Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sararacaktır kuşkusuz. Eğer satın alacak olursanız faturasını falan atmayın. En ufak bi sararmada ürünü gönderin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Bence sararacaktır kuşkusuz. Eğer satın alacak olursanız faturasını falan atmayın. En ufak bi sararmada ürünü gönderin derim.
    X e çıktığında hoşuma gitmişti açıkçası ama sararma olursa 200 lira gibi bir paraya yazık olur geri iade falan uğraşmak lazım
  • Walla hiç ısınmayan tel bazı uygulamalarda acayip ısınıyor özellikler maçları seyrediyordum periscopeta. Iygulamada cayır cayır yanıyo tel inşallah biran önce düzelir eskisi çok iiydi geçmez olaydom 11 4 1 e.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla 200 lira bütçeniz varsa, bence Apple'ın orijinal deri kılıfını alın daha iyi. Ben öyle yapardım en azından :) O paraya deri bulamazsanız silikon da olur. Bence Apple'ın kılıfları Spigen'den çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 30 Temmuz 2018; 0:7:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Valla 200 lira bütçeniz varsa, bence Apple'ın orijinal deri kılıfını alın daha iyi. Ben öyle yapardım en azından :) O paraya deri bulamazsanız silikon da olur. Bence Apple'ın kılıfları Spigen'den çok daha kaliteli.
    Hocam kalite olarak çok güzel de şarj kısmının açık olması biraz canımı sıkıyor çizik vs olur diye ama alırsam deri alırım gerçekten çok şık duruyor
  • O kadar para vereceğinize Iphone Cam kasa Linki linkte bulunan ürünü alın daha iyi ben kullanıyorum bir çok kez düşürdüm, suya girdi çıktı sıkıntısız kullandığım bir kasa, tek sıkıntısı aramalarda oluşan titreşim bildirisi hissedilmiyor, çok az hissediliyor diyebiliriz. O kasada da farklı olacağını sanmıyorum. Ayrıca çok tipsiz :) bunda sadece parmak izin oluyor onu sil başka derdin yok sanki kasa yok gibi oluyor gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 30 Temmuz 2018; 1:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

O kadar para vereceğinize Iphone Cam kasa Linki linkte bulunan ürünü alın daha iyi ben kullanıyorum bir çok kez düşürdüm, suya girdi çıktı sıkıntısız kullandığım bir kasa, tek sıkıntısı aramalarda oluşan titreşim bildirisi hissedilmiyor, çok az hissediliyor diyebiliriz. O kasada da farklı olacağını sanmıyorum. Ayrıca çok tipsiz :) bunda sadece parmak izin oluyor onu sil başka derdin yok sanki kasa yok gibi oluyor gayet iyi.
    Hocam bendede spigen buna benzer ürünü var parmak izi hariç bir sorunu yok

• Merhaba,
    Turkcell den iphone 8 plus gelicek bu hafta, sıfır, hiç açmadan satıp X almayı düşünüyorum...
    sizlerin öneririsi ne olur acaba, kdv li alip kdv sini düşücem o yuzden bana cok maliyeti olmuyacak 8 satıp x almanın... hangi telefon daha sorunsuz, daha kullanışlı acaba..
  • Arkadaşlar oyun indirdik oynamaya başladık ama oyunda ses yok.
    Oyunda sesi nereden açıyoruz.
    Telefonun sesi açık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Cihaz MUTE konumunda olabilir veya aşşağıdan yukarı çek açılan panelden Ses'i yükseltmeyi denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Cihaz MUTE konumunda olabilir veya aşşağıdan yukarı çek açılan panelden Ses'i yükseltmeyi denemelisin.

Sağolun oğlan yavaş yavaş öğreniyor. 😊
    Evet Mute konumunda imiş.
    İyi Geceler.😴

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone 8 in gold renk olanını almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? Memnun mu? Bayanlara yönelik gibi duruyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle öyle düşünmeyin. Gold kullanıyordum Red geçmeyi düşündüm lakin 7 ve 7Plus'ta durduğu gibi durmuyor 8 ve 8Plus'ta ve etrafımdaki bir çok insan gold rengini tercih ediyor
  • 4 5s 6s hep siyahtı. Bukez gold düşünüyorum. İnş pişman olmam. Tskler cvp için.

• Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Şimdiden hayırlı olsun

• 7 ay oldu telefonu alalı pil sağlığı yüzde 4 değer kaybetti normal mi ?
  • arkadaşlar bende 8 plus var 256 gb yurtiçi 4-5 aylık bir arkadaşta iphone x var 64 gb yurtdışı kayıtlı başabaş takas akıllıca olur mu?
  • bulut27 B kullanıcısına yanıt
    kapasite ve tasarım farkı, hangisi işinize gelirse. Tasarımından dolayı donanım farkı görünmekte, diğer türlü bakında ikisi de kağıt üzerinde birbirini geçemiyor gibi, yerinizde olsam x alırdım zaten 64gb doldurmak harbiden zor 4k çekimler ve spotify gibi uygulamalarla hafızayı doldurmak zor ya 4k daha kolay ama verileri alıyorsunuz bir şekilde. Bence değiştirin gitsin. X olan cihazın modeli Türkiye'de parça desteği veriyor mu, o önemli.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de parça desteği var
  • bulut27 B kullanıcısına yanıt
    Parça desteğide varsa alın gitsin 64gb arkadaşında dediği gibi doldurması zor eğer 4K video delisi değilseniz Başabaş takas ederseniz gayet mantıklı bir takas olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.