Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.235
Cevap
131
Favori
842.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shnmsl

quote:

Orijinalden alıntı: mehsag

telefonum space gray iphone x daha önce bu sorumu görmemiş arkadaşlarında fikirlerini alıyım diye paylaştım

deri diyenler siyahmı,kırmızımı, klasik kahvemi

silikon diyenler kobalt mavisimi,tarçınlı turuncumu,kırmızımı

Kardeşim forum olarak fon oluşturduk fonun Başkanı benim şu an toplamda 485 tl toplandı geriye toplanması gereken 2000 küsür lira kaldı, sana iphone orijinal tüm renk silikon ve deri kılıflarından 1 er adet alıp adresine göndereceğim senden tek ricamız allah kuran peygamber aşkına sadece biraz sabır gösterip paranın geriye kalanı birikinceye kadar bu başlık altına yorum yapma

Ben iphone x ile ilgili bilgi almak için foruma girdim ama arkadaşın yorumlarını okudukça adeta kılıf uzmanı oldum ve bu sektöre atılmaya karar verdim..babadan kalma elde avuçta ne varsa satıp savdım kılıfa yatırdım..hababam sınıfındaki 317 şeref gibi bende sokak lambası altında bu arkadaşın kılıflarla ilgili sorularını ve yorumlarını okudum..bugün gelinen noktada dünyanın pek çok ülkesine kılıf ithalatı ve ihracatı yapan bir işadamı oldum..forbes dergisine göre kılıf sektöründe gelecek vadeden genç işadamları içerisinde birinciyim..arkadaşa teşekkür ediyorum hayatımı değiştirdi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar netten bakıyorum ve alacağım telefon y.dışı olacak. 8 plus ve iphone X arasında 800-1000 lira fark var. Bu arada ki 800-1000 lira farkı verip iphone X almaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıf rengi konusu hala bitmedi mi ya

karar veremediğim için köfte kahverengisi ve damacana su mavisi renklerini aldım ben

ikisinden de memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu cihazın ram problemi son güncellemeden sonra mı ortaya çıktı? 3gb ram fazla fazla yeterken şimdi testlerde sürekli yeniden başlıyor uygulamalar?

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Beyler bu cihazın ram problemi son güncellemeden sonra mı ortaya çıktı? 3gb ram fazla fazla yeterken şimdi testlerde sürekli yeniden başlıyor uygulamalar?

ram problemi mi varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defected kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni videolarda arka planda uygulama tutamıyor yeniden başlatıyor

• hani bazı arkadaşlar dalga geçmek amaçlı yok kılıfın rengini söyle sana alalım, fon oluşturduk para toplayıp tüm kılıfları alıcaz diyordu ya tamamı 4209 tl tutuyor

boş laf yapmalı değil dediklerinizi yapın o zaman ama şu şekilde yapın bana kılıf alıp göndermeyin aynı tutarı lösev,mehmetçik vakfı gibi önemli kurumlarımıza bağış yapın dekontunuda burda paylaşın tabi sadece klavye delikanlısı değilseniz

bundan sonrada kılıfla ilgili sorum olmayacak içiniz rahat etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-788692515 -- 7 Mart 2018; 13:42:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can59

Arkadaşlar netten bakıyorum ve alacağım telefon y.dışı olacak. 8 plus ve iphone X arasında 800-1000 lira fark var. Bu arada ki 800-1000 lira farkı verip iphone X almaya değer mi?

Arkadaşlar bu konuya cevap verebilecek kimse yok mu?

• quote:

quote:

Arkadaşlar netten bakıyorum ve alacağım telefon y.dışı olacak. 8 plus ve iphone X arasında 800-1000 lira fark var. Bu arada ki 800-1000 lira farkı verip iphone X almaya değer mi?

Arkadaşlar bu konuya cevap verebilecek kimse yok mu?

Kisiye gore değişiyor hocam kimi x i tercih ediyor kimi 8plus aliyor hatta kimi x den yine 8plus a dönüyor.

Sahsen yeni olan modeli alirim x Guzel telefon hic sorunum yok . Belki ilerde note 9 ciktiginda degisiklik olsin diye donus yapabilirim

• can59 kullanıcısına yanıt
    bencede x almani tavsiye ederim cok guzel bir cihaz hele bide sorunsuzuna denk gelirsen tadindan yenmez

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    uygulamasına göre değişiyor olabilir ya. ios'un çalışma mantığı arkplandaki uygulamaları beklemeye alıp. üzerinden belirli bir süre geçtiği zaman kapatmak zaten. yani telefonun güçlü olması vs pek etkilemiyor diye biliyorum. ios çalışma mantığı sanki

• quote:

iPhone 7plus ile iphone8 Plus arasında da o farklar var! al xi bak keyfine. o takoz gibi çerçeveler bu sene ve gelecek yıl demodee duracak. ortalık çerçevesiz telefonla dolacak. iPhone x en az iki sene önden gidiyor android dünyasının çerçevesiz modelleri karşısında. androidli cihazların üst çentikleri küçük tutma yarışı var ama kimse de demiyor ki kardeşim iphonex te olan sensörlerin aynısını koyda öyle küçült!! bir de üstte sensörsüz (nispeten) çentik koyacaklar ama android dünyasının bu sene gelecek olan tüm modellerinde alt çerçeveler hala yerini koruyor. onları da seneye atarlar artık!

• asleir A kullanıcısına yanıt
    sanane arkadaşım sanane istediğimi sorarım ilgilendiğin yorum ve soruları oku diğerlerine yok gibi davran polemik yaratma @asleir

• Shafter kullanıcısına yanıt
    evet samsung ajanı olduğum için iphone x 256 gb kullanıyorum @Shafter

cihazla ilgili her konuya hakimim o nedenle başka sorcak sorum yoktu bende aksesuara yöneldim.mesela ben bildiğim yada ilgimi çekmeyen soruları cevap vermeden geçiyorum çünkü eğer birine yardım edemiyorsam niye boş yere laflar ediyim bir anlamı yok

• Telefon şarjdayken elime aldığım zaman bazen şarj kesilip devam ediyor kabloda bir sıkıntı var herhalde. Görünürde birşeyi yok garantiye götürsem değişimi yapılır mı acaba?

• GG'den dün gece siparişi verdim bugün Kargolandı Cuma günü elimde olur daha önce hiç İOS kullanmadım cihazda garantisi dışında İlk açtığımda Kontrol etmem gereken bir şeyler var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehsag

hani bazı arkadaşlar dalga geçmek amaçlı yok kılıfın rengini söyle sana alalım, fon oluşturduk para toplayıp tüm kılıfları alıcaz diyordu ya tamamı 4209 tl tutuyor

boş laf yapmalı değil dediklerinizi yapın o zaman ama şu şekilde yapın bana kılıf alıp göndermeyin aynı tutarı lösev,mehmetçik vakfı gibi önemli kurumlarımıza bağış yapın dekontunuda burda paylaşın tabi sadece klavye delikanlısı değilseniz

bundan sonrada kılıfla ilgili sorum olmayacak içiniz rahat etsin

Sonunda başardık arkadaşlar bu başarı, bu gurur hepimizin yazmayacakmış bir daha işte bu be!! emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. fonda toplanmış olan para ile de 1 kuzu kesip fakir fukara sevindireceğim allah hepinizden razı olsun dostlar

• Gün ışığında beyaz güzel ama kapalı alanda evde vs siyah tema gelse ne güzel olacak. Oled ekranda siyah tema çok güzel durur ve pilide çok etkiler.

• ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi bir tercih olmuş genel kullanımı kontrol edin hocam bazı arkadaşlar hoparlör sesi ile ilgili sıkıntı yaşamıştı mesela cızırtılı diye.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Her şartta siyah tema seçeneği gelmeli hocam bence ama zor görünüyor malesef

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.