Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam siz demekki i6 çıktıktan 1 sene sonra almışsınız. 1 sene sonra daha hızlı olan 6S in çıkması normal. 😁😁 Ama bu sefer X le 8 beraber çıktı sayılır. 2 ay sonra X çıkacak. Performans olarak değil de ekran olarak X in 8 den üstün çıkacağı belli zaten. Hani 6dan 6s e geçerken şekil değişmeyince telefon pek eskimiş gibi gelmiyor 1 sene zaman olsa da ama X tamamen başka telefon olunca bence 8 i direk eskitecek. Paranız varsa bekleyin 8 alın.

Ben de kasa değiştirince telefon alıyorum. iOS 10 performansı iyi olduğu için 6'yı değiştirmedim fakat iOS 11 yorumlarını görünce artık ömrü doldu diye düşünüyorum.

Az önce geekbench testlerine baktım iki telefonun. X'in de aynı işlemciye sahip olduğunu düşünürsek kozmetik dışında bir fark yok gibi. iPhone 8 plus alıp, oyun oynamak için tablet veya konsol almam diyorum artık

8 serisi işlemci ve performans olayında kendini aşmış durumda.

X in görünüşü sizi müthiş derecede cezbetmesiyse, 8 plus alın. Home tuşu olduğu için daha kullanışlı bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Ben de dediğiniz gibi düşünüyorum. Kamerası ve işlemcisi mükemmel. 8+ benim için de en iyi tercih.
  • Birazdan esimin hizli samsung sarjiyla doldurma denemesi yapcam umarim basarilli olurum:)

Sonucu buraya yazacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold rengi bildiiginiz pembe arkadaslar

• MalcolM-X- kullanıcısına yanıt
    İlk defa siyah dışı bir renk hoşuma gitti nedense. Hocam pembe gibi dağil yav, krem gibi bir renk

• Benim iphone 8 konusunda merak ettigim birsey var.

Simdi kablosuz saej destekliyor ya. Bende s7 edge icin aldigim orjinal kablosuz sarj padi var. Bu pad onu sarj etmeyecek mi?

• quote:

İlk defa siyah dışı bir renk hoşuma gitti nedense. Hocam pembe gibi dağil yav, krem gibi bir renk

Silver ve siyah rengini satmak kilay oluyor. Herkes gold istemiyor. Bunu da goz onune al bence

• 4 yıldır 5S (16gb) kullanıyorum. Ekranın ufak olması ve hafıza dışında hiçbir problemim yok.
    Bende büyük bi hevesle X'i bekledim. Tanıtıldığında ağzımın suları aktı ama inceleme videolarını izleyip, internette ki yorumları okuduktan sonra kafamda soru işaretleri başladı.

Tasarım olarak ekranda ki siyah bar olayı çok kötü. Video izlerken bile orası görüntüyü blokluyor. Verge'in incelemesinde gözüküyor.

X'den sonra Apple normal kasa üreticeğini pek sanmıyorum ve ekranda ki siyahlıktan dolayı teknoloji siteleri ediyor ki son kullanıcılardan da şikayetler gelicektir. Önümüzde ki sene yeni model gelicek ve o siyahlık olmıcak gibi geliyor. Xiaomi mi mix2'den kopya çekicekler gibi geliyor.
  • Kopya çekmelerine ne gerek var, o siyah barı uzatsınlar sağa ve sola al sana mis gibi ekran.
    Hocam zaten 8 almayacağım, X de 2 renk var. Siyah alırım.

• İos 11 yüzünden apple dan soğudum ya.Telefonun kralını yapsa ne olur.Hiç eski hevesim yok artık bu yazılım yüzünden.
    Qi Standartı olan bütün kablosuz şarj cihaları şarj edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Qi Standartı olan bütün kablosuz şarj cihaları şarj edebilir

O zaman aşağıdaki cihaz iphone u şarj eder.

Güzel bir haber verdiniz.

Bilgilere göre Qİ standartı olan cihazlar şarj eder.Ayrıca Apple Wiriles Şarj cihazı note 8 i şarj edebiliyor.
  • Cihazı bugün aldım beyler.

Uçuyor gerçekten.

• iPhone X en az 7500 TL.
  • quote:

Forumda ilk Alan kisiyim:P 22 sinde elime gecti :P

Gold cok hos ama pembemsi

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboBoosted

iPhone X en az 7500 TL.

Yok 10000

• ARkadaşlar; şimdi 8 plus ile x arasında bir tek ekran çözünürlüğü ve x deki ikinci kameranın da ois özelliği dışında bir fark yok değil mi?

Yüz tanıma sensörü pek işime gelmez gibi geliyor.

Parmak izi okuyucu sanki daha kullanışlı.

Bugün kararsız kaldım gibi, acaba x mi alsam yoksa 8 plus mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurboBoosted

iPhone X en az 7500 TL.

Yok 10000

Döviz artarsa o da olur merak etme. Savaş kapıda.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.