Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kendime ait pazarim mevcut . 2 yil.garantili cihazlari xs max 256 6000-6700 e getiriom ustelik faturali . Dolu sattim tabi satarkende turk piyasasinin biraz daha asagisina satiyorum . Yani kisisel bir musteri benim aldigim fiyata bulamaz. Cihazlarim almanya isvicre avrupa global mali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    xr dan gene iyidir
  • step-team kullanıcısına yanıt
    Haklısın abi ben geçen sene 5300 e almıştım şimdi 7000 den aşağı satan yok
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    bu işin 2 yöntemi var. Ya normal bir satış bayisinden almak apple, mediamarkt gibi yada yurtdışındaki taahütlü operatör hatlarından almak. ilk yöntemde fiyat zaten sabit. 2.yöntem den aldınız muhtemelen. İnsanlar taahüt verip abone oluyorlar sonra aldıkları hediye telefonları piyasada daha ucuza satıyorlar.ama onlarda sim kilitli oluyo. Gevey kart muhabbeti ile çözülüyor sanırım o olay TR de başka türlü daha ucuza mal etmenin imkanı yok.

Sizde açıklarsanız seviniriz. Yoksa 6000TL ye xsmax 256 gb kapış kapış gider bende hemen alabilirim.
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    7 bin verip 256 alabiliyorsak bende alayım.

• windwind W kullanıcısına yanıt
    Simlockla cihaz satmam.gevey isine girmem. Dedigim gibi herkez istedigi fiyata cihaz getirebilir . Son cihazimi akademisyene sattim xs duz 256 gb 7100 tlye sattim. Simdi diger xs max 256 gelecek bunu alis fiyatim dedigim aralikta. 1 yil turkiye 1 yil avrupa. Toplam 2 yil. Satacagim aralik ise 8000-8500 bandinda. Ha tabi dovizle ugrasiyorum farzetki doviz yarin 6.5 veya 6 oldu. İste ozaman 6500 cihaz bana olur 7500 ..

Ben ornek verdim. Her cihazi o fiyatta almiom bazen 7 bine geldigide oluyor. Sorun benim kaca aldigim degil cihazin temiz global sifir jelatinli olmasina dikkat ederim simlocj falanda olmaz

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bulup alabilirsiniz ;))

• coral65 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • euro 6 ya sabitlendi dolar 5.30 un altını gördü. Bunlar bu durumda neden 10799 dan satışa çıkarırlar anlamak güç.

10799 dan satışa çıkıp black friday ayağına 8799 a mı satılacak acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Bulup alabilirsiniz ;))
    Bulunamıyorsa bu fiyatlardan satılıyormuş gibi hesap kitap yapmaya gerek yok, cihazını almışsın kullan.

• Spigen cam ekran koruyucu nasıl, kullanan memnun olan var mı?

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xs-max-cam-koruyucu-spigen-glas-tr-slim-hd
    Bu ürüne dün baktım . Hepsiburadadan bakarsan daha ucuza alabilirsin .orada ürünü kullanan birçok kişinin yorumu var . Genelde hava alıyor kalktı fln yazmışlar ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknogs

Bu gelişmelerin üzerine yeni bilgiler;

Halen ürünler antrepoya çekilemedi, gümrük beyan ve trt bandrol işlemleri devam ediyor.

TR gelen xs max için söylüyorum A2101 modelleridir.

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135823278

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135844959

Merhaba arkadaşlar, ilk bilgiyi 13 kasım salı günü ve ikinciyi 15 kasım perşembe günü verdim. (okumayanlar için linkler yukarıdadır.)

Güncel bilgi olarak; ürünlerin vergi, trt bandrol gibi işlemleri bitmiş olup aşama aşama mağazalara gidiyor.

Gece mesai yaparsalar belki 23 kasım cuma günü satışa çıkartırlar.
    Eğer yetişmezse en geç 30 kasım cuma günü mutlaka satışa çıkacaktır. Çünkü güvenlikten dolayı ürünleri mağazalarda tutmazlar.

• Merhaba, iPhone X/XS/XS Max Uzay Grisi kullanan var mı varsa paslanmaz çelik kısımlarında çizilme, soyulma veya renk değişikliği gibi bir sorun oldu mu? Uzay Grisi düşünüyordum ama internette böyle sorunlarla ilgili yazılar görünce Gümüş rengini düşünmeye başladım.
  • teknogs kullanıcısına yanıt
    Çok güzel haberler ağzınızdan bal damlıyor. Umarım artık mutlu sona yaklaşıyoruzdur.
  • teknogs kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçeli hocam fiyatlar belli mi peki? Bu 10799 olayı doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Fenerbahçeli hocam fiyatlar belli mi peki? Bu 10799 olayı doğru mu?

Fiyat bilgisine ulaşamadım. Zaten bu zamana kadar geldik ha yarın ha 7 gün sonra öğreneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknogs

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135823278

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135844959

Merhaba arkadaşlar, ilk bilgiyi 13 kasım salı günü ve ikinciyi 15 kasım perşembe günü verdim. (okumayanlar için linkler yukarıdadır.)

Güncel bilgi olarak; ürünlerin vergi, trt bandrol gibi işlemleri bitmiş olup aşama aşama mağazalara gidiyor.

Gece mesai yaparsalar belki 23 kasım cuma günü satışa çıkartırlar.
    Eğer yetişmezse en geç 30 kasım cuma günü mutlaka satışa çıkacaktır. Çünkü güvenlikten dolayı ürünleri mağazalarda tutmazlar.

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım, hepsi burada linkinden sonra fiyatlar artık sızdırıldığı gibi olacak bence, kesin gibi...

Ben xs max 512 gb'yi 7800 tl'ye aldım. Hemde A2101 model. Yurtdışından emin ol çok ucuza getirebiliyorsun.

• Hexaeba H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hangi rengi aldınız? Birde uzun süredir kullanıyorsanız kılıfla dahil çizilme oluyor mu paslanmaz çelik kısmında?
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.