Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

    Anladim ben arkaya jealtin bulana kadar telefonun kutudan ciktigi zamanki jelatini ile kullanayim madem on cam aldim kilif aldim arkaya bide jealtin vallahi telefonu kapladik yorgana sardik resmen

    En iyisi.. Bende alana kadar aliexpress ve gearbesten sipariş vermiş olduğum tüm ürünlerimde gelir bari adam akıllı kullanırım :) daha ucuza bulursam alıcam hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silversmith

    Hocam, kanıma girmeyin.



    Ben çok keyif aldım valla. Boşa gitmiş bu kadar sene android ile Bir sistem düşünün yağ gibi kayıyor resmen herşeyiyle. Anlatması zor yaşamak lazım, ilüzyon gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar selamlar. yarın sağ salim i7 plus sahibi olacagım. hem burda yazanlardan hemde bütün marketlerden ve bi arkadaşımın aldıgı i7plusda gördüğüm sorun gibi bir durum var?

    sağ alttan sol üste dogru elimizle çok hafif zorlayınca çat çut diye ses geliyor bu ses normalmidir i7 plus alan arkadaşlarda bu sorun varmıdır ?
  • Cihazı Opera Apple Store dan getirttik Renk en son seçenek olmasına rağmen korktuğum gibi değilmis hosuma gitti.

    Yurt disindan alacaklar euro yu burdan alın gidin. Kredi kartlarıyla alısverislerde kur farkı fena giriyor.

    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]




  • Yeni güncellemeyle de maalesef takılmalar devam ediyor. Kim ne derse desin apple ürünlerini seven bir kişi olarak bu olay kesinlikle olmaması gereken bir durum. Bir ürünü piyasaya veriyorsun, işlemcisinden ve işletim sisteminden övünerek sunumlar yapıyorsun ve cihazdaki takılmaları göremiyor musun? küçük buglar herzaman olabilir ama bariz şekilde 6s ve hatta 5s te olmayan takılmalar A10 chipsetli yeni cihazda takılmalar oluyor. Apple yakışmıyor !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkbey

    Cihazı akşam aldım hocam kurulumunu yeni bitirdim. iOS 10.3 gelmiş onunda kurdum

    Hocam nasıl olur ya her seferde menüyü kaydırdıgınızda ufak takılıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Bende kasma hiç yok.
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    glitch var şimdilik hareketi azaltın yeni sürüm gelene kadar
  • WhiTeRaVeN kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benim iphone7'im yok ama 2012 den beri 4s kullanıyorum yakında 7 geçmeyi planlıyorum.
    Sorunuza gelince. Whatsapp yedeğini falan almanıza gerek yok ekstradan. Telefon kendi uygulamayla birlikte yedeğini alıyor. Wi-fi ve şarzda otomatikman yedekliyor.
    ayarlar + icloud + saklama alanı + alanı yönet + bu iPhone: buradan buluta yüklediğiniz dosyaları ve boyutlarını görebilirsiniz. Buradan işinize yaramayanları kaldırabilirsiniz. Tabi yedeğini almayı istediğiniz whatsapp acik olmalı. Bu şekilde telefon çöksede(ben 5 yıla yakındır kullanıyorum daha hiç olmadı) son yedeklediğiniz konuşmalar geri gelecektir ya da 7s e geçtiğinizde bu yedeği alabilirsiniz.
    Diğer sorunuza gelecek olursak neden birde buluta yedeklemek istiyorsunuz? Bunun bir yolunu bilmiyorum fakat sadece şöyle bir yöntem aklıma geliyor önce telefona kaydetmek sonra icloud a yuklemek.
    5 gb alanınız var çok çabuk dolar fotoğraf falan yuklerseniz. Yedek gb almanız lazım. 50gb yıllık 36 tl gerçi.
    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylc -- 17 Ekim 2016; 22:28:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı olsun, nice mutlu günlerde kullanmanı dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scopiora

    glitch var şimdilik hareketi azaltın yeni sürüm gelene kadar

    Anlamadım hocam o nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 128 mat blackApple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hangar_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: summi


    quote:

    Orijinalden alıntı: hangar_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: summi


    quote:

    Orijinalden alıntı: hangar_18

    merhaba arkadaşlar,

    aranızda ingiltere veya herhangi bir avrupa ülkesinden iphone 7 alan ve türkiye'deki garanti durumu hakkında bilgisi olan var mı?

    şunun için soruyorum,

    ingiltere'den iphone 7 almak istiyorum ancak az önce iphone uk chat üzerinden müşteri temsilcisi ile yazıştım ve bana söylediği uk'de satılan iphone 7'nin 1 sene garantisi olduğu ancak garantinin uk veya avrupa birliği üyesi ülkelerde geçerli olduğu şeklinde.

    ben de cihazı türkiye'de kullanacağımı, tr'nin avrupa birliği üyesi olmadığını bu durumda garantinin tr'de geçerli olup olmadığını sordum, cevap kocaman bir hayır.
    forumun ilk sayfasında avrupa'dan alınan cihazların garantisinin tr'de de geçerli olduğu yazıyordu. bilgisi olan paylaştırsa çok sevinirim.

    Garantinin süresinden emin değilim ama oradan alınacak cihaz Türkiyedeki cihazlar ile aynı model numarasına sahipse burada da garanti geçerli diye biliyorum. Bazı yerlerde ben de 1 yıl diye okudum. Türkiyeden cihaz almış kişiler de Ayarlar - Genel - Hakkında - Yasal - Mevzuat kısmından en üstte model numarası yazarsa daha kolay kontrol etme imkanına sahip oluruz. Ben de yurtdışından iPhone 7 Plus 256 Gb aldım. Benim model numaram A1784.

    Ben de sizin gibi biliyordum ve forumlarda da avrupa'dan alınan cihazların garantisi tr'de aynı kıta olduğu için geçerli diye okumuştum ancak iphone call center'daki elemanlara göre doğru değil gibi.

    az önce iphone almanya sitesinden almanya ip'si ile online chat ile de sordum. almanyadaki eleman da 1 senelik std garanti tr'de geçerli olmaz, applecare+ ile 2 senelik garanti alırsan ki kendisi 149€ imiş, o zaman tr'de geçerli olur dedi.

    kafam iyie karıştı, applecare+ ittirmek istiyorlar sanki, bilemedim.

    kısacası, avrupa'dan iphone alacaklar dikkat etsin, iphone ingiltere ve almanya'daki müşteri temsilcileri bu ülkelerden alınan telefonların garntisinin sadece avrupa birliğinde geçerli olduğunu, türkiye'yi kapsamadığını söyledi. benden demesi.

    Valla aldık artık. İnşallah söylendiği gibi değildir. Diğer markalarda sıkıntı oluyor ama Apple bu işte kolaylık sağlıyor deniyordu. Şimdiye kadar kullandığım cihazların %90 ı belki daha fazlası sorunsuzdu. Garantilik bir işim olmadı. Ama belli olmaz elektronik sonuçta.

    ben de kafaya koydum alacağım zaten ingiltere'den ama umarım bu call center'daki tipler yanılıyordur ve sadece applecare+ satmak için ayak yapıyorlardır.

    servissiz, problemsiz güle güle kullanın hocam

    Sağolun hocam. Darısı sizin başınıza.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir firmadan promosyon olarak yada hediye olarak diyelim 7 Gold 32 gb aldım . Kurdum , su an mesajı da ondan yazıyorum . Ekran 6s e göre baya sarımtırak gerçekten . Eğer kutuyu açmadan inceleme şansım olaaydi , kesinlikle açmaz ve satardım. 6s den hiç bir fark göremedim .yarinda kullanayım bakalım , jelatin ve kılıfla tabi , bir farklılık görmezsem satıp 6s i kullanmaya devam edeceğim yada 6s 32 ile takas yapacağım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAEC

    Bende kasma hiç yok.



    Girdiğiniz programdan tuşa basıp ana ekrana çıkarken animasyon takılıyor... Şimdiye kadar olmayan iphone 7 görmedim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apple34

    Bugün aldım 7plus 32 gb mat siyah renkte. Beni de bu kervana ekleyebilirsiniz. Kuyuyu anneme açtırdım bayağı iyiymiş sesi. Rengine bayıldık zaten. Bana da alsak mı oğlum 1 tane sesi o derece. Herkes kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah

    telefonu sağ alt sol üstten gerince çat çut ses varmı hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barkanes

    Arkadaşlarrr

    ios 10 la uyumlu çalışan itools sürümü ya da benzer bir uygulama var mı


    herkes itunes kullanıyor?




  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Pili de iyi gidiyor.
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Genel/Erişilebirlik/Hareketi azalt ı Evet yapın
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Şuan İstanbuldayım. Telefonun kutusu Edirne de olduğu için dönünce iade işlemini gerçekleştireceğim. Note 7den sonra başka bir telefona yönelmek içimden gelmiyor. Şu durumda da attan inip eşeğe binmekte istemiyorum. 7 plus alıcam fakat 32 yeter mi yoksa bimeksin garantisinide iade edip 300 lirayı alıp üstüne 30ü daha ekleyip 128 gb mi alsam diye kararsızım. Note 7 64 gb ve bütün herşey ile 32 gb dolu. Veya 7 plus yerine 6s plus alıp note 8 veya yeni cihazı mı bekleyeyim çünkü iphonelarda her zaman s serisi dikkat çekici olmuştur. Veya 7plus alıp seneye s serisine mi yükseltsem çok kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.