Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.235
Cevap
131
Favori
842.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S9plus a canavar gibi dendi hatta benim bile ilgimi cekti ama parmak izi okuyucusu sorunlu cikmis . Kimse su telefon on numara x de hatalar var demesin

%100 sorunsuz cillop gibi telefon yok bence . Hala diyorum x bambaska bir telefon arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen apple'in urunlerini tanitim icin gonderdigi gibi samsungla da boyle bir ise girme niyeti var. Ben gordugumu soylerim ayagina samsungu ovuyor x'i gomuyor eskisi gibi samimi degil artik.

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Arkaplan sorunu sanirim ios 11 ile geldi. Boyle bir sorun var. Duzelir muhtemelen 11.3 ile.

• okanclskn kullanıcısına yanıt
    Siz de fark ettiniz hocam değil mi? Yani 2gb ramli iphone dönemlerinde yoktu şimdi çıkması şaşırtıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Muhtemelen apple'in urunlerini tanitim icin gonderdigi gibi samsungla da boyle bir ise girme niyeti var. Ben gordugumu soylerim ayagina samsungu ovuyor x'i gomuyor eskisi gibi samimi degil artik.

Bence böyle bir durum söz konusu değil.Zaten çok da gömmüyor telefonu sadece beklentisinin altında kaldığını söylüyor ve bence haklı.10 yıldır aynı markanın telefonunu kullanıyor ve 10. yılda çıkan telefonu önceden sızıyor,çok değişik bir iPhone kullanımı ile geliyor vs vs.

iPhonedo bize iPhone’u öğreten ve sevdiren adamdır.iPhonedo beyciğime laf etmeyelim lütfen. :D

Bu arada cidden ilk defa bir Samsung telefonu incelemesi şaşırtıcı(uzun yıllar sonra)

• quote:

Orijinalden alıntı: SeliMercan

Herkese merhabalar hocalarım,100-200 TL aralığında beni uzun zaman götürebilecek ve yanında iPhone için kablo çıkan veya iPhone’a özel dizayn edilmiş ve 7.5 V şarj çıkışı vererek iPhone X’u hızlı şarj eden powerbank öneriniz var mı?Xiaomi’ninkileri istemiyorum çok uzun şarj süreleri ve çakma çıkma ihtimalleri varmış.Apple’ın sitesindeki mophie’nin 189 civarı bir şeye powerbank’ini buldum çok hoştu kullanan var mı?

Hocam ben ipad in sarjini kullaniyorim kablolu sanirim 5w 2a cidden kendi sarj cihazına gore cok hizli sarj ediyor. PowerBank kullanmadim kullanmam da. Sadece sarj kafasini alsaniz sizi goturur bence . Hepsiburadada kutisiz 50tl gibi birşeydi. Fikir olsun sizin icin

• SeliMercan S kullanıcısına yanıt
    Ozaman anker in powerbank ini al hocam sanirim 20binlik inceleme videosu da vardi ,dalgali akim yapmiyor yani telefona zarar vermiyor .ucuz degil ama 190-200tl . Fazlasiyla goturur sizi

Hepsiburada indirim yapmış arastirin isterseniz

Anker PowerCore 20100 Taşınabilir Şarj Cihazı PowerBank 20000 mAh - Anker Micro Usb Kablosu ve Taşıma Çantalı

Aynen oyle 2. paragrafa katiliyorum ama iphonedo bey artik heralde skalayi genisletip teknoloji kanalina donusmek istiyor. Biz onu apple urunlerini incelemesiyle, yaptigi sohbetlerle tanidik boyle devam etse daha iyi olur.

Merhaba. Ben Anker kullanıyorum verdiğim linkteki ürünü. Telefonu yüzde 5 ten 2 kere tam, üçüncüde yüzde 50 dolduruyor. Ve hızlı dolduruyor. Bir yüzeyi silikon. Yalnız yanında kablo çıkmıyor ayrı 30 cm ilk bir tane aldım Ankerden yine. Biraz pahalı, pek satan yer yok burada galiba tek yerde var ama değiyor. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 8 Mart 2018; 20:41:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Agirligini ve büyüklüğünü duymuştum ama o tip sıkıntıları bilmiyorjm aynen bence incelemeleri izle anker markasi cidden cok basarili

Bendeki normal 5w iPhone şarj aletiyle dolduruyorum 9-10 saati buluyor. Ama hızlı şarj özellikli bir adaptör ile 4 saatte doluyormuş almadım ben. Gece koyuyorum sabah dolmuş oluyor.

Evet çok güzel model boyutuda iPhone X kadar. Ben n11 den almıştım şimdi sadece gelecek evimde diye bir sitede var görünüyor.
    Not: n11 dede varmış linkini veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 8 Mart 2018; 21:1:0 >

• arkadaşlar bilindiği üzere iphone x de şarj yüzdesi yok şarj ederken tamamen bitip bitmediğini nasıl anlıyorsunuz şarja takılıyken

Evet nedense burada satanlar pahalı koymuşlar biraz sanırım özelliklerinden dolayı ama ben alsam yine bundan alırdım. Duydum ama bir fikrim yok hakkında.

• Denetim merkezini açarsanız sağ üstte gözüküyor yüzde

Yüzde gösteren kılıflarda var hocam :))

bende hep tahmini yapıyodumda hani bi yolu varsa öğreniyim dedim@SeliMercan

• sizin telefon kaç saatte şarj oluyor@ozturkakin

Evet artık karar sizin. Benim için taşınabilirliği önemliydi hızlı şarj ediyor ve 10 binlik gayet iyi ondan bunu aldım.

Rica ederim.

• kablosuz şarj özelliği olan powerbank

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.