiyat cep telefonu için, bazıları 7000-8000 TL yi "1500-2000" TL gibi gösteriyor..Sanki 7000-8000 bin bir telefona vermek çok akıllıca. Ama Türkiye'nin vergileri böyle malesef. 7000-8000 TL verip eksik fonksiyonlu, garantisi sorunlu, satarken problem çıkartacak bir telefon almak herkes istemez sanırım...Sonuçta büyük bir yatırım bu değilmi?

Yani, iki seçeneğinde artıları ve eksileri var, sizin kafanıza hangisi uyuyorsa o şekilde alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palmbeach -- 25 Kasım 2018; 3:1:7 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• palmbeach kullanıcısına yanıt
    İphone xs max 256 gb 7 bine bulunuyor. E_sim +ekstra 1 yil garanti icin + 5 bin daha odemek.hmmmmm akillica olabilirmi acaba.

Cumleler guzel yazilmis ama icerigi olmamis.

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Model yazmak istediniz sanırım.

MT502RM/A 2101

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi x 256 satıp yurtdışı xs max almayı düşünüyorum. Sizce kaçtan gider bu telefon?

• Cihazın 10 gün önce açılmasının akabinde gözüme başka şey daha takıldı.
    Adaptör fişi jelatine sarılı gelmiyormuydu?
    Bende jelatini de yok.
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • Cihazın 10 gün önce açılmasının akabinde gözüme başka şey daha takıldı.
    Adaptör fişi jelatine sarılı gelmiyormuydu?
    Bende jelatini de yok.
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• mustafa537 M kullanıcısına yanıt
    Ben 6800 e aldim biraz daha arastir maximum 7000 ver bence

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Yurtdışından alınan cihazlara Apple Storelar bakmıyor ama Apple Türkiye bakıyor. Yani Zorlu ve Akasya haricindeki Apple premium reseller noktalarına ( pupa, troy, vb.) ya da Apple Türkiye sitesindeki servis noktalarında 1 yıl boyunca cihaza baktırabilirsiniz garanti şartları altında.

• Telefonu 2 gündür kullanıyrum note 8'den geçtim ve çok memnunum. Bir sorum var cihazım Yeni zelanda'dan geldiği için şarj aleti buraya uyumlu değil dönüştürücü almam lazım. Bendeki ipad mini retina'nın şarjını kullanıyorum. Özelliklerine baktığımda telefonla gelen şarjın 5w çıkışı var ipad'in şarj çıkışı 10w bu telefon için sıkıntı oluşturur mu? 10w olduğu için biraz daha hızlı şarj edebiliyorum ama yine de aklıma takılıd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Beyler selam. Xs max fiyatlarında indirim olur mu 256 gb 12 bin tlden koyulmuş. Geçen sene x bile 2-3 ay sonra 5500 bandına düşmüştü.
    Hiç kimse almayacağı icin fiyatlar düşer ama ne kader düşer bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Telefonu 2 gündür kullanıyrum note 8'den geçtim ve çok memnunum. Bir sorum var cihazım Yeni zelanda'dan geldiği için şarj aleti buraya uyumlu değil dönüştürücü almam lazım. Bendeki ipad mini retina'nın şarjını kullanıyorum. Özelliklerine baktığımda telefonla gelen şarjın 5w çıkışı var ipad'in şarj çıkışı 10w bu telefon için sıkıntı oluşturur mu? 10w olduğu için biraz daha hızlı şarj edebiliyorum ama yine de aklıma takılıd.
    Hocam ben macbook adaptoruyle sarj ediyorum sıkıntı olsa benim telefona olur

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle düşündüm de cihaz biraz pahalı olduğu için insan düşünmeden edemiyor
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.