Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphoneX'ten iphone 8plus'a geçtim ancak hoparlör sesleri iphoneX e göre epey düşük.bu normalmi yoksa servise vereyimmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette 360 derece sticker kaplamalar gördüm bunlardan kullanıp memnun kalan var mıdır ? Cihazı korur mu adam fön makinesi ile yapıştırıyor cihaza istediği zaman rahat bir şekilde çıkarabiliyor.

8 Plus'ta Apple'ın orijinal silikon kılıfını kullanıyorum ama cihaz normalde çok kalın kılıfla beraber cebe sığmıyor. Önerir misiniz kılıf kadar korur mu cihazı bu kaplamalar ? Yoksa 360 derece film mi önerirsiniz kaplayalım ?

Bu sticker. (Telefonun arkasında cam jelatin takılı zaten onunla kullanabilir miyiz bunu ?)
    www.360kaplama.com
    Sayfa bulunamadı – 360kaplama.com
    https://www.360kaplama.com/urun/39_00178-iphone-8-plus-telefon-kaplama

Bu da Buff full body ekran koruyucu.
    www.bufflabsturkiye.com
    Buff iPhone 8 Plus / 7 Plus Full Body Ekran Koruyucu
    https://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-iphone-8-plus---7-plus-full-body-ekran-koruyucu.html

Hangisi daha sağlam sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 4 Ağustos 2018; 12:2:10 >

• mylord92 kullanıcısına yanıt
    S9 un şarjı nasıldı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Sabahtan akşama. Sabah 5.45te çekerim akşam 20 gibi şarja takardım. Aynı kondisyonlarda 7 Plus 1.5 gün hatta 2 ye yakın gidiyordu. Bununda öyle olacağını tahmin ediyorum.

S9 mu s9+ mı? Düz s9 için şarjı çok çabuk azalıyor diye duymuştum. Bide telefondan oyun sosyal medya sık kullanırmısın.

Düz S9 du. Sosyal medyayı ve kamerayı çok kullanırım. Oyun anca metroda, otobüste filan olursam. Breakliner diye basit bir oyun :) Uzun süredir oynarım.

Anladım tskler

• beyler şu garibe bir yarıdmcı oalbilir misiniz.

elimde m4r uzantılı bir dosya var bunu itunes le nasıl cihaza atıp zil sesi yapabilirim?

-ikincisi de sanki benim kamera da sıkıntı var pek memnun değilim kalite olarak. ayarlarda bir sıkıntı yaşıyorum diye düşünüyorum ideal ayarlar için yardımcı olur musunuz?
  • Cihazın arkasındaki cam dayanıklı mı ? Ben telefonu kılıfla kullanmayı sevmem. Kırar mıyız acaba?

• X’i satıp kırmızı 8 plus alsam mı acaba?

Değiştirme isteğim kırmızı renginin daha güzel olması ve pil performansı. Sizce değer mi? Bu telefondan sonra o tasarım da kürek gibi gelecek gerçi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

İnternette 360 derece sticker kaplamalar gördüm bunlardan kullanıp memnun kalan var mıdır ? Cihazı korur mu adam fön makinesi ile yapıştırıyor cihaza istediği zaman rahat bir şekilde çıkarabiliyor.

8 Plus'ta Apple'ın orijinal silikon kılıfını kullanıyorum ama cihaz normalde çok kalın kılıfla beraber cebe sığmıyor. Önerir misiniz kılıf kadar korur mu cihazı bu kaplamalar ? Yoksa 360 derece film mi önerirsiniz kaplayalım ?

Bu sticker. (Telefonun arkasında cam jelatin takılı zaten onunla kullanabilir miyiz bunu ?)
    https://www.360kaplama.com/urun/39_00178-iphone-8-plus-telefon-kaplama

Bu da Buff full body ekran koruyucu.
    https://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-iphone-8-plus---7-plus-full-body-ekran-koruyucu.html

Hangisi daha sağlam sizce ?
    Up beyler.

• Youtube girince böyle yapıyor. Kapatıp açmayınca düzelmiyor. Karşılaşan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevergiveup8787

Cihazın arkasındaki cam dayanıklı mı ? Ben telefonu kılıfla kullanmayı sevmem. Kırar mıyız acaba?
    Darbe dayanimini bilmem ama en ufak bir dış etken çizilmesine sebep oluyor. Kılıf içindeki toz, arka kapağı çizmeyi basardı.

• Bende de oluyordu ama son zamanlarda daha yaşamadım.

• Evet arkadaşlar buda oldu ve olur olmaz koştum siz değerli iphone 8 plus kullanıcıların kucağına olayı kısaca aktarayım geçen cuma ofiste otururken telefon cebimde idi ve ben farketmeden biraz telefon cebimde gerilmiş ve resimde de belli olduğu gibi alt tarafı eğildi cihazı yurt dışından almıştım garantisi var ama kime sorsam garanti uçmuş diyor gelelim ana soruna ben şimdi ne yapmalıyım bu düzelttiriliyormuş diyen var kasa değişecek diyen var sizce hangi yolu izlemeliyim. Çok severek kullanıyorum telefonu aldığıma da bir nebze dahi olsa pişman değilim ama 6 plus gibi eğilip büküleceği hiç mi hiç aklıma gelmezdi neyse daha fazla uzatmadan değerli cevaplarınızı bekliyorum

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    7 plus kullanıcısıyım. Su an s9 ile İPhone 8 arasında gidip geliyorum. Sanırım iphone 8 alıcam. 7 plus büyük geldiği için değiştiricem. Bende de apple ın orijinal kılıfı vardı 7 plusta. O kadar para verdik bir hafta zor kullandım. Sonra gittim ince bir kılıf aldım. Senin paylaştığın bu kaplamaları arkadasım 7 plusına yaptırdı gayet memnun. Uzun zamandır kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevergiveup8787

7 plus kullanıcısıyım. Su an s9 ile İPhone 8 arasında gidip geliyorum. Sanırım iphone 8 alıcam. 7 plus büyük geldiği için değiştiricem. Bende de apple ın orijinal kılıfı vardı 7 plusta. O kadar para verdik bir hafta zor kullandım. Sonra gittim ince bir kılıf aldım. Senin paylaştığın bu kaplamaları arkadasım 7 plusına yaptırdı gayet memnun. Uzun zamandır kullanıyor.
    Telefonun arkasında önünde cam film var işte onu sökmek gerekiyor sanırım bunu yapıştırmak için o zaman da yere düşse sıkıntı olabilir. Orijinal silikon kılıfı çok kalın geldi bana acaba bunların inceleri yok mudur ? İnce şeffaf. İyice kafayı yedim 2 gündür.

• Orjinal yok başka markaların güzel ince kılıfları var.

Ben seni S9 Plus Ana Konusunda da gördüm. S9 Plus kullanıcısıyım. Senin yazdığın yazıları okudum. Allah şahit ki senin için S9 un daha verimli olacağını düşünüyorum.Senin durumunda olan arkadaşım S9 Aldı gayet memnun. S9 Plus'la arasında 45 dakikalık bir ekran süresi var. S9 Plus un avantajı +500 mAh dezavantajı 0.4 inch büyük olması işte o da 1 saatlik ekran süresi farkını 45 dakikaya indiriyor. S9 al benle özel mesajdan iletişime geçebilirsin. Telefonu daha uzun kullanman için hem kendim için izlediğim hem de senin için araştırıp izlediğim videoları ve videoların içeriklerini paylaşabilirim. İphone 8 seni kurtarmaz pil konusunda. 1 günü çıkartman için parlaklık çok düşük oyun oynaman lazım o da 45dk-1saat .S9 da daha iyi performans alırsın. Saygılar...

• Garanti kapsamında ücretsiz pil değişimi nasıl yapılır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.