Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.113.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alkimuzun

Pupayla konuştum 23-30 kasım arası önsipariş 30 kasımdan itibaren de mağazalarda satışa çıkacakmış..
    Fiyat söylendi mi, 11 bin başlangıç sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple aciklamayip bunlarin oneceden belli olmasi ilginc guvende olmak istiyorsaniz bekleyin en yakin ornek watch series 4 1 hafta sonra indirim oldu ve apple store disindan alanlar iade alamadi AMAN DIKKAT

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle max in başkangıcı 11 bin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hexaeba

Dubai'den A2101 model 1450 dolara geldi. Ben aldığımda kur 5.4'tü. Şimdi yeniden hesapla o zaman benim fiyata geliyor.

Her 2-3 mesajımdan birinde dubai deyip durdum. Biraz da dikkatli okusanız hani??

Daha önceki mesajlarımda da abim de dubaiden xr aldı yazmıştım.

Alıntıları Göster
    Ben sizin önceki mesajlarınızı okumadım, siz 1450 Dolar olan Avrupa cihazın hangi ülke koduna yani hangi avrupa ülkesi için üretildiğini yazabilir misinz? Mesela Türkiye için TU, Amerika için LL olan kısmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusthingTr

Apple aciklamayip bunlarin oneceden belli olmasi ilginc guvende olmak istiyorsaniz bekleyin en yakin ornek watch series 4 1 hafta sonra indirim oldu ve apple store disindan alanlar iade alamadi AMAN DIKKAT
    apple türkiye açıldığından beri resmi olarak hiç bir telefonda ön sipariş almadı her seferinde önce hepsiburada, turkcell, pupa, media markt vs vs gibi sitelerde gün yüzüne çıktı ardından apple tarafından açıklama geldi çok yakında yazan yere bugun gece 30 kasımda sizinle yazacaklar izleyin ve görün
  • 2101 in şarj cihazı tr ye uygun mu?

2101 Arap ülkelerinde de var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkimuzun

Aynen öyle max in başkangıcı 11 bin
    Çok pahalı çıktı ya, 2000 dolar veriyoruz 1000 dolarlık cihaza, 512 de 15 civarı çıkacak demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 22 Kasım 2018; 16:58:16 >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    On siparisi kastetmiyorum ben fiyat acisindan demek istemistim 450 tl indirime girdi series 4er saatler ve vatan turkcell teknosa pupa vb gibi yerlerden alanlar iade alamadi demek istedigim bu

• Hepsiburada'da önsiparişler açılmış. Fiyatlar 10k civarında... Yazık
  • quote:

Hayır A2101 Model benimki. Dubai'den geldi. 1450 dolar tuttu. Satıcıyı tanımıyorum ki havaalanında yurtdışına giden biri bulup anlaşma yaptım. Sözleşme imzaladım. Bir nevi risk aldım ben. Ve telefonumu aldım
    Çok enteresan film gibi, helal olsun sizin girişkinliğinize. Tanımadığınız biri size imza atıyor sözleşme yapıyor ve sizin için para kazanmadan telefon getiriyor ,bravo. Bu arada Dubayi'de Avrupa cihazları nasıl o kadar ucuz oluyor bilginiz varsa paylaşırsanız onu da öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Çok enteresan film gibi, helal olsun sizin girişkinliğinize. Tanımadığınız biri size imza atıyor sözleşme yapıyor ve sizin için para kazanmadan telefon getiriyor ,bravo. Bu arada Dubayi'de Avrupa cihazları nasıl o kadar ucuz oluyor bilginiz varsa paylaşırsanız onu da öğrenelim.

Alıntıları Göster
    Ben işletme mezunuyum. 25 yaşındayım. Böyle riskli işlere imza atmayı severim. Dubai'de nasıl o kadar ucuz oluyor bende bilmiyorum o konuda hala şaşkınım ama ucuz oluyor. Üstelik şüphelenip zorlu center'de cihazın orjinalliğini sorgulattım. 1 yıl uluslararası garantim var. Bunu da belirtmek isterim.

Not : Pasaport kaydı yaptırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hexaeba -- 22 Kasım 2018; 16:59:47 >

• Oldukça yüksek fiyata gelmiş, inanılır gibi değil. Dolar 5:30 bu gün ya. Apple 7'den alıyor sanırım. Beyinleri yandı sanırım Apple Türkiye'nin.. geçmiş olsun.. güzelce yurt dışı alınır, amca yenge pasaporta kaydettirilir, arda kalan para ile yılbaşı tatilne gidilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

2101 in şarj cihazı tr ye uygun mu?

2101 Arap ülkelerinde de var hocam.
    Apple
    iPhone - View countries with supported LTE networks
    https://www.apple.com/iphone/LTE/#iphone-xs

Evet şimdi listeye baktım da A2101 sırf Avrupa'da yok;
    Bahrain
    Kuwait
    Qatar
    Saudi Arabia
    United Arab Emirates

Bu ülkelerin bazılarının cihazlarında Facetime yok diye biliyorum tabi sorduğunuz soruya cevap veremiyorum priz standartları nedir? Bilemeyeceğim.

Ancak bu ülkeler için üretilen ürünlerden kaçının bence kısıtlanmış cihazlar olabilir.

• quote:

Ben işletme mezunuyum. 25 yaşındayım. Böyle riskli işlere imza atmayı severim. Dubai'de nasıl o kadar ucuz oluyor bende bilmiyorum o konuda hala şaşkınım ama ucuz oluyor. Üstelik şüphelenip zorlu center'de cihazın orjinalliğini sorgulattım. 1 yıl uluslararası garantim var. Bunu da belirtmek isterim.

Not : Pasaport kaydı yaptırmadım.

Alıntıları Göster
    Ürün Model numarasına bi bakıp yazar mısınız? A2101 olabilir ama Arap ülkeleri için üretilen cihazlar da aynı koda sahip ve kısıtlamaları var mesela Facetime çalışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Ürün Model numarasına bi bakıp yazar mısınız? A2101 olabilir ama Arap ülkeleri için üretilen cihazlar da aynı koda sahip ve kısıtlamaları var mesela Facetime çalışmaz.

Alıntıları Göster
    Kısıtlama sim-lock'lu cihazlarında var. Sim free cihazlarda kısıtlama yok. Bende face time çalışıyor mesela

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bende normal şarj cihazı var. Hiç değişik bir şarj cihazı çıkmadı

• quote:

Kısıtlama sim-lock'lu cihazlarında var. Sim free cihazlarda kısıtlama yok. Bende face time çalışıyor mesela

Alıntıları Göster
    Yo hayır sim kilitsiz çokca cihaz var Facetime çalışmayan sim kilit ile alakası yok, demek ki sizin cihaz kısıtlı değil. Model numarasını yazabilir misiniz sizin cihazın, Ayarlar, Genel, Hakkında bölümünde Model No yazar.
  • quote:

Bende normal şarj cihazı var. Hiç değişik bir şarj cihazı çıkmadı
    Kutu arkasındaki MT... ile başlayan model kodunu da paylaşabilir misiniz? Dubai'den XS 256 GB getirttirmek istiyorum ancak facetimeli model olarak sizinkini örnek teşkil etmesi açısından bilmek iyi olabilir. AE/E ile biten model numalarında facetime olmadığı söyleniyor bazı mesajlarda da AE/E olup facetime olduğu net bir bilgi edinilebilse güzel olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingnet

Kutu arkasındaki MT... ile başlayan model kodunu da paylaşabilir misiniz? Dubai'den XS 256 GB getirttirmek istiyorum ancak facetimeli model olarak sizinkini örnek teşkil etmesi açısından bilmek iyi olabilir. AE/E ile biten model numalarında facetime olmadığı söyleniyor bazı mesajlarda da AE/E olup facetime olduğu net bir bilgi edinilebilse güzel olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Bende bunu soracaktım, henüz almadım da, kutu arkasında MT522AA/A yazıyor, bu nerenin acaba?
  • MT522AA/A güney afrika gibi görünüyor sanki.
    Böyle bir cihaz (2101, 64 gb, 7bin lira) almak, sıkıntı sorun yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 22 Kasım 2018; 17:48:35 >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.