Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
818.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 8 plus kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ,

şarj yuvasının sağında ve solundaki hoparlör çıkışlarından her iki bölümden ses geliyor mu ?
    benim telefonun sağ tarafından ses geliyor , sol taraftan ses gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

iphone 8 plus kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ,

şarj yuvasının sağında ve solundaki hoparlör çıkışlarından her iki bölümden ses geliyor mu ?

Sol kısım mikrofon , sağ kısım hoparlör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Arkadaşlar İos 11.0 kullanıyorum 11.1 geçmeli miyim ? Cihaz : 8Plus

Geçmelisin . Her güncelleme bir sorunu ortadan kaldırmak demek

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Independent16

Arkadaşlar İphone 8 de YouTube da video izlerken dinlerken ‘’ çıt pit pit ‘’ ses geliyor hoparlör den var mi ayni sıkıntıyı yaşayan . Sadece YouTube ta oluyor normal music dinlerken yok Safari’de film izlerken yok sadece YouTube da var

Kimsede yok bu sorun sanırım .neden olabilir bilgisi olan yokmu ...

• Kararsız kaldım Şuan için herhangi bir sorunum yok Düzgün çalışan şeyi elleme derler şuan cihaz da düzgün çalışıyor .

Cevaplar için teşekkürler
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    Bende aynen arada kaldım siyah aldım yine. Ekran kapalıyken olan bütünlük çok güzel siyahda.

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Gelmiyor dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 15 Kasım 2017; 20:30:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Yurtdışından iphone 8 getirteceğim fakat renk konusunda kararsız kaldım. Gold hoşuma gitti ama bi videoda arkası pembeye calıyor birinde krem rengi yani pek anlayamadım. Siyah çizik gösterir gibi gözüküyor silver da biraz cansız kalmış.

Siyah aldım, beğenerek kullanıyorum kılıfı dışarı çıkarken takıyorum. Arka kısım çok güzel camla uzay grisi çok iyi bütünleşmiş. Çizik konusunda kılufsız kullanırsanız eğer çizilecekse hepsi çizilecektir jet black olsa neyse de bu renk pek çizik gösterir gibi durmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: req16

Gelmiyor dostum.

Hocam klavye tıklamaları ilk vs çok az geliyor bununla ilgili bir ayar var mı ? Ses ve zil sesi en üst seviyede

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelas

quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Yurtdışından iphone 8 getirteceğim fakat renk konusunda kararsız kaldım. Gold hoşuma gitti ama bi videoda arkası pembeye calıyor birinde krem rengi yani pek anlayamadım. Siyah çizik gösterir gibi gözüküyor silver da biraz cansız kalmış.

Siyah aldım, beğenerek kullanıyorum kılıfı dışarı çıkarken takıyorum. Arka kısım çok güzel camla uzay grisi çok iyi bütünleşmiş. Çizik konusunda kılufsız kullanırsanız eğer çizilecekse hepsi çizilecektir jet black olsa neyse de bu renk pek çizik gösterir gibi durmuyor.

anladım, en iyisi canlısını görmek olacak heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Arka kamerasında toz olan var mı ?

Benim telefonun arka kamerasında 2 adet toz gördüm.Ayıplı ürün olduğu için yeni bir cihazla değişimini isteyeceğim. Acaba yaparlar mı ?

Geçmişde 6s de ilk serilerde kronik sorundu baya kişi değişim yaptrmıştı. Turkcell yazısının orda toplanıyordu. Bunda da yaparlar sanırım.
    Artı olarak cihazı kesinlikle değiştir. Eğer toz almaya dewam ederse 6s lerde olmuştu sayı gün geçtikçe artmıştı. Birkere kıl kapmışsın artmasa bile seni sürekli rahatsız edicek.

Ben de ondan korkuyorum . Şimdi 2-3 tane toz var . Nereden girdiyse ilerde bir daha girer. İade kararı aldım . Yetkili servisten rapor alıp onunla beraber kargolamam lazımmış.

Hepsiburada da şuan maksimum karta 50 tl puan dahil 4400 tl ye denk geliyor. 24 kasımda da indirim olacağını düşünüyorum. 4126 tl ye almıştım . Yine o tutara yakın paraya alacağımı sanıyorum.

• 4500-5000 liralık telefonlarda çıkan sorunları okuyorum da, içler acısı gerçekten. O kadar para verince daha fazla beklenti içine giriyor belki de alanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi 8 plusın yanında gelen şarj adaptörü hızlı şarj desteklemiyor. Destekleyen adaptör ve kablo da birlikte biraz pahalı oluyor. Onun yerine ipad şarj adaptörü almak mantıklı olur mu sizce? Apple store’da 89tl idi fiyatı en son. %30 daha hızlı şarj ediyormuş sanırım.

• lonelas kullanıcısına yanıt
    Üçünü de incelemiş biri olarak açık ara silver diyorum. Siyah siyah gibi değil tozlu siyah gibi kül rengi gibi değişik bişey olmuş, yani beğenilecek tarafı yok, gold zaten gold gibi değil, bildiğin rose goldun biraz açık tonu. Daha çok kadınsı bir renk gibi geldi bana. Silverda eski silver değil ama diğer ikisinden daha tercih edilesi.

İşin özeti iPhone 8 deki üç renkte leş ama kötüler arasında tek tercih edilebilir renk bence silver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Evet yenilenmiş cihaz verebilirler ama hangi ara cihazlar iadeye geldi ve yeniledi diye de düşünmedim değil şimdi

En iyisini düşünmek lazım hocam tabi haklısınız. Takipteyim bende.

Sanirim forumdan biri Turkiyedeki kanunlara gore yenilenmis cihaz verilemeyecegini soylemisti, ben oyle umuyorum

Ama ben mesela 20 ekimde almistim 24 ekimde de iade etmistim, benim gibi iade edenler olmustur ve yenileme yapiliyorsa bence gunumuze kadar yeterli bir sure :))

• surferbabe S kullanıcısına yanıt
    Apple teknik servisi ararsaniz detayli bilgi verirler.
    Apple 2. el bir cihaz verse mutlaka bunu belirtir yalan söyleyecek bir firma değil özellikle Teknik Servisde Gamze hanım var çok ilgili kesin bir sonuç verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

4500-5000 liralık telefonlarda çıkan sorunları okuyorum da, içler acısı gerçekten. O kadar para verince daha fazla beklenti içine giriyor belki de alanlar.

Bizim ulkede 4bin 5bin. Avrupada 4 bin 5bin dolar degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Üçünü de incelemiş biri olarak açık ara silver diyorum. Siyah siyah gibi değil tozlu siyah gibi kül rengi gibi değişik bişey olmuş, yani beğenilecek tarafı yok, gold zaten gold gibi değil, bildiğin rose goldun biraz açık tonu. Daha çok kadınsı bir renk gibi geldi bana. Silverda eski silver değil ama diğer ikisinden daha tercih edilesi.

İşin özeti iPhone 8 deki üç renkte leş ama kötüler arasında tek tercih edilebilir renk bence silver.

Üçünü de inceledim, en beğendiğim siyah oldu. Dediğiniz gibi kül rengine benzemesi benim şahsen hoşuma gitti. Zevk meselesi..
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.