Bildirim
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (310. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kullanim yazan kisim ekran acik kalma suresimi android deki gibi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerebileceginiz resim uygulaması varmı ? -
Hayır hocam. Arkadaş evet demiş ama iphone daki kullanım ile androiddeki ekran süresi aynı şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 20 Nisan 2018; 20:50:39 >
Ses kapanıyor bende 8+ 11.4 beta 2
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam beta sürümü nasıl yüklüyoruz? Bende 11.3 var güncelleme bulmuyor. Beta denemek isterim.quote:
Orijinalden alıntı: eorenc
Ses kapanıyor bende 8+ 11.4 beta 2 -
Öncelikle şu andaki sürümünüz ile itunes kullanarak tam yedek alın. Çünkü üst sürüm yedeğini alt sürüme kuramıyoruz. Geri dönmek isterseniz 11.3 yükleyip yedekten dönersiniz. Beta profili şu linkehttp://****/2n7vfLi tıklayıp gerekli izinleri vererek telefona kuruyoruz. Telefon yeniden başlayınca güncelleme arayın. 2,2 gb güncelleme bulacak. İndirin ve kurun. Google da ios beta profile olarak aratın 5. Sıradaki igeek sitesinde aşağılarda link var yukarıda tam çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 20 Nisan 2018; 21:17:32 >
Yedeğe gerek var mı cidden ben hep beta kullansam? Zaten telefonu çöp de yapsa güncelleme takıntım var. Güncel olmayan şeyleri kullanamıyorum.quote:
Öncelikle şu andaki sürümünüz ile itunes kullanarak tam yedek alın. Çünkü üst sürüm yedeğini alt sürüme kuramıyoruz. Geri dönmek isterseniz 11.3 yükleyip yedekten dönersiniz. Beta profili şu linkehttp://****/2n7vfLi tıklayıp gerekli izinleri vererek telefona kuruyoruz. Telefon yeniden başlayınca güncelleme arayın. 2,2 gb güncelleme bulacak. İndirin ve kurun. Google da ios beta profile olarak aratın 5. Sıradaki igeek sitesinde aşağılarda link var yukarıda tam çıkmıyor.
-
Aslında yok bende takıntılıyım güncellemeye. Ama icloud problemi var whatsapp yedeklemiyor mesela. Bu gibi sebeplerden risk almıyorum. Yoksa bir sıkıntı yok gayet güzel beta sürümde.
Yarın vizem var ondan sonra deneyeceğim. Telefonun en çok kamerasını seviyorum, şuan ki hali süper sizce ilerleyen güncellemelerde daha iyi olur mu?quote:
Aslında yok bende takıntılıyım güncellemeye. Ama icloud problemi var whatsapp yedeklemiyor mesela. Bu gibi sebeplerden risk almıyorum. Yoksa bir sıkıntı yok gayet güzel beta sürümde. -
Pil olayı baya iyileşmiş bu sürümde. Kamera portre modu çok iyi değil bana göre ama o kısım da beta durumunda hala. Her güncellemede gözle görülmese de eksikler gideriliyor. Birazdan pil durumu atacağım mesela. Düşük güç modu açmadan şuan %8 batarya var. Kullanım süresi 12 saat Bekleme süresi 36 saat 25 dakika. Pil çok iyi görünüyor.
Portre modu bence şuan piyasadaki telefonlar içerisinde en iyi bu telefonda.quote:
Pil olayı baya iyileşmiş bu sürümde. Kamera portre modu çok iyi değil bana göre ama o kısım da beta durumunda hala. Her güncellemede gözle görülmese de eksikler gideriliyor. Birazdan pil durumu atacağım mesela. Düşük güç modu açmadan şuan %8 batarya var. Kullanım süresi 12 saat Bekleme süresi 36 saat 25 dakika. Pil çok iyi görünüyor.
Xiaomi Mi 6 den geçmiştim ben, Mi 6'i de kamerası da çift kamera ve portre modu var ama hiç iyi değildi şahsen. Oturup inceledim en iyisi Iphone 8+ olduğuna karar verip bunu aldım. Pilden genel olarak memnunum ama daha iyi olursa hayır demem tabi ki. Telefonu pek kullanan birisi değilim, oyun filan oynamam. Bazen müzik dinlerim bazen internete girer fotoğraf çekerim. Bu kadar. Bir de navigasyon, bir yere gideceğim zaman...
-
Telefonu kötülemiyorum ama bu en iyisi değil. Google pixel XL (tek kamera bu arada) portrelerini inceleyin özellikle ön kamerası muhteşem iş çıkarıyor. Birçok otorite de bu yönde görüş bildiriyor. Yoksa fotoğraf kalitesi gayet iyi.
Dediğiniz telefonu da biliyorum fakat bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılmıyor. Onu da düşündüm. Sahibinden filan belki satılıyordur ama telefon alırken pek tercih etmiyorum açıkçası yurt dışı ürünlerini, pasaport kaydı iki gün sonra patlarsa benim onu kayıt etme imkânım yok çünkü.quote:
Telefonu kötülemiyorum ama bu en iyisi değil. Google pixel XL (tek kamera bu arada) portrelerini inceleyin özellikle ön kamerası muhteşem iş çıkarıyor. Birçok otorite de bu yönde görüş bildiriyor. Yoksa fotoğraf kalitesi gayet iyi. -
Evet haklısınız. Keşke satılsaydı. İphone satışlarını fena baltalardı. Risk almaya değmez. Usa iphone x alma şansım vardı 8+ fiyatına ama garantiden dolayı tercih etmedim. Bende tr den alma taraftarıyım.
Açıkçası ilk defa Iphone kullanıyorum bundan önce hep android kullandım, biraz yadırgadım tabi sürekli rom işleriyle filan uğraşırdım zevk alırdım da uğraşmaktan bu biraz yavan kaldı ama kullanışlılık olarak daha iyi tabi, Macbook Air ile güzel gidiyor.quote:
Evet haklısınız. Keşke satılsaydı. İphone satışlarını fena baltalardı. Risk almaya değmez. Usa iphone x alma şansım vardı 8+ fiyatına ama garantiden dolayı tercih etmedim. Bende tr den alma taraftarıyım. -
Cok acil yardimlarinizi rica ederim :(
Internetten iphone 8 plus alacacima bin pisman oldum , 500 tl indirimli diye siparis verdim , once kargo urunu kaybetti sonra kavga dogus 1 hafta sonra yeni urun gonderdiler ;
Spigen glass ekran koruyucu vs taktim , urunu kuanmaya basladiktan sonra farkettim ekran sol tarafinda yukaridan asagiya cok ince cizgi sari, yesil pembe gökkuşağı gibi olusuyor ama tam kasa ekran birlesiminde , ekran ustunde degil tam birlesim yerinde orda da cam koruma bitiyor onceleri yansima yapiyor koruyucudan sandim ama cok rahatsiz ediyor ayrica yansima yapsa sag taraftada olmasi lazim degil mi ?
Internette bakmadigim yer kalmadi ,şimdi 1 saat kullandigim urun servise gidecek ?
Sizce sorun ne olabilir ?
Fikri olan yok mu arkadaşlar
eyvallah kardeşim bende öyle duyumlar almıştır şimdi azda olsa içim rahat etti inşallah telefonda bi sıkıntı çıkmaz uğraştrmaz bizi -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X