Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
422.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yurtdışında kayıtlı telefon değiştirilirse

elinizde bulunan kayıt belgesi(1.telefonun) ve cihazın değişim belgesi(apple ın verdiği şu imeili cihaz şu imeili cihaz ile değiştirilmiştir) ile

btk ya başvuruyorsunuz ve kayıt yeni cihaza aktarılıyor yaniden pasaporta veya vergiye ihtiyaç olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 30 Mart 2019; 9:14:41 >

1-Almanyadan alınan telefonlarda, ülkemize gelen telefonlardan farklı olarak bazı kısıtlamalar filan mevcut mu? (hani şu meşhur deklanşör sesini kısamama gibi farklılıklar, ya da çekim farklılıkları vb.)
    2- Almanyadan telefon alındığında tax free kapsamında alınacak vergi iadesi tam olarak % kaçtır ?

Tekrar teşekkürler..
    şöyle bir tavsiyem olacak oradan alırken bilindik mağaza veya store dan almayın
    eğer orada tanıdık birilerinin yanına gidiyorsaniz onlar nerede ucuza bulabileceğinizi bilir
    mağaza fiyatının oldukça altında satıldığını biliyorum

Bir de pubg vb oyunlarda o çentik orada mı kalıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 31 Mart 2019; 19:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

e çentik nereye gitsin

çentikli cihazların tümünde olduğu gibi dolağl olarak çentik yerinde duruyor

Orijinalden alıntı: yogun54

xr ın ekran çözünürlüğü 1080p nin biraz altında o yüzden 828p çözünürlüğünde izleyebilirsiniz

e çentik nereye gitsin

çentikli cihazların tümünde olduğu gibi dolağl olarak çentik yerinde duruyor
    Teşekkürler yanıt için.

Orijinalden alıntı: BackConnect

Arkadaşlar demin youtube'da karşılaştırma videoları izlerken denk geldim.
    youtube'da veya netflix'de 1080p video izlenemiyormuş XR ile öyle mi?

Bir de pubg vb oyunlarda o çentik orada mı kalıyor??
    Hocam ben de 7 plustan xr a geçicem de ekran konusu kafamı kurcalıyordu arkadaşın xr la benim 7 plus yan yana 1 hafta filan karşılaştırma imkanım oldu inanın 7 plusın ekran zaten yeterli iken xr ın ekranı büyük ve yeni bi teknoloji olduğu için bazı açılardan daha güzel bile denilebilir ama full hd vs video izlerken 7 plus belki %5-10 daha detaylı görünüyordur ama yanyana getirmeseniz zaten bu farkı da anlamazsınız, yani bu ekran konusu bence hiç kafanızı karıştırmasın, 720p geçiyor diye iphone 7 ekranıyla karıştırmayın xr ın ekranını çok çok daha iyi tabiki, xr düşünüyorsanız alın geçin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOguzhan -- 1 Nisan 2019; 9:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Hocam ben de 7 plustan xr a geçicem de ekran konusu kafamı kurcalıyordu arkadaşın xr la benim 7 plus yan yana 1 hafta filan karşılaştırma imkanım oldu inanın 7 plusın ekran zaten yeterli iken xr ın ekranı büyük ve yeni bi teknoloji olduğu için bazı açılardan daha güzel bile denilebilir ama full hd vs video izlerken 7 plus belki %5-10 daha detaylı görünüyordur ama yanyana getirmeseniz zaten bu farkı da anlamazsınız, yani bu ekran konusu bence hiç kafanızı karıştırmasın, 720p geçiyor diye iphone 7 ekranıyla karıştırmayın xr ın ekranını çok çok daha iyi tabiki, xr düşünüyorsanız alın geçin .

Alıntıları Göster
    Eyvallah sağolasın.
    Evet kararlıydım ama kafamı çok kurcalıyordu bu Erkan işi.
    Ayrıntılı açıklamanız gönlümü rahatlattı sağolasın.
    Fiyat takibindeyim ben de
    Yakın zamanda alacağım inşallah.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    bende uzun süredir takipteydim fiyatını. fakat düşecek gibi değil, malum durumlardan dolayı artabilir bile. o yüzden bu sabah hepsiburada'dan demo sürümünü sipariş verdim. normal sürümüyle arasındaki tek fark kutu içeriği, aradaki 750 TL farkı vermeye kesinlikle değmez ( 1 hafta önce arkadaşım da demo sürümünü aldı ve bir problem yok aynı telefon) birde earpods sipariş verdim, 500 tl'de bana kaldı

• Spigen kılıf kullanıyorum ve memnunum fakat değişiklik istiyorum. Bu yüzden Apple’ın kendi yumuşak dokulu silikon kılıfını düşünüyorum ama maalesef XR için üretmemiş Apple bu kılıfı. Kopya versiyonları var ama Aliexpress istemiyorum çok uzun sürüyor gelmesi. Herhangi bir siteden satın alan var mı?

• Arkadaşlar 2.el sitelerde arattığınızda 1 yıl Tr garantili kapalı kutu veya 1-2 haftalık cihazlar kayıt dahil 4800-5000 arası fiyatlara geliyor, tabi 2 yıl garanti için 700-800 tl fazla vermek de tercih meselesi ama zaten xr amoled olmadığı için ekranında filan 1 yıl içinde sorun çıkmazsa zaten 3-4 yıl yürür gider...

Orijinalden alıntı: BackConnect

Eyvallah sağolasın.
    Evet kararlıydım ama kafamı çok kurcalıyordu bu Erkan işi.
    Ayrıntılı açıklamanız gönlümü rahatlattı sağolasın.
    Fiyat takibindeyim ben de
    Yakın zamanda alacağım inşallah.

Alıntıları Göster
    Abi memlekette bi miktar insan grubu 😀 iphoneu kullanım kolaylığının yanında özellikle şekil amacıyla kullandığı için tabi bir de dolardan dolayı Tr’de xr a çok yönelen olmadı sırf arkası 2 kamera değil diye bir de ama özellikle amerika ve avrupada iyi satıyo bu cihaz özellikle ios temelli yorum sitelerine bakınca öyle anlaşılıyor, bir de cihaza kalın diyoruz ama xs e ekranı küçük xs max a çok büyük diyip bu cihazlardan xr a geçenler de az değil, tabi Tr de değil yine yurt dışında...😀

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Arkadaşlar 2.el sitelerde arattığınızda 1 yıl Tr garantili kapalı kutu veya 1-2 haftalık cihazlar kayıt dahil 4800-5000 arası fiyatlara geliyor, tabi 2 yıl garanti için 700-800 tl fazla vermek de tercih meselesi ama zaten xr amoled olmadığı için ekranında filan 1 yıl içinde sorun çıkmazsa zaten 3-4 yıl yürür gider...
    Bende almayı düşünüyorum ama çekingen var garanti sadece 1 yıl mı ,kulaklık çıkmıyor Muş ,önemli değil orası da , Hepsiburada da yorumlara baktığımda 2 yil garanti olduğu yazıyor, siz aldınız mı? Diğer siteler de fiyat 1000 lir. Daha fazla

Orijinalden alıntı: tatum

Bende almayı düşünüyorum ama çekingen var garanti sadece 1 yıl mı ,kulaklık çıkmıyor Muş ,önemli değil orası da , Hepsiburada da yorumlara baktığımda 2 yil garanti olduğu yazıyor, siz aldınız mı? Diğer siteler de fiyat 1000 lir. Daha fazla

Alıntıları Göster
    Hocam ben hepsiburadadan değil de sahibindende şahıslardan ya kapalı kutu tabiki içinde bütün aparatları mevcut ya da çok 1-2 ay kullanılmış xr lar var Tr garantisi 1 yıl olan bu şekilde kayıtsız 4200-4500 arası cihazlar var yani kayıt kuyutla 5000i geçmiyor...1-1-5 ay içinde bu şekilde almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anemoia

bende uzun süredir takipteydim fiyatını. fakat düşecek gibi değil, malum durumlardan dolayı artabilir bile. o yüzden bu sabah hepsiburada'dan demo sürümünü sipariş verdim. normal sürümüyle arasındaki tek fark kutu içeriği, aradaki 750 TL farkı vermeye kesinlikle değmez ( 1 hafta önce arkadaşım da demo sürümünü aldı ve bir problem yok aynı telefon) birde earpods sipariş verdim, 500 tl'de bana kaldı
    Bende 1/2 güne sipariş vermeyi düşünüyorum, gelince yorumlarınızı bekliyorum.demo demek ne demek, ios işletim sistemi yoku içinde ,biz mi kuruyoruz reset atarak ,neden demo ucuz diğerlerine göre

• Ekin Kollama'nın XR incelemesi
    Ekin Kollamayoutube
    BENCE HALA İYİ TERCİH! iPhone XR Uzun Kullanım Tecrübesi
    https://www.youtube.com/watch?v=DsBeomdnuwM
    Merhaba, kamerayi koruyor mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    görsellerde kameranın orda çıkıntı var gibi görünüyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.