Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.113.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi burada 10.999 oldu, neye göre inip çıkıyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windwind W kullanıcısına yanıt
    Pupa'daki yetkilinin 18 Kasım'da verdiği bilgi:

XR: 7399
    XS: 9899
    XS MAX: 10799
  • Hexaeba H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam da yurtdışı imkanım olmamakla beraber, ilanlarda bu fiyata 64 ü zor alıyorsunuz.

Aldığınız bir satıcı filan varsa söyleyin bizde alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Eyvallah hocam da yurtdışı imkanım olmamakla beraber, ilanlarda bu fiyata 64 ü zor alıyorsunuz.

Aldığınız bir satıcı filan varsa söyleyin bizde alalım.
    Ben de yurtdışına gitmedim ki. İnternette ilan verdim. Yurtdışına giden biriyle dolar üzerinden anlaşıp getirttim. Biraz araştırma yaparsan hepsi çorap söküğü gibi ortaya çıkıyor.

Hepsiburada.com 11 bin tl'den ön sipariş açmış. Demek ki sızan fiyatlar doğru
  • Sheriiff S kullanıcısına yanıt
    11 milyara telefon mu olur Şerif dayı? Madem kasabanın serifi sin şu olaya bi el at

• quote:

Orijinalden alıntı: TuncayVural

Hayırlı olsun, hangi rengi aldınız? Birde uzun süredir kullanıyorsanız kılıfla dahil çizilme oluyor mu paslanmaz çelik kısmında?
    Sağol. Space Grey aldım. Spigen kılıf ve baseus koruyucu kullanıyorum. Şuana kadar hiç çizik oluşmadı telefonda.

Kullandığım ürünlerin linki :

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xs-max-kilif-spigen-hybrid-nx-black

Referansı olmayan kişiler sorun, satıcıyı paylaşırsanız bizde faydalanalım ki dh ilanlar olsun, gidecekler olsun istedikleri paralar yine sizin rakam değil.

USA mı sizinki?

• windwind W kullanıcısına yanıt
    Kapitalizm bizim işleri de vurdu, şeriflik falan yapamaz olduk artık Kimse dinlemiyor bizi
    Bende bu paylaştığınız kılıftan düşünüyorum, nasıl memnun musunuz Tough Armor diye ilk başta düşünmüştüm ama arkada logo kısmı açık olduğu için ondan vazgeçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hexaeba

Ben xs max 512 gb'yi 7800 tl'ye aldım. Hemde A2101 model. Yurtdışından emin ol çok ucuza getirebiliyorsun.
    Bu fiyata hangi ülkeden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hexaeba

Ben xs max 512 gb'yi 7800 tl'ye aldım. Hemde A2101 model. Yurtdışından emin ol çok ucuza getirebiliyorsun.
    En ucuz fiyat Amerika'da orada da 3 eyalet hariç hepsinde + vergi var. Vergisiz eyaletten 1.449 Dolar x 5,30TL= 7,680 TL yuvarlak hesap.
    Ancak Amerika serisine uygun cihaz ki o da Türkiye'de garantisi yok yani A2101 değil.

Avrupadan (Mesela Almanya ) aynı ürün 1.649 Euro, takribi % 8 vergi iadesi alınsa 1.518 Euro x 6,05TL = 9,178 TL yapıyor.

Eee hani nasıl uygun fiyat? Bak Cumartesi Londra'ya gidiyorum oranın fiyatlarını da biliyorum, ve yukarıda hesapladığım kurlar şu anki en düşük hali ile ve pasaport kaydı yok. Nasıl elde ediyorsanız anlatın da biz ve arkadaşlar da nasiplenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheriiff

Pupa'daki yetkilinin 18 Kasım'da verdiği bilgi:

XR: 7399
    XS: 9899
    XS MAX: 10799
    Pupa şu an. Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Fiyata tıklayınca sayfa bulunamıyor linkteki sayfada başlangıç fiyatları mevcut:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 22 Kasım 2018; 16:9:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

Pupa şu an.

Fiyata tıklayınca sayfa bulunamıyor linkteki sayfada başlangıç fiyatları mevcut:https://www.pupabilisim.com.tr/iphone-xs#

Alıntıları Göster
    Acaba fiyatları bu şekilde yapıp "black friday" mevzusu ile indirim yapmayı düşünüyor olabilirler mi?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hayır A2101 Model benimki. Dubai'den geldi. 1450 dolar tuttu. Satıcıyı tanımıyorum ki havaalanında yurtdışına giden biri bulup anlaşma yaptım. Sözleşme imzaladım. Bir nevi risk aldım ben. Ve telefonumu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hexaeba -- 22 Kasım 2018; 16:20:51 >
  • Bizim mahallede satan birisi varmış, netde gördüm, 7100, 64 gb, gold, 2101. 3500 lira fark var tr cihazına göre, alasım var.
  • teknogs kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum. Black Friday etkinliğine katılacak olsaydılar duyururlardı. Ayrıca resmi satış başlamadığından sanmıyorum.

• TuncayVural kullanıcısına yanıt
    Baya memnunum. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Çizik falanda oluşmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

En ucuz fiyat Amerika'da orada da 3 eyalet hariç hepsinde + vergi var. Vergisiz eyaletten 1.449 Dolar x 5,30TL= 7,680 TL yuvarlak hesap.
    Ancak Amerika serisine uygun cihaz ki o da Türkiye'de garantisi yok yani A2101 değil.

Avrupadan (Mesela Almanya ) aynı ürün 1.649 Euro, takribi % 8 vergi iadesi alınsa 1.518 Euro x 6,05TL = 9,178 TL yapıyor.

Eee hani nasıl uygun fiyat? Bak Cumartesi Londra'ya gidiyorum oranın fiyatlarını da biliyorum, ve yukarıda hesapladığım kurlar şu anki en düşük hali ile ve pasaport kaydı yok. Nasıl elde ediyorsanız anlatın da biz ve arkadaşlar da nasiplenelim.

Alıntıları Göster
    Dubai'den A2101 model 1450 dolara geldi. Ben aldığımda kur 5.4'tü. Şimdi yeniden hesapla o zaman benim fiyata geliyor.

Her 2-3 mesajımdan birinde dubai deyip durdum. Biraz da dikkatli okusanız hani??

Daha önceki mesajlarımda da abim de dubaiden xr aldı yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hexaeba -- 22 Kasım 2018; 16:31:57 >

• Pupayla konuştum 23-30 kasım arası önsipariş 30 kasımdan itibaren de mağazalarda satışa çıkacakmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkimuzun

Pupayla konuştum 23-30 kasım arası önsipariş 30 kasımdan itibaren de mağazalarda satışa çıkacakmış..
    Fiyat söylendi mi, 11 bin başlangıç sanırım.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.