Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
422.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün gelmiş eve kargo (2 günde yani) biraz önce kutusunu açtım sistemi vs kurdum. Kutunun içinden sadece kulaklık çıkmadı, sürüm ios 12 olarak geldi. Herhangi bir şeyi kendimizin kurmasına gerek yok yani. Reset falan atmaya gerek yok. Neden ucuz konusuna gelirsek;

1) Kutu içeriği
    2) Bu telefonlar apple tarafından standlara koyulması için yani showroomlara koyulması üzerine satışı yasak olarak yolluyor. Kutunun üzerinde de zaten satışı yasaktır diyor. Tek ucuz olma sebebi budur. iPhone 6'dan beri demo sürümler satılıyor diye biliyorum XR'a özel bir şey değil yani aklınızda soru işareti olmasın.

Telefon sıkıntısız, garantisi 2 yıllık. Aklında DEMO almak isteyipte sorusu olanlar sorabilir. Bugün itibariyle bende XR 64 GB ile aranıza katılmış bulunmaktayım

• quote:

Orijinalden alıntı: anemoia

Bugün gelmiş eve kargo (2 günde yani) biraz önce kutusunu açtım sistemi vs kurdum. Kutunun içinden sadece kulaklık çıkmadı, sürüm ios 12 olarak geldi. Herhangi bir şeyi kendimizin kurmasına gerek yok yani. Reset falan atmaya gerek yok. Neden ucuz konusuna gelirsek;

1) Kutu içeriği
    2) Bu telefonlar apple tarafından standlara koyulması için yani showroomlara koyulması üzerine satışı yasak olarak yolluyor. Kutunun üzerinde de zaten satışı yasaktır diyor. Tek ucuz olma sebebi budur. iPhone 6'dan beri demo sürümler satılıyor diye biliyorum XR'a özel bir şey değil yani aklınızda soru işareti olmasın.

Telefon sıkıntısız, garantisi 2 yıllık. Aklında DEMO almak isteyipte sorusu olanlar sorabilir. Bugün itibariyle bende XR 64 GB ile aranıza katılmış bulunmaktayım
    Hangi rengini aldınız bide nereden hocam ? Bende almayi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    siyah, hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Arkadaşlar halide, focos vs 3.parti uygulamalarla iphone xr ı portrait modunu objelerde kullanabilen var mı? Sonuç nasıl?
    Procam çok başarılı

.
    If your hate could be turned into electricity, it would light up the whole world..
    -Nikola Tesla-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

merhabalar
    xr'da ekran görüntüleri whatsapptan falan atınca karşıya aşırı kalitesiz ulaşıyor. aynı sorun xs max'ta dahi var. çözümü var mı?
    Bu whatsap kaynaklı xr la bi alakası yok dosya boyutunu küçültüp rahat gonderilmesi için çözünürlük düşürüyo

Orijinalden alıntı: feylezof77

Procam çok başarılı

Alıntıları Göster
    Hocam nasıl çekiyor? Yani bi 7 plus kadar iyi çeksin yeter objeleri.😀

Orijinalden alıntı: feylezof77

Bu whatsap kaynaklı xr la bi alakası yok dosya boyutunu küçültüp rahat gonderilmesi için çözünürlük düşürüyo

Alıntıları Göster
    hocam çözünürlüğü daha düşük eski telefonumda böyle bir sorun olmuyordu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Hocam nasıl çekiyor? Yani bi 7 plus kadar iyi çeksin yeter objeleri.😀

Alıntıları Göster
    Cok daha iyi çekiyor

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

hocam çözünürlüğü daha düşük eski telefonumda böyle bir sorun olmuyordu hiç

Alıntıları Göster
    whatsapla ilgili bir durum çözümüde yoktur muhtemelen

• Arkadaşlar, Trendyol firmasından alış veriş yapan var mı aranızda, nasıldır, güvenilir midir, kutusu açılmış ürün satmasınlar sonra bize? Evvelce deneyimi olan var mı?

almak için 5 neden :
    Enes Özenyoutube
    iPHONE XR ALMAK iÇiN 5 NEDEN
    https://www.youtube.com/watch?v=N5h-i5eOLb8&t=37s

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    1- Teknik farklılık olmuyor. Ancak Akasya AVM’deki veya Zorlu Center’daki Apple yetkili servisleri bu cihazlara doğrudan bakmıyor. Diğer servis noktalarına teslim etmeniz gerekiyor o da en az bir hafta hatta 10 gün sürüyor.

2- %19

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pazar günü sin kartı takıp kullanmaya başladım.Klasik olarak ekrana parmağımız değmeden Spiegel ekran filmini taktım ,telefonun kalıbına göre yapılmış aparatı sayesinde sıfır hata ilke mükemmel şekilde oturdu.Telefonu kurcalamak isteyen arkadaşlar ekran filmi takmadın mı diye bile sordular:)) .Telefonu kılıfsız kullanan var mı arkadaşlar açıkçası kılıf ile biraz büyüdü cihaz. Kılfsız kullanan var mı merak ettim , Arkaya cam filmi taksak kamera çıkıntısı çok fazla çizilmeye dayanıklımıdır acaba kameranın camı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 9 Nisan 2019; 10:36:14 >
    Ekran koruyucunun linkini atabilir misiniz?

Kılıf ile ilgili önerilerimi bir paylaşamadım. Aradığım kılıfı buldum. Aliexpress de iphone xr esr yazınca çıkan kılıf benim çok hoşuma gitti. Sizede öneririm. Youtube da videosuda var. Yazınca ilk bu kılıf çıkıyor. Genel kılıfların görüntülerini ve linklerini iş yoğunluğundan sizlerle paylaşamadım.
  • Telefonunuzu güle güle kullanın. Yalnızca merakımdan soruyorum, kutunun üzerinde "satışı yasaktır" yazıldığı için fiyatının düşük olduğunu söylüyorsunuz, doğrudur bilemiyorum ancak şu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum: KOSKOCA Amazon ve ülkemizin en büyüğü koskoca Hepsiburada firmaları, nasıl oluyor da Apple ın SATILAMAZ şerhi koyduğu bu ürünleri ALANEN satabiliyor, nereden alıyorlar bu cesareti, nasıl olabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archi33tect

Arkadaşlar, Trendyol firmasından alış veriş yapan var mı aranızda, nasıldır, güvenilir midir, kutusu açılmış ürün satmasınlar sonra bize? Evvelce deneyimi olan var mı?
    Arkadaşlar, bu firmadan alış veriş yapanınız yok mu aranızda?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.