Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koştura koştura alsın hem de...😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel değerlendirme olmuş emeğinize sağlık. Bu arada çift kameranın sağladığı cansız nesnelere bokeh efekti verme işini halide ve procamera gibi uygulamalarla yapabiliyorsunuz...3d touch işini de haptic touch sınırlı da olsa yerine getiriyor. ( Mesela ben 3d touch özelliğini en çok klavye, bildirimler ve denetim merkezinde kullanıyordum haptic touch ile üçünü de yapabiliyorsunuz benim için yeterli oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 17 Şubat 2019; 4:25:36 >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Yapabildin mi üstat? Yıllardır procam kullanırım bende yapamadım. Bulanık hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Yapabildin mi üstat? Yıllardır procam kullanırım bende yapamadım. Bulanık hep.
    Portre modunu seçin bulanık gözükecrk ekran tamamen önemsemeyin odaklamak istediğiniz yere odaklayın fotoğrafı çekin daha sonra derinlik yazısına tıklayın sonra düzenleyebilirsiniz bulanıklık yoğunluğunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de xr siyah 64gb aldım.6350 TL’ye geldi n11’den. Şarj olayı Harika.3gs’ten beri farklı modeller kullandım. İlk kez günü bitirip yarına kalan şarj görüyorum ancak pil yüzdesi görünmemesi kötü olmuş. 3D Touch çok kullanılan bir özellik değil zaten. Bence tek eksi optik zoom. Ekran kalitesi gayet yeterli.

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Şunu buldum ama doğrudur sanırım. Telefonu mavi aldım henüz gelmedi. O yüzden şeffaf alsam daha iyi olur. AliExpress'ten de aldım 2-3 haftaya gelir elime ama onlar gelene kadar başka kılıf da alabilirim.

www.hepsiburada.com
    OtterBox Apple iPhone XR Kılıf Symmetry Clear Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/otterbox-apple-iphone-xr-kilif-symmetry-clear-p-HBV00000F852L

Başka kılıf önerisi olan var mı arkadaşlar?

• yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    Açıklamalar için teşekkür ederim. Cuma günü 5729₺'ye aldım bu perşembe gelecek telefon.

• Temuçin Han kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun

tr garantili kapalı kutu xr için çok iyi fiyat

pişman olmayacağınız bir seçim iyi günlerde kullanın

mavi tercih etme sebebi o rengi beğenmiş olmanız mı yoksa o fiyata baika seçenek olmaması mı
    Bende mavi-siyah takıntısı var :)
    5c vardı o da maviydi. 6 uzay grisi.
    Siyah ve mavi vardı ben de mavi tercih ettim.

istediğiniz renk ise sorun yok

ben siyah arıyorken bulamayınca mecburen kırmızı aldım o yüzden sordum
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Sag koseden aşağıya doğru , denetim merkezini acınca pil % si gözüküyor. Normalde gözükmüyor.
    slm , bu fiyata nerden aldınız?
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da var. İçinde sadece kulaklık yok. O yüzden ucuz. Üstte benim de başka arkadaşların da mesajları var konuyla alakalı. Demo diye aratırsanız bulursunuz.

Cihazınızı iyi günlerde kullanmanızı diliyorum. Hepsiburada'da fiyatları uzun süre takip etme imkanınız oldu mu? Ben de kırmızı renk demo cihaz satın almak istiyorum ama stokta yok. En son ne zaman stokta vardı, fiyatı ne kadardı acaba? Tekrar stoklara girer girmez satın almak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kılıf ne kullanıyorsunuz? 6'yı ilk aldığımda spigen kullanıyordum. Bir süre sonra telefona alışınca kılıfları AliExpress'ten almaya başladım.

• bstsn B kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun süre takip etmedim. Perşembe günü mavi ve siyah vardı. Cuma sabahı ikisi de yoktu. Bir süre sonra siyah satışa çıktı ama fiyatı yüksekti. Son olarak maviyi tekrar satışa çıkardılar. Sürekli değişiyor. İşyerinde sürekli sayfayı yeniledim ve sonunda denk geldi. Kırmızı telefonu ben bu süreçte görmedim.
    Uzun süre takip etmedim. Açıkçası benim demo olayından haberim yoktu. Fiyat uygun geldi (kötünün iyisi)

ben 128gb kırmızı yurtdışı aldım tr de garantisi geçen model

kılıf olarak pek pahalı kılıf kullanma taraftarı değilim buradaki mağazadan 25 liraya şeffaf bir kılıf aldım
    hemen hemen şu linkteki gibi bişey

bir tane de kibar siyah baktım haftasonu burada ama pek kafama yatan bişey bulamadım

zaten pek fazla para vermeye niyetim yok

bugün yarın apple watch alacağım masraf çıkmasın fazladan

• Apple’ın kendi üretmiş olduğu güzel his veren renkli silikon kılıflar benim hoşuma gidiyor ama XR için üretilmemiş sadece XS ve XS Max için var. Koruma sağlaması için Spigen Ultra Hybrid Matte Black kullanıyorum, memnunum.

• Arkadaşlar selam bugün hepsiburada dan iPhone XR demo aldım. Apple destek bana demo cihazların bazı özelliklerinin engellendiğini ve sıfırlansa dahi çalışmayacağını söyledi kullanan arkadaşlara soruyorum böyle bir durum var mı? Örneğin kamerası açılmıyorsa sıfırlansa bile kamerası açılmaz dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Şunu buldum ama doğrudur sanırım. Telefonu mavi aldım henüz gelmedi. O yüzden şeffaf alsam daha iyi olur. AliExpress'ten de aldım 2-3 haftaya gelir elime ama onlar gelene kadar başka kılıf da alabilirim.

https://www.hepsiburada.com/otterbox-apple-iphone-xr-kilif-symmetry-clear-p-HBV00000F852L

Başka kılıf önerisi olan var mı arkadaşlar?
    Evet bu kılıf,takmadan önce telefon ve kılıfı gözlük camı sildiğimiz bezler gibi kaliteli bir bezle silin. Zor takılır ve daha zor çıkar, yeniden hatırlatmış olayım. Telefonu çok iyi kavrar sadece düşme değil şok ve toza karşı da iyi koruyor. Çıkarmak zorunda kalırsanız alttan esneterek çıkarmaya çalışın. Şeffaf almakla iyi yapmışsınız, güzelim mavi rengin zevkini diğer kılıflar yaşatmaz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.