Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10 yıllık ios kullanıcısıyken bi gazla xiaomi mi 9 a geçtim ama 1 ay dayanabildim dün sattım mi 9 u,şimdi ise yeni cihaz arayısındayım.Gönlüm x ten yana fakat bütçe o kadar da elvermiyor kapalı kutu türkiye garantili 8 plus buldum pasaport kayıtlı 4000 tl ye alınırmı ? Kullanan arkadaşlar 8 plustan memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SANSLI38 S kullanıcısına yanıt
    Tek olumsuz yanı çerçevelerden dolayı eski moda telefon görünümünde olması. Onun haricinde fişek gibi üst modellerden fazlası var eksiği yok. Fazlası touch id mesela.

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    Eski görünümü çok takılacağım bir konu değil.Uzun vadede kasmasın kafi muhtemelen önümüzdeki 5 sene değiştirme imkanım olmayacak sonrasınada kısmet artık ..

• Çerçeve ve çerçevesizlik ya da çentik tasarımı bence moda ile alakalı değil de daha çok tercih gibi görülmeli. Şahsen ben çentik ve sıfır kasayı hiç sevmiyorum. Apple bence eski serisini de bırakmamalı sıfır çerçevenin yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 2 Temmuz 2019; 20:3:40 >
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Zaten nano diye sattıkları jelatin kalınlığında birşey. Çizilmeye ve hafif darbelere karşı yıllardır kullanıyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SANSLI38 S kullanıcısına yanıt
    Pasaport kayıtlı, garantisi Türkiye'de 1 yıl geçerli İngiltere vb çıkışlı cihaz ise ve pasaport kaydı geçenlerde çıkan yasadan önce yapıldıysa alın bu fiyata. Ancak almadan önce cihazın seri numarasını mutlaka apple sitesinden sorgulatın. Detaylarını internetten ve forum donanım sayfalarından araştırın. Sonra üzülmeyin, hiçbirimiz parayı sokakta bulmuyoruz. 😎 Piyasa çakal ve şerefsiz dolu malum..

• 8 plus ses seviyesinden hiç memnun değilim.

ahize ses sıkıntısı var.

kamerada bence odaklanma sorunu var.

özellikle karanlıkta hiç güzel çekimler yapamıyor :(

batarya sürem 1 günü zor çıkartır oldu.

garanti bitmeden önce özelikle ahize probleminden bir şey çıkarabilir miyim acaba?
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.satıcıyla konuşup anlaştık fakat şehir dışında olduğu için haftaya verebileceğini söyledi gerekli kontrolleri yapacağım inşallah inşallah bi yamuk çıkmaz 😀😀

• Wifi bağlantı sorunu yaşayan var mı ? Aynı mesafeden samsung telefon ile deneme yapıyoruz 8 plus video dahi açmıyor. Mesafe ise 7 metre arada tek duvar var.

• o kadar arastirdim tertemiz 1 aylik telefon buldum derken 2 gundur telefon konusmasi yaparsan cizirti problemi basladi. konusurken arkadan pit pit pit diye tarif edebilecegim cizirtili bi ses geliyor farkli hatla denedim onda da yapiyor bize servis yolu gozuktu sanirim.. iphone 8 plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahankazim -- 3 Temmuz 2019; 18:34:1 >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    ahize ses sorunu cizirti gibi mi? ahize tikanmis olabilir iphonelerin kronik sorunu maalesef

• Arkadaşlar bugün vatandan aldım cihazı. İçinden lightning kulaklık dönüştürücü çıkmadı. Böyle bir şey mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Arkadaşlar bugün vatandan aldım cihazı. İçinden lightning kulaklık dönüştürücü çıkmadı. Böyle bir şey mümkün mü?
    Cihaz kapalı kutu jelatinli mi?Daha önce alınıp iade mi edilmiş.Olması lazım.

• kyaman06 kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutu jelatinli hocam. Vatandan sıfır aldım, kutu arkasında içinde olanların yazdığı yerde de yazmıyor.

Bir de ölü piksel çıktı ekranın üst bölümünde. Yarın gidecem bakalım değiştirecekler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 4 Temmuz 2019; 22:56:58 >
  • 8 plus ve turkcell hattı kullanıpta telefon konuşması yaparken cızırtı problemi yaşayan var mı?
  • Dostlar günaydın 8 plus 64 kapalı kutu 5200 yurt ici alınır mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Kapalı kutu jelatinli hocam. Vatandan sıfır aldım, kutu arkasında içinde olanların yazdığı yerde de yazmıyor.

Bir de ölü piksel çıktı ekranın üst bölümünde. Yarın gidecem bakalım değiştirecekler mi
    Cihazı vatana verdim. İndex firması imiş distribütörü onların fiziken bakması gerekiyormuş ölü piksel çok açık zaten ve hat da takmadım. Umarım olumsuz dönüş yapmazlar. Onay verdikleri taktirde gidip vatandan yenisini alacakmışım. Süreci yaşama ihtimali olan herkesin bilgisine.
  • Artik donusturucu cikmiyor, kutu icerigi yazisina bakin kutudaki

• sahankazim kullanıcısına yanıt
    Şahsen bende böyle bir sıkıntı olmadı. Sizin telefonunuzda kronik bir sorun olabilir.
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Fiyatları gördüysen gözün kapalı al. Tabi alacağın kişi sağlam mı orasını bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.