Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.039
Cevap
1.445
Favori
4.444.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
154 oy
Giriş
    Biraz daha üstüne 13 denk gelmiyor mu zaman zaman?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

O biraz dahaların sayısı arttıkça 13 pro max’a kadar yolu var bu işin

Haklısın 15500-16000 lere 13 bulunabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin20020 -- 4 Mart 2022; 20:50:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cok az dahasiyla 13 var prolara hic girmeyin zaten para pul bol degilse

HB üzerinden falan destekle 14500 civarına geliyor sanki, elde bozuk telefon falan varsa. Ya da ben yanlış biliyorum :)

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

Bakayım kardeşim teşekkür ederim

• Hepsiburada'dan 21 Şubat tarihinde iphone 11 satın aldım. Telefonu satın alırken alt taraf bölümde "Eskiyi Getir" logosu da aktifti. Tıkladım, formu doldurdum ve iphone 4 telefonumu gönderdim. 20 TL ücret ödendi.

700 TL kredi kartıma yatmayınca destek kaydı açtım fakat gelen cevap şöyle:

eskiyi getir yeniyi götür kampanyası kapsamında iPhone 11 ek ödeme kampanyamız satıcısı Hepsiburada olan siparişlerde geçerlidir.

........ numaralı siparişinizin Hepsiburada satıcılı olmaması sebebiyle tarafınıza yapılacak herhangi bir ek ödemesi bulunmamaktadır.

Ayrıntılı ''Kampanya Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli olup stoklarla sınırlıdır.'' bilgisine

buradan ulaşabilirsiniz.

Geçen bir arkadaş bahsetmişti, satıcının Hepsiburada olması gerekiyor diye. Sonra da birisi farketmiyor diye yazmıştı.

Ben satın almadan koşullara özellikle baktım böyle bir ibare yazmıyordu (ya da ben atladım?!?).

çok sinir oldum. Telefonu yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Bu konuda ne yapabilirim sizce? Telefonu iade edebilir miyim? Süreci yeniden hepsiburada ile başlatabilir miyim?

https://www.hepsiburada.com/staticpage/623879611093239

• laragofrett kullanıcısına yanıt

Telefona satin alma aşamasında indirim yansimiyor hocam. Telefon sepetteyken, eskisini getir yenisini götür kampanyasina katilacagim kutucugunu isaretliyorsunuz. O sekilde normal fiyatindan telefonu aliyorsunuz.

Sonra eskisini getir yenisini götür kampanya sayfasinda cep telefonu secip, once marka model, sonra imei giriyorsunuz. Sonra da gondereceginiz telefona ait bazi sorulari yanitliyorsunuz. Bir teklif tutari cikiyor. Benim acilmayan telefon icin 18 tl cikmisti. İslemleri onaylayinca kargo kodu cikiyor. Telefonu yolluyorsunuz. Telefon ulasinca size teklif iletiyorlar. Benimki zaten 18 liraydi 18 lira teklif ettiler, isin acigi amacim ek indirim kazanmak oldugundan 1 lira bile teklif etseler kabul edecektim.

Teklifi kabul edince 18 lirayi banka hesabima yatiracaklari ilettiler. Ek iade de alisveriste kullandigim karta iade oldu. Ek iade miktari da aldiginiz telefona gore degisiyor. Ben iPhone 11 aldim. 700 lira iade ettiler.

İlla iPhone olmasina gerek yok hocam. Kampanya sayfasinda marka ve model secebiliyosunuz ama her telefon yok malesef. Allah'tan benim elimdeki 3 eski telefondan biri listedeydi.

Once marka, model secimi yaptim. Sonra imei sordu onu girdim. Sonra da telefonun durumu ile alakali sorular sordu onları cevaplayip ilerledim hocam.

O zaman da kampanya iadesini cüzdana yapiyorlar hocam. Net bilgi.

Kampanyayı inceledim ama destek vs ibaresi göremedim üst yanıtlarda 1000 tl destek vs deniyor nasıl olacak biliyorsanız aydınlatır mısınız? Ben de ıphone 8 plus 64gb var 4555 veriyor ama 1000 tl daha destek verirse baya iyi olur. Bu arada alınan modele göre destek iadesi oluyorsa bu tablo nerdedir?

Bu linkten hangi ürünlere ek destek var görebilirsiniz. Telefon olarak 11 12 13 ve se de var linkten aşağı doğru inin bu kampanyalara tıklayın detaylar orada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet şimdi farkettim ayrıca bir şartnamesi varmış. Peki genelde bu eskiyi getir yeniyi götür kampanyalarında teklif edilen rakam öldürülüyor. Misal 4555 teklif geldi 8 plusa ama gider 3000 verirlerse can sıkar sonra iadeyle vs uğraş. Bu kampanyadan daha önce yararlanan fiyatı ne kadar kırıyorlar bilen var mı? Herkes bozuk tel gönderdiğine göre fiyatı çok kırıyorlar gibi bir görüş oluştu bende

Hocam ben o fiyat riskine girmedim. 12 veya 13 alacağım için Şu an kullandığım olan cihaz 7 Plus 128 için baştan teklif güzel geldi ama riske atmadım çünkü telefonumda hiçbir sıkıntı yok. Letgo ya koydum kısa süre içerisinde pazarlıkla 4 e verdim bu önümüzdeki hafta içi yedekleyip sıfırlayıp teslim edeceğim. Evde listede olan eski kullanmadığım telefonlardan mevcut, ek destek kampasından da bu şekilde faydalanacağım. Eğer imkanınız varsa bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Düzenleme: riske girmeme sebebim şikayetvar da ve bu forumda kampanyadan yararlanıp fiyatın öldürülmesiyle ilgili yorumlardan dolayı. Teklifi aynen alan kişilerde var. Sanırım Hepsiburada birkaç firmayla çalışıyormuş çalıştıkları firmaların insiyatifinde herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustfasari -- 4 Mart 2022; 23:56:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kampanya başladığından beri 1000 tl civarı arttı.

burdan verdiğini başka yerden topluyor.

Fiyatlara dikkat edin, talep oldukça 200-300er lira artıyor.

Basit bir hileyi yapıyorlar

kredi çektiğin hesaba ek ödeme yatıyor. Telefon ücreti ise oraya yazacağın iban numarasına yatıyor. Benim telefonum mi 9 cihazdı ekran kırıktı ve orada belirtilen fiyat eksiksiz yatırıldı.

Cevabınız için teşekkürler hocam peki siz teklifi onayladıktan ne kadar süre sonra yattı ek 1000 tl..

• 7 plus 128 cihaz için ekranı kırık ve kasada sorun var seçmeme rağmen 2777 teklif ediyor. Bir de ek ödeme yapılırsa gayet iyi fiyat. Ekran ve kasayı sorunlu diye göndersem buna rağmen düşük fiyat teklif edebilirler mi?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.