Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
820.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ben iphone 8 plus kullanıyorum geçen hafta aldım.
    kamerası gayet güzeldi fakat yakınlaştırınca son 1-2 günde bulanıklaşıyor görüntü bozuluyor. yardımcı olabilir misiniz ? neden kaynaklanıyor olabilir ben ayarlarıyla mı oynadım biliyorum ama güncel kamera ayarlarıApple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Merhaba arkadaşlar. Bir yakınına iPhone 8 plus almayı düşünüyoruz. Bursa Gemlik te ikamet ediyorum. Nereden almamı tavsiye edersiniz? Turkcell, Vatan, Teknosa, Hepsi Burada yoksa Apple Store'dan mi? Turkcell de 300 TL daha ucuz. Lakin bir sorun çıkması halinde iade,değişim durumlarinda hangisi mantıklı? Saygılar sevgiler.
    Arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İohone 8 kırmızı var nasıl yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar iphone 8 plus cihaza sahibim size bir sorum olacak cihazın ahizedeki hoparlöründen aldıgım ses cızırtılı gibi geliyor tam emin degilim de sizin ses nasıl ayarlar-erişebilirlik-sol ve sag diye ayrılan yer var ordan sola alıp müzik açıp test edermisiniz ?
  • Ya bu 8 plus cihazımın ön kasasında ekranın alt üst çerceve tarafında araya pislikler girmiş flaş tutunca belli oluyor 6 aylık telefon .. kaç senelik 7de bu alanlar tertemiz bu 8 plusta boşluklar daha mı fazla nasıl temizlerm bunu? Yoksa telefonda kasa açıklığımı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 25 Haziran 2018; 23:56:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Hocam aman deyim o saydığınız mağazalar 3 kuruşluk yerler 3 hafta önce ip8 vatan internet mağazasından aldım ölü piksel çıktı yolladım ölü pikselden iade almayız deyip geri yolladılar satmak zorunda kaldım ilerde artıyor daha önceki iPhone’umdan biliyorum neyse yenisini apple store dan aldım bataryası az gidiyor diye muallaktayım iade etsemmi diye sıkıntı çıkarmadan alıyorlar iade apple store haricinde alıp sorun yaşarsanız sofır fiyatına tamir edilmiş telefon alırsınız sim kart takmamış olmanız lazım diyorlar ama bazı kusurlar arızalar sim kart takınca belli oluyor sim kartı taktık şebeke çekmedi diyelim iade almayacaklar hooop servise sıfır fiyata swap cihaz oh ne ala aman aman uzak durun 300 değil 500 fazla verirm apple online store dan alırım 3 kuruşluk yerden alınmaz

• Sağolun hocam. Tavsiyemiz uzere Apple online mağazayi tercih edeceğim. Bu arada ilk Apple cihazımiz olacak. Bu arada iPhone 8 plus in teknolojik ömrü ne kadardır acaba? Yani bu Apple in cihazları yavaşlattığı doğru mu? Saygılar.

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Hocam valla 5yıl sanırım ömürleri kutusunda gelen kılavuzda yazıyordu ama doğrusunu plus kullanan arkadaşlar cevaplar ayrıyrten online store dan aldınız için tebrikler 3 kuruş az verip paha biçilmez rezillik yaşadım şuan 7300e aldığım bilgisayarım alalı 1ay oldu hiç kullanmadım serviste iphone 8ile beraber 11bin tl lik arızalı ürün aldım bunlarla uğraşıyorum itoğlu itlerle almayın aldırmayın kazandırmayın bu kopeklere gidecem vurup kıracam kafalarında o olacak yarın sinir harbi yaşıyorum hergün

• Hocam çok geçmiş olsun, perakende satış yapan bir zincir firma’nın mağaza müdürü olarak belirteyim; hakem heyetine başvurunuzu yapın, çok büyük ihtimalle lehinizde sonuçlanacaktır. En kısa sürede çözüme ulaşmanız dileği ile..

• blackeaglee1903 B kullanıcısına yanıt
    yardım bekliyorum not kamerada toz vs birşey yok
  • blackeaglee1903 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yakınlaştırmada ister istemez bozar görüntü

Belki ikinci kamera efekti yüzünden olabilir

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    ayarlardan kamera ayarlarını atabilir misin ? ben mi oynadım neden böyle oldu anlamadım. normal bir fotografın boyutu 3,5-4 mb arası normalde daha yüksek olması gerekmez mi ?
  • Arkadaşlar WhatsApp, Messenger, Sms gibi Uygulama

Bildirimlerinde A Şahsından Gelen Her Mesaj Alt Alta Sıralanıyor

Bunu Android de Olduğu Gibi Tek Bildirimde Göremiyor Muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar WhatsApp, Messenger, Sms gibi Uygulama

aynı sorun için bende bayağı uğraştım ama sanırım çözüm yok..
  • kartal2_ocal kullanıcısına yanıt
    ios 12 ile geleceği söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverser

Hocam çok geçmiş olsun, perakende satış yapan bir zincir firma’nın mağaza müdürü olarak belirteyim; hakem heyetine başvurunuzu yapın, çok büyük ihtimalle lehinizde sonuçlanacaktır. En kısa sürede çözüme ulaşmanız dileği ile..
    sağolun hocam Türkiyeden kısa zamanda gidecem uğraşamam yoksa bunlardan fitil fitil getiririm içimde ukte kalacak ki zaten bedel iadesi yapacaklarını söylediler gene rahat değilim 1 aydır ben neler çektim :D orda rezillik çıkarmasam hiç sallamazlar zaten adana da yaşıyorum hava sıcak sinirler bozuk tahammül yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 26 Haziran 2018; 23:8:12 >
  • Arkadaşlar içine bir kaç foto atıp kesip-kopyalayacağım- Yanyana getireceğim En Basiti Pc de ki Paint gibi basitçe kullanacağım
    Resim / Foto Düzenleme Programı lazım.

Photoshop Mantığı ile Anlatırsam
    Kendi Ölçümde Boş Safya Açıp
    Fotoyu Oraya Yapıştırıp Kesilecek Alanı Seçip
    Kes Yanına Yapıştır Yapmak İstiyorum
    iOS ta bulunan Photoshop uygulaması bi değişik

Örnek olarak şöyle söyleyeyim

100 adet alt alta sıralanmış bir isim listesi Fotosu var

Ben bunları 25 li olarak yan yana getirip

Basit bir görüntü elde etmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 27 Haziran 2018; 11:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar WhatsApp, Messenger, Sms gibi Uygulama

Ios 12 ile gelecek

• beyler son aramalarda kişi detayında sadece son aramanın saatini kaç dk olduğunu görebiliyoruz.
    aynı kişi ile daha önceki aramaların detaylarını görme şansımız yok mu acaba?
  • Ayıplı ürünü iade almak zorundalar. Tüketici Mahkemelerine başvuracaktınız.

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.