Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.309
Cevap
126
Favori
759.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]  Benim aklımı çeken renk de kırmızı açıkçası. Ama boya atması sorunu duymuştum bu renkte o yüzden çekindim. Güzel bir kılıfla da sorun yaşamayız umarım. :) Bir hafta daha bekleyeceğim, Anneler Günü kampanyası olursa 4500'lere iner diye düşünüyorum. Bataryası ne kadar sıkıntılı dursa da ekranı ne kadar küçük olsa da bir cihaz alıp birkaç sene arkama bakmayacağım. Umarım pişman olmam. :)

• Ekran süresi olarak değişim yok sanki pek ama geceleri ve boşta beklerken yediği şarj birazcık azaldı gibi.

• Arkadaşlar 3-4 sayfa önce yazmıştım. Bataryadan şikayet edenler ayarlardan ekran süresini kapatın şarjınızın min %30 daha fazla gittiğini göreceksiniz ve batarya probleminiz kalmayacak. Deneyin bi kaç gün birşey kaybetmezsiniz, farkı göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Normalde böyle şeylere takılmam ama bazı yerlerde gördüğüm yorumlar sonrası bir husus hakkında siz paydaşların görüşünü ve deneyimlerini öğrenmek istiyorum..

Ben cihazımı 1 hafta önce kapalı kutu 0 adıma faturalı şekilde DEMO cihaz olarak aldım. Ürünü alırken apple destek ile de görüştüm en ufak farkı yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz dediler ve ürünü aldım evde ıtunes üzerinden iphone geri yükle dedim normal moda aldım ve 2 yıllık resmi garantimde iphone yi etkinleştirmem ile başlamış oldu.
    Şuana kadarda bir sorun yaşamadım ancak son günlerde DEMO cihazlar hakkında yapılan yorumları görünce acaba bir yerde hatamı yaptım yada gelecekte ne tür sorunlarım olur diye de ister istemez karamsarlığa büründüm. Eminim bu konu hakkına merak eden arkadaşlarda vardır diye genel olarak paylaşmak istedim.
    sizce DEMO cihaz alınması hatamıdır yada ne tür sorunlar olabilir yada DEMO cihaz alıp da sorun yaşayan oldu mu ? ??

• Oyun yok, konuşma sosyal medya ağırlık ve daha şarj %30da, bu kadar düşük batarya kapasitesine göre bence iyi iş çıkartıyor.
    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

• Sevecen00 S kullanıcısına yanıt

hangi sürüm hocam 14.5 mi ?

• isokocak kullanıcısına yanıt

13.7’deyim hocam

• 14.5de gece sarj yeme azalıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam telefonu ne kadar zamandır kullanıyorsun?

• Ulaş Karaağaç TMOBV U kullanıcısına yanıt
    Ellerinde neden olmasın ki? Şubede olmasa bile olan yerler mevcut olduğu için yine iPhone SE verilir. Üst cihaz beklentisine hiç girmeyin.

• Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

6 ay oldu cihazı aldığım

• ThéodeN kullanıcısına yanıt
    Benim de altı ay oldu ama pil sağlığı %90.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bu pil işi gerçekten tuhaf kimisinin 1 sene geçer hala 100 kimisinin 2 ay sonra 95 e düşüyor anlamak güç
    Telefonu VoWi-Fi modunda kullanırsanız daha uzun süre kullanım elde edersiniz. Uçak moduna alıp Wi-Fi üzerinden hücresel erişimi sağlanıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum.

• Merhaba iyi forumlar,

Touch id ve boyutundan dolayı ana telefonum olarak bu cihaza geçerek bende aranıza katıldım. Boyutu düşünürsek pil performansı kötülendiği gibi değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi6161 -- 2 Mayıs 2021; 18:4:47 >
  • Musab kullanıcısına yanıt

3 aylık cihaz hocam

Anladım hocam teşekkür ederim, bu durumda her arayan ulaşabiliyor değil mi wifiye bağlı iken

Evet ulaşıyor. Zaten bu teknolojinin amacı hücresel erişimin olmadığı yerlerde Wi-Fi ağından hücresele bağlanmaktır.

benim 7 aylık %94
  • Ulaş Karaağaç TMOBV U kullanıcısına yanıt
    Telefon bugün şarjı bitince tekrar kendi kendine açıldı , şarja taktım ve şu an kullanıyorum, kapanmasındaki sebep neydi acaba
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.