Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dik durmuyor yani doğru mu anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler n11den 360 derece koruma kaplama filmi aldım uyguladım ama tam başarılı olamadim ne yazikki baloncuklar kaldı. Eğer uygulamayi yapabilen olursa malzemesi gerçekten cok güzel, ben cihazi bu şekilde kaplatıp kullanicam

Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Bilgiler çok faydalı oldu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Beyler n11den 360 derece koruma kaplama filmi aldım uyguladım ama tam başarılı olamadim ne yazikki baloncuklar kaldı. Eğer uygulamayi yapabilen olursa malzemesi gerçekten cok güzel, ben cihazi bu şekilde kaplatıp kullanicam

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Asıl kaplama filmin üzerinde o yazılar yok değil mi? Olmasın çünkü

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bugün gidip ikisinide inceledim, plus cepte taşımaya pek uygun değildi.Daha kompakt olan 128gb 7 alıp çıktım. Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Beyler n11den 360 derece koruma kaplama filmi aldım uyguladım ama tam başarılı olamadim ne yazikki baloncuklar kaldı. Eğer uygulamayi yapabilen olursa malzemesi gerçekten cok güzel, ben cihazi bu şekilde kaplatıp kullanicam

Link alabilir miyiz ?

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Plus'ı inceledim, ellerim küçük olduğu için ve cebe sığmadığı için 7 aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

İp7 ve 7plıs büyük bir günceleme gelmiş arkadaşlar

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

bizde neden yok
  • Yarın kargo gelecek inşallah iphone 7 128gb gold ile aranızda olacağım.
  • cihazı ilk açtığınızda yani kurma amacıyla kutudan çıkardıktan hemen sonra pin kodu sormadan hemen önce nasıl bir mesaj veriyor arkadaşlar??
  • Arkadaşlar bu renk ayarlarını nerden yapıyoruz?Renk sıcaklığı seçeneğindeki kısımdanmı.

• KHeto kullanıcısına yanıt
    Çünkü beta, testleri bitince sunulacak

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    biz indiremez miyiz yani
  • Eşime iphone 7 Plus Rose gold aldım. Şarjı çok iyi gidiyor. kendime iPhone 7 alma düşüncesindeyim.(Plus bana göre büyük kalıyor.) xperia z2 den geçicem Şarj konusu nasıldır? bir günü çıkarsın yogun kullanımda sorun değil illaki hergün şarja takarım zaten iki adet powerbankımda var. Ancak işten çıkıp eve gidene kadar Sosyal medya whatsapp safari dolaşımında ne kadar kalır gün içerisinde. İllaki tecrübe eden arkadaşlarımız vardır. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar cihazın kulaklık performansı kesinlikle iyileşmiş gibi geldi bana, gerçi zaten iPhone'lar hep iyiydi. Daha önceki telefonlarımda kullandığım Sony kulaklığım da EQ ayarları kapalı olduğunda ses çok tizli ve basslar belli olmuyordu, bende Rock, Caz vs. Seçiyordum. Ancak 7 Plus da aynı kulaklığı taktım kullandım ses inanılmaz güzel geldi kulağıma. Baktım EQ kapalıydı. Yani Lightning girişinin artı bi yönü olmuş gibi. Kulaklık performansı şahane.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bende baştan heryerde 360 yazicak sandim sonra iyice yapıştırdım bezli bi tarağı var baloncuk almak icin onu yaptim alttaki şeffaf yapistikca 360 yazılı kaplama kendi atmaya başladı söküp çıkardım seffaf malzeme telefonda kaldı ben baloncuk gitti sandım ama yanılmışım

Yaninda şeffaf kilifta geldi

m.n11.com
    İphone 7 5 5s Se 6 6s 6 6s Plus Kılıf+full Body Tüm Ekran Kaplama - n11.com
    http://m.n11.com/iphone-7-5-5s-se-6-6s-6-6s-plus-kiliffull-body-tum-ekran-kaplama-P123617926

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

Yarın kargo gelecek inşallah iphone 7 128gb gold ile aranızda olacağım.

hayırlı olsun
    hangi indirimleri kullandın acaba ?

• 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bende gri ile gold arasında kalmıştım ben gold, abim gri aldı. Abim şimdi etrafımda fır dönüyor gel değiştirelim diyor

• KHeto kullanıcısına yanıt
    https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ Sitesinden beta yükleme profilini cihazınıza yüklerseniz sizde de görünür

• yolwerin Y kullanıcısına yanıt
    yüklenmeli mi peki ? yoksa offical sürüm mü beklenmeli?
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.