Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada.com da 4729 TL. Apple Türkiye garantili. Ayrıca istanbuldaysanız apple store dan yada apple online store dan alabilirsiniz.

Apple online store alırsanız 14 gün koşulsuz iade var. 13 gün sonunda beğenmediniz mi. Değiştirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Dil insanların anlasabilmeleri icindir. Anlatabiliyorsak anlayabiliyorsak sorun yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 serisi olup 8 alan kişiler varmı acaba çok merak ediyorum dün merak edip bakayım dedim 7 hertürlü daha güzel duruyor paranıza yazık

• Koşulsuz iade olayını kaldırmaları lazım tekrar sıfırlayıp satıyor o kadar para veriyor insanlar sıfır diye alıyor ama malesef ikinci el

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Sıfırlanıp sıfır diye satılmıyor. Swap cihaza düşüyor. Veya yenilenmiş ürün oluyor. Zaten kutuda yazıyor.

Ayrıca bu bir haktır. Amerika da bu süre bazı mağazalarda 90 gündür.

• Arkadaşlar mail geldi kurulum için randevu alin filan diye amerika apple dan. Kendim yapsam sknti olmaz dimi bide bu güncellemeyi pc den mi yapcaz naail yapcaz.

• Arkadaşlar merhabalar, ben İphone 8 plus aldım dün akşam ve bugün kullanmaya başladım. Arama yapıp ses kontrolü yaptım fakat ses bana boğuk ve kısık geliyor. 2 yıldır İphone 6s kullanıyordum harikaydı.. Bu olayı nasıl aşabiliriz veya ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Independent16

Dil insanların anlasabilmeleri icindir. Anlatabiliyorsak anlayabiliyorsak sorun yok bence.

Konuştuğun dilde karşılığı mevcutken yabancı kelime kullanmanın hiçbir mantıklı açıklaması,izahı,savunması olamaz.

Pile "pil" denir, ingilizce'deki "battery" kelimesi batarya yapılarak pil yerine kullanılmaz.

Pil varken "batarya", nakit varken "keş", yasaklama varken "ban", engelleme varken "bloklama" demenin mantığı var mı ?

Uyarımı ukalalık olarak değil de bir yanlışı düzeltme adına iyi niyetle yapılmış bir uyarı olarak alırsan sevinirim.

Bu (Türkçe) senin de benim de ortak malımız, dünya üzerinde sadece biz kullanıyoruz, o zaman değerini bilmemiz gerekir.

Ben türk dili uzmanı ya da türkçe öğretmeni falan değilim, yalnızca bu konuya duyarlı bir insanım.

İnsan dilinin yabancı kelimelerle kirletilmesine üzülüyor.

Ha, bu tartışmayı yapmanın burası yeri mi dersen, burada aynı hata, otomobil konusunda aynı hata, günlük konuşmada aynı hata,başka pek çok yerde aynı hata olup hiçbirinde konuyla ilgisi yok diye müdahale etmediğin zaman iş çığrından çıkıp geri dönülmez bir noktaya doğru gidiyor.

Biz Türksek eğer türkçe konuşalım, yok ingilizce daha güzelse o zaman bu forum tamamen ingilizce olsun, ben ona da varım, ingilizcem de iyidir.

Sözüm sana ve okuyan tüm arkadaşlara.

Saygılar.

• İphone 8 Plus uzay grisi ve Apple Watch Seri 3 ile aranıza katılmış bulunuyorum.
  • thr_Y T kullanıcısına yanıt
    Hd ses zımbırtısı Gsm operatörü ile alakalı hocam , Turkcell de hd ses yazıp 2222e gönderiliyor sanırım , Mhz den bilgi alın bence onun için , bir de yazılım sürümünüz kaç acaba ? Güncelleyin güncel değilse , güncelleme ile çözülmüştü sanırım ses problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

İphone 8 Plus uzay grisi ve Apple Watch Seri 3 ile aranıza katılmış bulunuyorum.

Hayırlı olsun, güle güle kullan, benimki henüz elime geçmedi.
  • arkadaşlar merhaba ben sony z2 den geçmek istiyorum ip8'e.... ama bu arka cam dan sıkıldım. ip8 de arka cam ne yapacağımı bilemiyorum :) ? ip7 mat siyaha mı yönelmeliyim ? yardımcı olun lütfen... teşekkürler.
  • ozz75 kullanıcısına yanıt
    Madem istanbuldasin magazaya gitme gibi şansindami yok en azindan avantajli olur değiştirme gibi begenmeme gibi kurcalama gibi avantajin var.!!

• İphone 7 nin arkasinin mat oluşundansa arkasi cam olsun raziyim ymn ederim:)) zamanla arkasindaki lekelerden mide bulandi arkasina şuan jelatin cektim görünmesn diye alirsam jelatin cekerim 10 tl gibi bişey zaten :))

• Hocam internet üzerinden hep alışveriş yaparım ama 8plus olunca güvenemedim forumda da dolandiricilik olaylarını okuyunca. Apple store biliyorum aklımda ama bilemedigim bir kampanya ya da başka o.kan varsa sormak istedim tecrübelerinize dayanrak. Bakın apple online alırsak 14 gün olayını bilmiyordum Eyvallah.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Var hocam mesela apple store de 4800 türkcellde 4700 100 liralık fark var. Acaba diyorum o 100 liraya da hızlı şarj adaptörü kilif filan mi alayim diyorum. Yoksa en sağlam olarak apple storeden mi alayim? Bu konuda tecrübesiz olduğum için birde sağlam para veriyoruz bilenlere danışmam gerek emin olmak için.

• ozz75 kullanıcısına yanıt
    Sana kalmiş tabi sonucda 5000 tl bagliyacaksin:))

• 8 plus ve X arasında kararsız kaldım.

Gittim inceledim fiyat farkının dışında acaba plus alsam

Sonradan keşke biraz daha bekleseydim pişmanlığı yaşarmıyım ? Bilmiyorum.

• Arkadaşlar 8 plus için hangi kılıfı önerirsiniz ?

1 tane şefaf spigen
    1 tane koruyabilecek silikon spigen

kılıflardan almak istiyorum 2 tane kılıf tavsiye eder misiniz ?

Aklımdaki Ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 24 Ekim 2017; 13:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

Var hocam mesela apple store de 4800 türkcellde 4700 100 liralık fark var. Acaba diyorum o 100 liraya da hızlı şarj adaptörü kilif filan mi alayim diyorum. Yoksa en sağlam olarak apple storeden mi alayim? Bu konuda tecrübesiz olduğum için birde sağlam para veriyoruz bilenlere danışmam gerek emin olmak için.

Turkcell ne alaka. Araya araci firma sokma. Git apple storedan al

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.