Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.309
Cevap
126
Favori
759.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonu alalı 10 ay oldu tam. İndirimlerden önce 5299 TL'den almıştım 64 GB'ı. İlk defa bir apple telefon çıktıktan sonra bu kadar indirime girdi. Pil konusuna gelirsem, bugüne kadar 5-6 tane farklı Apple telefon kullandım. Pil konusunda bu kadar sıkıntı yaşadığımı bilmiyorum. Oyun oynamıyorum ama en iyi ihtimalle sabahtan akşamı görüyor çoğu zaman gün içerisinde takmam gerekiyor. Pil sağlığı da bugün yüzde 89'a indi. 2 yıldan önce 80'in altına rahatlıkla inecek gibi ancak döngü muhtemelen 500'ü geçeceği için garantiye girmeyecek. Bu telefona bu kapasitede bir pili takmamalıydı Apple. Home Button'u kullanmayı sevdiğimden bu kasayı tercih ettim. Muhtemelen bu kadar sevmeme rağmen bu son Apple telefonum olabilir. Yeni hiçbir modelde home button kullanılacağını sanmıyorum. Bu modelle Apple'a veda edeceğim demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocano -- 4 Mayıs 2021; 19:35:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocano

Benim telefonu alalı 10 ay oldu tam. İndirimlerden önce 5299 TL'den almıştım 64 GB'ı. İlk defa bir apple telefon çıktıktan sonra bu kadar indirime girdi. Pil konusuna gelirsem, bugüne kadar 5-6 tane farklı Apple telefon kullandım. Pil konusunda bu kadar sıkıntı yaşadığımı bilmiyorum. Oyun oynamıyorum ama en iyi ihtimalle sabahtan akşamı görüyor çoğu zaman gün içerisinde takmam gerekiyor. Pil sağlığı da bugün yüzde 89'a indi. 2 yıldan önce 80'in altına rahatlıkla inecek gibi ancak döngü muhtemelen 500'ü geçeceği için garantiye girmeyecek. Bu telefona bu kapasitede bir pili takmamalıydı Apple. Home Button'u kullanmayı sevdiğimden bu kasayı tercih ettim. Muhtemelen bu kadar sevmeme rağmen bu son Apple telefonum olabilir. Yeni hiçbir modelde home button kullanılacağını sanmıyorum. Bu modelle Apple'a veda edeceğim demek ki.

tam almaya niyetleniyorum Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] 

• Yeni_kullanıcı kullanıcısına yanıt

Ben de kılıftan nefret ediyorum. Cidden çıkarınca iki kat hafifliyor cihaz. Bundan sonra ben de böyle yapacağım :)

• merhabalar turgay bey iphone 6 dan se 2020 ye geçtim yok sıkıntı yaşamıyorum pilide 1 günü rahat çıkarıyor ben oyun vs oynayan birisi degilim instagram spotify kullanıyorum sosyal medya için ulunmaz hint kuması bence

çünkü apple anakartın da ip 11 in işlemcisini kullanıyor ekran kartı 11 ile aynı kamerada baya güzel ip un foto kalitesi zaten ortada

• arkadaşlar se 3. nesili çıkacak 2021'de, acaba bu telefonda indirim vs olur mu?

• josrdr kullanıcısına yanıt

zaten suan da çok düsük fiyatlı su doviz kurlarına ragmen :D

eger se 2020 düsünüyorsan bütçende fazla yoksa 2.el temiz cihazları 3900 bandına yaklayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

merhabalar turgay bey iphone 6 dan se 2020 ye geçtim yok sıkıntı yaşamıyorum pilide 1 günü rahat çıkarıyor ben oyun vs oynayan birisi degilim instagram spotify kullanıyorum sosyal medya için ulunmaz hint kuması bence

çünkü apple anakartın da ip 11 in işlemcisini kullanıyor ekran kartı 11 ile aynı kamerada baya güzel ip un foto kalitesi zaten ortada

Teşekkür ederim

• Kılıfla kullanmak istemeyen arkadaşlar için cihazın arka kısmına da ekran jelatini takmalarını öneririm. Bende hem arka cam içim kırılmaz jelatin var hem de kılıf kullanıyorum ya da 3m kaplama da yaptırabilirler bir sakıncası var mı bilmiyorum ama.

Arka cam jelatini linki:

urun.n11.com
    Apple iPhone SE 2020 Ön ve Arka Kırılmaz Standart Koruyucu Tempe Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/apple-iphone-se-2020-on-ve-arka-kirilmaz-standart-koruyucu-tempe-P446215795

• Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

14.5 sürüm. Şarjdan çıkardığım andan itibaren kutucukları topladığımda 466 dk gibi bir süre çıkıyor yüzde 3 şarjım var yani tam 8 saat ekran süresi. YouTubeda video ve 4g ağırlıklı kullanıldı kapanma dolayısı ile evde düşük parlaklık yoğun kullanım. Wi-Fi ile arama falan kapalı açık olsa 10 saati görürdüm diye tahmin ediyorum güç tasarrufu 40dan sonra açık. Gayet iyi değerler 13.5 ile çok fazla farkı yok sanki son bir iki haftadır bekleme modundan şarj değerleri daha iyi gibi neden iyiye gitti anlamadım. Birazdan 14.5.1 güncellemesini de yapacağım bakalım.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel değerlendirmeleriniz olmuş hocam, 14.5.1 içinde değerlendirmenizi merakla beklemekteyim.
  • HOMRA kullanıcısına yanıt
    Şuan yüklerim güncellemeyi cihaza. Birkaç güne değerlendirme yaparım ama ondan önce dfu mod ile temiz kurulum yapmayı düşünüyorum şuanda sistem 6.93 GB yer kullanıyor bu 13.5 te 5.30-70 lerde bir yerdeydi eğer temiz kurulum yaparsam bu değer düşer mi diye düşünüyorum bunu bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim boşu boşuna uğraşmayayım eğer düşmeyecekse.
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

İos 14.5.1 ile ilgili deneyimler şu an çok olumsuz yönlerde güncellemenizi tavsiye etmem

• 14.5.1 gayet olumlu tavsiye ediyorum. Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] 

• Şu DFU yükleme modunu basitçe özetler misiniz arkadaşlar ?

Yanlış anlamıyorsam telefona bir nevi format artmak gibi.

Okuduğum kadarıyla Macbook üzerinden iTunes ile yapıyoruz sanırım ama yüklü herşey gidecek haliyle.

Şöyle basitçe özetleyen olabilir mi DFU modla yazılım yüklemeyi ?

Nelere dikkat etmeliyiz , iPhone SE için yazılım sürümünü nerden indirmeliyiz ?

iPhone uygulamalarını yedek almak lazım mı , nasıl , acemi birine anlatır gibi anlatacak birisi var mı ? Çünkü hiç denemediğim bir yöntem ama 14.5'e geçmeden önce denemekte istiyorum açıkçası...

• Ben 3 ay boyunca ne ekran koruyucu ne kılıf hiçbirşey kullanmadım. Hiç düşmedi cihaz. Zamanla arka kısımda ufak tefek çizikler vardı ama ekranda hiçbirşey yoktu. Şimdi cihazı eşim tam korumalı kullanıyor😁. Ben ip12 aldım öne arkaya lense cam yapıştırdım bunuda kılıfsız kullanıyorum.
  • memocano M kullanıcısına yanıt

Ayarlardan ekran süresini kapatın. Şarjınız minimum %30 daha fazla gidecektir. Belki bu şekilde apple a veda etmekten vazgeçersiniz.

• Hayalimi süsleyen telefondur.Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] 

• Hemen yaptım. Açıkçası Android hiç kullanmadım. Apple öncesi Blackberry kullanmışlığım var. Ondan öncesi Nokia zaten :) Severek kullanıyorum ama pil beni çok zorluyor. Umarım bı tavsiyeniz işe yarar. Gerçekten çok sevinirim.

• Arkadaşlar aksesuarsız kutudan usb kablo mu çıkıyor yoksa type c mi?

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.