Bildirim
Apple iPhone XR [ANA KONU] (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Doğru hocam benimki kırmızı diğer cihazın siyahtı. Ondan mı farketti acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani belki duvar kağıdı orayı etkilemiş olabilir diye düşündüm
blur efekti varya bazı yerlerinde -
Selam dostlarım hattımın yanında telefon alacağım bayağı uyguna geliyor. 3 seçenek sundular üç aşağı 5 yukarı benzer fiyatlar
Sunulan seçenekler iphone xr, huawei mate pro, samsung s9+ oyun oynamıyorum tamamen fotograf odaklı düşünürseniz yinede xr dermisiniz.
Çok teşekkür ederim, ilginiz ve katkınız için. -
Selam arkadaşlar.
Telefonun kulaklığı görmeme sorunu yaşayan oldu mu? Şarj kablosunda bir sorun yaşamadım ama kulaklık hiç tepki vermiyor. Ses açma kapama göstergesinde Zil sesi değişiyor kulaklık takılıyken. Birden fazla yöntem denedim çözüm olmadı. -
yazdığınız cihazların tamamı iyi cihazlar
ilk önce ios mu yoksa android mi kullanacağınıza karar vermelisiniz
ios ise zaten başka seçenek yok xr
ama android derseniz bence mate 20 pro önde gibi (20 olduğunu varsayıyorum 10 ise zaten hiç sıralamaya girmez artık eskide kaldı diyebileceğimiz cihaz)
gene de foto çekme kabiliyetlerini karşılaştırılan bol inceleme vardır izleyin bence
ben iphonex kullanırken p20 pro ya geçmiştim android bana zulum gelmişti ayarlarda çok fazla özelleştirme var yıllardan beri ios kullanmış biri olarak ayaralarda kayboldum
ama huawei bu işi iyi yapıyor -
kendi kulaklığından mı bahsediyorsunuz
tepki vermiyor derken ses mi gelmiyor -
Cevap için teşekkür ederim ios deneyimim hiç olmadı aslında ama cevaplar genelde mate20 pro oldu sanırım onu alacağım. Aslında ios denemek istiyorum fakat şuanda mevcut telefonumda hızlı şarj var çok alıştım evden çıkmadan 10 dk şarj etsem yetiyor gün içinde. Onun için ayrıca para vermek eleme sebebi . Şimdi araştırdım keşke type c olsaymış şu olaya bi standart gelecek ama xr dan sonrası için heralde😊quote:
Orijinalden alıntı: yogun54
yazdığınız cihazların tamamı iyi cihazlar
ilk önce ios mu yoksa android mi kullanacağınıza karar vermelisiniz
ios ise zaten başka seçenek yok xr
ama android derseniz bence mate 20 pro önde gibi (20 olduğunu varsayıyorum 10 ise zaten hiç sıralamaya girmez artık eskide kaldı diyebileceğimiz cihaz)
gene de foto çekme kabiliyetlerini karşılaştırılan bol inceleme vardır izleyin bence
ben iphonex kullanırken p20 pro ya geçmiştim android bana zulum gelmişti ayarlarda çok fazla özelleştirme var yıllardan beri ios kullanmış biri olarak ayaralarda kayboldum
ama huawei bu işi iyi yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birinde truetone özelliği açık, diğerinde kapalıdır.. -
sıkıntı kulaklıktaymış hocam. hallettik. -
İkisindede kapalı hocam resimdede paylaşmıştım ayarları aynı.
Bu kadar fark olması Apple gibi kaliteye önem veren bir firmada kabul edilemez..
Sizin yerinizde olsam direkt Apple’a mail atıp “Noluyoruz” derdim.. -
çok kararsızım. iphone XR mı HUAWEI MATE 20 PRO mu almalıyım emin değilim.
esas soru ios mu android mi oluyor :( hep ios kullandım bu zamana kadar severek..
ama artık tak etti apple'ın herşeyi kendi ürünlerine exclusive etmesi ve diğer telefonlarda 5 sene önce çıkan özelliklerin 3'te 1'ini daha yeni getirip farklı gibi sunması.
karar veremiyorum -
Mediamarkta teşhirdeki beyaz ve kırmızı iki XR arasında bile bu fark vardı. Yani iki demo cihaz arasında bile vardı. Apple yıllardır ekranlarda şu kalibrasyon olayını ve sıcaklık ayarını bir standarta oturtmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Açık söylemek gerekirse ben pek önemsemiyorum. Merak ettim sadece. Çokta mühim değil.
İkiside üzmez ikiside yıllarca gider hocam. İkinci telefon olarak note 4 var 4 yılı bitti hala kullanıyoruz. Artık üst düzeyse amiral gemisi ile çok ciddi yavaşlama olacağını günümüzde sanmıyorum. Sonuç olarak kullanım, tip vs birini seçin. Telefonla en çok ne yaptığınızı düşününün ve ona hangisi daha iyi hizmet etcekse onu seçin.
İşim gereği ben mailleşme ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Fotoğraf kısmı daha az tabi ki. (Günde en az 500 mail ortalama) En çok tabiki. Ben android mail uygulamasını hiç sevmiyorum bence kullanışsız. O yüzden yıllardır iphone kullanırım. Birde bildirim kısmını seviyorum. İphone değilde ios seviyorum aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 3 Mart 2019; 20:34:27 >
peki mate 20 lite hakkında ne düşünüyorsun? bildiğin 2.500 tl fiyatı var, 3'te 1 fiyatı gibi diğer telefonların.quote:
Orijinalden alıntı: elmatadori
İkiside üzmez ikiside yıllarca gider hocam. İkinci telefon olarak note 4 var 4 yılı bitti hala kullanıyoruz. Artık üst düzeyse amiral gemisi ile çok ciddi yavaşlama olacağını günümüzde sanmıyorum. Sonuç olarak kullanım, tip vs birini seçin. Telefonla en çok ne yaptığınızı düşününün ve ona hangisi daha iyi hizmet etcekse onu seçin.
İşim gereği ben mailleşme ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Fotoğraf kısmı daha az tabi ki. (Günde en az 500 mail ortalama) En çok tabiki. Ben android mail uygulamasını hiç sevmiyorum bence kullanışsız. O yüzden yıllardır iphone kullanırım. Birde bildirim kısmını seviyorum. İphone değilde ios seviyorum aslında.
telefonda oyun oynayan biri değilim. tek yaptığım sosyal medya, mailleşmeler vb.
-
Mate 20 lite bir ay önce ablamın note 5 bozulunca ablama aldık. Detaya girmeyeyim önünden bile geçme hocam. Sakın alma. Yavaş,donma, kamera kötü vb. Onun yerine xiaomi pocophone f1,mi8,honor u play,honor 10 bak kat kat iyi. Karşılaştırma fırsatım olmasa yazmazdım. Mate 20 lite berbat bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 3 Mart 2019; 20:44:40 >
anladım. ozaman mate 20 pro daha mantıklı geliyor. androide de bir şans vermek lazım sanırım applein yıllarca donanım olarak bu telefonların gerisinden gelmesinden bıkmış biri olarakquote:
Orijinalden alıntı: elmatadori
Mate 20 lite bir ay önce ablamın note 5 bozulunca ablama aldık. Detaya girmeyeyim önünden bile geçme hocam. Sakın alma. Yavaş,donma, kamera kötü vb. Onun yerine xiaomi pocophone f1,mi8,honor u play,honor 10 bak kat kat iyi. Karşılaştırma fırsatım olmasa yazmazdım. Mate 20 lite berbat bir cihaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X