Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknogs

Güncel bilgi;

30 kasım cuma günü satıştadır.
    boşa zahmet ederler
    11,000 max
    10,000 xs
    hele 7000 XR bir allah kulu almaz

xr 5900
    xs 6900
    max 7900 en fazla edecekleri
    bu gidişle apple store TR kapanır ben size söyliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

muhteşem cumaya özel vatanda sepette %5 indirim var. xr 7.029 a geliyor ama sadece siyahı var. kırmızısı eklenirse sipariş geçmeyi düşünüyorum.
    o telefon asla 7000 etmez asla diyorum bak 2018 yılı bitti 2019'a giriyoruz tek kamera telefon mu kaldı ya
  • quote:

Bu işte bir hata yok mu?
    Diyelim oldu da bu sene telefon 11 bin tl,
    Peki seneye 14 bin tl,
    2020 de 16 bin tl...

Yani fiyatlar yada vergiler bu şekilde mi gidecek?

Geliri bu hızla artan birileri var mıdır?
    arkadaşım 1100 dolar telefon zaten ötv olmasa sadece kdv olsa %18 1300 dolar yapar yaklaşık 7000 tl eder
    burada apple da suçludur 1100 dolarlık neyi var o telefonun ya

avrupada bile çok para dendi o telefon için
    üzüldüğüm olay adam ayda 2000 lira maaş alıp kredi çekip en az 7-8 ay telefona çalışacak yazık günah

almayın aldırmayın bakın nasıl düşecek fiyatlar
  • Fiyat yüksek ama benim için şu yönden uygun oldu normalde ilk XS fiyat haberi yapıldığında ki spot fiyatlarıydı XS 12.000 TL XS Max 14.000 TL 64 GB için. Bende XS’e göre ayarlamıştım kendimi 6s Plus’tan gövde olarak küçük ekran olarak büyük olur diye ama şuan 100 TL koyarak XS Max 256 GB alabileceğim. Her yıl değiştirmediğim için 2021-2023 arası bir süreye kadar sorun olmazsa kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

Hepsiburada'da Spigen marka ürünlerde %50 indirim var.

Kılıf ve ekran koruyucu soran arkadaşlar değerlendirebilir. Ciddi oranda makul fiyatlara geliyor ürünler.
    hocam ıyıkı soyledın ben sunu begendım sızce ıyı olurmuıı?https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-xs-max-kilif-rugged-armor-matte-black-065cs25125-p-HBV00000EN857 sizce nasıl? veya hangısını alayım ? 50 liralık istiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

hocam ıyıkı soyledın ben sunu begendım sızce ıyı olurmuıı?https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-xs-max-kilif-rugged-armor-matte-black-065cs25125-p-HBV00000EN857 sizce nasıl? veya hangısını alayım ? 50 liralık istiom

Alıntıları Göster
    Rugged Armor serisi güzel ve bana göre şık görünümü olan bir seri.

Sertlik olarak ben bir parça daha sertliği yüksek kılıfları tercih ediyorum. Siz çok kalın olmasın bir taraftan da korusun derseniz bu fiyata oldukça iyi.
  • 12gorkem12 kullanıcısına yanıt
    aynen ozaman bunu alayım telefon bana subatta gelecek. cam koruyucu olarak 40 lıra vermeye gerek yok 20 lıraya cam koruyucu taktıralım yine marka ismini unuttum microlockmuydu neydı ole bır marka vardı...birde spingenın kablosus sarj cıhazını alsammıki sizce?
  • quote:

aynen ozaman bunu alayım telefon bana subatta gelecek. cam koruyucu olarak 40 lıra vermeye gerek yok 20 lıraya cam koruyucu taktıralım yine marka ismini unuttum microlockmuydu neydı ole bır marka vardı...birde spingenın kablosus sarj cıhazını alsammıki sizce?
    Kablosuz şarj ile ilgili fikirleriniz netse ve ihtiyacınızda varsa bu konuda Spigen'i rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben de kullanıyorum.

Benim kullandığım değil fakat başka bir modeli 39 TL'ye kadar düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

Kablosuz şarj ile ilgili fikirleriniz netse ve ihtiyacınızda varsa bu konuda Spigen'i rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben de kullanıyorum.

Benim kullandığım değil fakat başka bir modeli 39 TL'ye kadar düşmüş.

Alıntıları Göster
    biri 39 tl biri 59 tl sizce hangisi 39 iş görürmü pek anlamamda gece yatarken mesela kulakla uyuyom ektra sarj olur 39 iş gorurmuki? farkı nedır hızmı?
  • quote:

biri 39 tl biri 59 tl sizce hangisi 39 iş görürmü pek anlamamda gece yatarken mesela kulakla uyuyom ektra sarj olur 39 iş gorurmuki? farkı nedır hızmı?

Alıntıları Göster
    Spigen Essential F301W modeli 9W, F302W 5W.

F301W modeli hızlı şarjı destekliyor. İmkanınız varsa bu modeli tercih edin.
    302 alırsam tam 100 tutuyor illa hızlı yapmasına gerek yok benım ipad hızlı sarj adaptörüm var eski ipad 2 den kalma:))) gece kullanım ıcın 302 yeterlı olur galıba..sagol hocam sayende ucuza gelecek
  • quote:

302 alırsam tam 100 tutuyor illa hızlı yapmasına gerek yok benım ipad hızlı sarj adaptörüm var eski ipad 2 den kalma:))) gece kullanım ıcın 302 yeterlı olur galıba..sagol hocam sayende ucuza gelecek
    302 alacaksanız amazon'da biraz daha ucuz.

Hangisi kolay olacaksa sizin için artık.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    2, 3, 4, hatta 5 kamera taşıyacak (anons edilmiş) telefonlar olunca sanki ne değişecek. Olay yazılımda bitiyor ve onun en iyi örneği Pixel serisi. Hala tek kamera ile çekilen fotograflar konusunda önde (videoya hiç önem vermediler bu sene o ayrı mesele). En kötü örneği ise Sony - piyasadaki en iyi mobil sensörleri ürettiği halde yazılımı bi işe yaramıyor ve kendi telefonlarında ancak vasat foto kalitesi sunabiliyor.
  • burada Xs fiyatı için max. 7000 çıkar diyenler vardı.

dedimki, keşke öle olsa maalesef. burası türkiye.
    şu anki iphone 8 fiyatlarına bakın 9k üstü olacak.

maalesef haklı çıktım...
    Bende Tough Armor birde ekran koruyucu aldım ama 3 Aralık'ta tahmini teslim diyor umarım 30 Kasım'da gelmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Bulgaristan da TaxFree var mi bilmiyorum. Bir arastirayim

Alıntıları Göster
    ben iphone 7 yi bulgaristandan aldım, tax free almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

arkadaşım 1100 dolar telefon zaten ötv olmasa sadece kdv olsa %18 1300 dolar yapar yaklaşık 7000 tl eder
    burada apple da suçludur 1100 dolarlık neyi var o telefonun ya

avrupada bile çok para dendi o telefon için
    üzüldüğüm olay adam ayda 2000 lira maaş alıp kredi çekip en az 7-8 ay telefona çalışacak yazık günah

almayın aldırmayın bakın nasıl düşecek fiyatlar

Alıntıları Göster
    ama şöyle 1.100 dolara satıyorlar ya onun içinde zaten vergisi bulunmuyor mu? yada karı bulunmuyor mu?

yani diyelim telefon ham maliyeti xxx dolar kar belli yüzde xxx, sonra o ülkenin vergisi falan filan derken 1.099 dolar ortaya çıkmıyor mu?

aynı şekilde avrupa veya diğer ülkeler içinde geçerli değil midir?

arabada nasıl ötv %60-80... alıyor iseler

cep telefonu bu yahu cep cep, trt bandrol vergisi ne demektir. İçinde radyo çipi bile bulunmamaktadır. yani dürtüklemek kanlarında genlerinde var maalesef...

• quote:

ama şöyle 1.100 dolara satıyorlar ya onun içinde zaten vergisi bulunmuyor mu? yada karı bulunmuyor mu?

yani diyelim telefon ham maliyeti xxx dolar kar belli yüzde xxx, sonra o ülkenin vergisi falan filan derken 1.099 dolar ortaya çıkmıyor mu?

aynı şekilde avrupa veya diğer ülkeler içinde geçerli değil midir?

arabada nasıl ötv %60-80... alıyor iseler

cep telefonu bu yahu cep cep, trt bandrol vergisi ne demektir. İçinde radyo çipi bile bulunmamaktadır. yani dürtüklemek kanlarında genlerinde var maalesef...

Alıntıları Göster
    telefondan KDV dışında vergi almak saçma size katılyorum

• apple eninde sonunda parmak izine geri dönecek şuan bile çok pişman bence
  • Xs ve xs max kullanan arkadaslar ekrandan memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.