Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G2 den 8 plusa geçtim 2 ay falan oluyor ancak cihaz çok büyük geliyor keşke 8 alsaymışım diyorum standart boyutlarda telefonlardan geçmek isteyenler 2 defa düşünsün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o yuzden 8 aldım plus modeli ıphonr da cok kaba 5.5 inclık diğer tellerle kıyaslayınca zaten bellı oluyo ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    inceliyorum tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuvuzela Nurten

G2 den 8 plusa geçtim 2 ay falan oluyor ancak cihaz çok büyük geliyor keşke 8 alsaymışım diyorum standart boyutlarda telefonlardan geçmek isteyenler 2 defa düşünsün derim.
    6s'den 8 plus'a geçtim, telefon hem ağır geliyor hem de tek elle dengeli tutamıyorum. bende bi sıkıntı var sanıyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuvuzela Nurten

G2 den 8 plusa geçtim 2 ay falan oluyor ancak cihaz çok büyük geliyor keşke 8 alsaymışım diyorum standart boyutlarda telefonlardan geçmek isteyenler 2 defa düşünsün derim.
    @karotcuabi

Açıkçası küçük telefon kullanamıyorum, parmaklarım büyük olduğu için... Bu telefonun boyutu bana normal geliyor, tek elle zaten telefon ne kadar küçük olursa olsun kullanamıyorum ondan dolayı benim için 8+ en ideal tercihti tabi ki tek sıkıntı telefonu taşımak oluyor ama genelde yanımda küçük bir çanta ile gezdiğim için o da önemli olmuyor. Ama telefon büyük tabi ki, daha önce 6 inc telefon da kullandım (Lumia 1520) onda biraz büyük olduğunu hissetmiştim ama bu bana normal geliyor.

• Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Beta indiriyorum. Teşekkürler hocam.

Edit: Yükledim hocam, pil performansını merak ediyorum. Paylaşırım kullandıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0988D7594 -- 22 Nisan 2018; 14:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karotcuabi

6s'den 8 plus'a geçtim, telefon hem ağır geliyor hem de tek elle dengeli tutamıyorum. bende bi sıkıntı var sanıyodum.

Alıntıları Göster
    Bende 8 aldım plusu düşündüm ama almadım tel gerçekten çok kaba geldi ya iyi yapmışsm o zamn plusun camerası birazdaha iyi bi o var sanırm

• Evet pluslar büyük ağırlığa kısa sürede alışıyorsunuz fakat büyüklüğe alışmak biraz daha zor oluyor, yan cebe falan sığmıyor zaten ya arka cebe koyacaksınız yada elinizde taşıyacaksınız.

Fakat bu olumsuzluklar yanında geniş ekran ve pil ömrü ile denge sağlanıyor. Bunlardan vazgeçmek çok zor.
  • Bende iphone 8 plus almayı düşünüyorum ama 64gb mı yoksa 256gb mı almalıyım bir türlü karar veremiyorum.
    Acaba 256gb kasma yapar mı ?

Kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naliya

Bende iphone 8 plus almayı düşünüyorum ama 64gb mı yoksa 256gb mı almalıyım bir türlü karar veremiyorum.
    Acaba 256gb kasma yapar mı ?

Kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum ;)
    256 GB neden kasma yapsın? Özellikleri aynı zaten tek fark hafıza..

Alabiliyorsanız 256 alın tabi ama 64 de yeter 4K video çekmiyorsanız veya çektiğiniz videoları bilgisayarda yedekleyebiliyorsanız.
  • Aslında ilk 256 gb almaya karar vermiştim, daha sonra iPhone kullanan bir arkadaşım yüksek alırsam kasma yapar dedi durduk yere kafamı karıştırdı.. :(

Grafikerim ve çizimlerimi yaparken artık video çekmeyi düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: naliya

Aslında ilk 256 gb almaya karar vermiştim, daha sonra iPhone kullanan bir arkadaşım yüksek alırsam kasma yapar dedi durduk yere kafamı karıştırdı.. :(

Grafikerim ve çizimlerimi yaparken artık video çekmeyi düşünüyorum..
    Hafızadan dolayı kasma yaptığını ilk defa duydum. Tabi 256 da daha düşük hızlı hafıza kullandıysa olabilir ama böyle bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.

• Note 5'in ekranını kırmam neticesiyle iphone 8 veya 8 plus almaya karar verdim.Fakat kararsız kaldım.
    Telefonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum.Benim için stabillik önemli.Bu yüzden donanım olarak süründürmeyecek cihazı seçmek istiyorum.
    İphone 8'in ram'i 2 gb plus'un ise 3 gb ram'i var.
    Acaba 3 yıllık kullanımda aradaki 1 gb'lik ram çok fark eder mi?
    Bilenler aydınlatırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ursa Minor

Note 5'in ekranını kırmam neticesiyle iphone 8 veya 8 plus almaya karar verdim.Fakat kararsız kaldım.
    Telefonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum.Benim için stabillik önemli.Bu yüzden donanım olarak süründürmeyecek cihazı seçmek istiyorum.

Geçen sene 7serisi çıktıgında note5den ip7ye geçmiştim gayet akıcıydı suan hala geçerli...fakat alısamadım büyükten küçüğe geçince suan 8plus kullanıyorum memnunum...3sene rahat gider almısken plus al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Nisan 2018; 1:12:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

quote:

Note 5'in ekranını kırmam neticesiyle iphone 8 veya 8 plus almaya karar verdim.Fakat kararsız kaldım.

Geçen sene 7serisi çıktıgında note5den ip7ye geçmiştim gayet akıcıydı suan hala geçerli...fakat alısamadım büyükten küçüğe geçince suan 8plus kullanıyorum memnunum...3sene rahat gider almısken plus al bence.

Alıntıları Göster
    Peki yukarıda bahsedilen 256 gb telefonu kasar muhabbeti gerçek midir?

• quote:

Valla ben bana yettiği için 64 aldım iphone 7de 32ydi ne kasma be bişey yaşadım o kadar uygulama oyun fotograf var 40 gb boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Nisan 2018; 1:53:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ursa Minor kullanıcısına yanıt
    Ne kasması hocam aksine büyük hafızalı telefonlarda Apple daha yüksek yazma ve okuma hızlı telefonlar üretmiş. Bununla ilgili testleri ve karşılaştırmaları YouTube'da izleyebilirsiniz.

Yani ne 64 GB kasar ne de 256 GB olan kasar. İllaki bi fark istersen de 256 GB olan daha hızlı yazma ve okuma hızına sahiptir.

• naliya N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız yanlış biliyor herhalde. 256gb okuma yazma hızı

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yazmış zaten sizin dediğiniz tam tersi mevcut aslında. Daha büyük depolama alanlı iphone'ların okuma-yazma hızları daha yüksek oluyor. 6 yada 7 serisinde böyle birşey olmuştu daha düşük depolama alanlı iphoneların okuma-yazma hızları daha düşüktü fakat telefon performansına etkisi olacak bir hız farkı değildi bu, sadece benchmark testlerinde görülüyordu.

8 ve x modellerinde de devam ediyor olabilir bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Nisan 2018; 3:28:35 >

• Elde rahatsız etmeyen şeffaf öncelikli önereceğiniz kılıf var mı plus için arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.