Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığımda 12 TL idi şuan 4.5 dolar 21.87 yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haa siz telefon kılıfımi aldiniz bnde tekefon getirttiniz sandim

• Yok hocam nerdeeee. Gümrük cü amcalar izin verse bile işletme sıkıntı

• Anladım hocam hayırlı olsun güle güle kullanin

• Ne iyi ne de kötü. Normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;

Yeni bir telefon alma arefesindeyim lâkin bir türlü karar veremedim. İki telefon arasında kaldım ancak biri iOS, diğeri ise Android işletim sistemi cihazıdır; iPhone 8 ve Huawei P20 arasında kaldım.

Yıllardır iOS kullanıyorum; 3GS, 5S, 6 ve MacBook Pro cihazlarından memnun kaldım hatta şuan dahi hem cep hem de PC olarak iOS’a devam ediyorum ancak Apple’ın fahiş fiyat politikası ciddi ciddi beni rahatsız ediyor çünkü fiyatları çok yükselttiler ancak neden sadece bu da değil, P20’yi elime alıp home tuşuna götürdüğüm gibi açılması, kamera çözünürlülüğü, ekran canlılığı, tasarımı, fiyatının daha makul olması, Android’in uygulama çokluğu gibi faktörler beni cezbediyor.

Bu taraftan bakınca da; bildiğim bir cihaz, arayüz ve sisteminin kolaylığı, güncelleme istikrarı ve en önemlisi kasma ve donma hiç yok kadar azdır lâkin tasarımı ve özellikleri sürekli aynı hatta kamerada dahi üzerine koymadan devam diyorlar.

Arkadaşlar hakikaten ne yapacağımı bilemiyorum çünkü Huawei P20 alıp da memnun kalamazsam çok üzüleceğim çünkü iPhone’da iBook ve not defteri gibi uygulamalar benim ilim çalışmalarımda çok yardımcı oluyor; kayıtlandırma, makaleleri PDF şekline getirme gibi...

Be yapmalıyım sizce?

• Sorunun içinde cevap var birçok cevap verilir ama bu bile yeterli zaten ;) iPhone’da iBook ve not defteri gibi uygulamalar benim ilim çalışmalarımda çok yardımcı oluyor...

• Son ısınma mesajı.

Kutudan gelen adaptörü kullanmaya başladım şarjda kullandığım zaman ısınmıyor.

• Arkadaşlar ios 11.3.1 ile 11.4 sürüm arasında pil performansı açısından fark var mıdır? Güncelleme gelmiş ancak tereddütte kaldım.

Hayırlı pazarlar, selamlar.
  • Arkadaslar suan 8 plus icin spigen liquid crystal kullaniyorum ve kilif cok sarardi resmen koyu sariya dogru gidiyor cok kalinlastirmayan kaliteli ve apple logosu kismi kapali olan bir kilif onerebilir misiniz simdiden tesekkurler

• 11.4.1 de ısınma problemı var net ..

• 11.4.1 sürümündeyim ve pil performansının önceki sürümlere göre biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Bize de geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Temmuz 2018; 19:33:42 >

• m4r uzantılı dosyam var itunes ile bunu nasıl zil sesi yapabilirim itune skonusunda çok acemiyim yardımcı olabilecek var mı :(
  • Arkadaşlar iPhone 8 yurtdışı, kayıtsız ve kapalı kutu nerden bulabilirim?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Fena değilmiş kalın değildir inşallah.
    Düzeltme: 200 lira çokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 29 Temmuz 2018; 21:7:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bize de geliyormuş.

https://www.spigen.com/products/iphone-8-plus-case-classic-c1?variant=8587741397039

Hocam tasarımı hoşuma gitti ama fiyat biraz yüksek gibi

• Tasarım harika. Ancak kılıfların sararma olayına çözüm bulamadıkları sürece Spigen de çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Tasarım harika. Ancak kılıfların sararma olayına çözüm bulamadıkları sürece Spigen de çöp.
    Hocam böyle bir renkte sararma olur mu acaba
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.