Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.365.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: techniquest35

Üstad, arada 800 TL var. Ona göre karar verin. Önce bir gidip her iki cihazı da inceleyin.

Yok hocam bende 7plus 128var var zaten :) konu açıldığı icin yorum yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    O zaman gerek yok 8 Plus’a. Elinde 7 Plus olan birisi için 8 Plus’a geçmek çok çok gereksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 4 Aralık 2017; 22:12:32 >
  • bu şekilde bir kıyas olur mu olmaz mı siz karar verin.
    bende 7 plus vardı geçen ay yurt dışından iphone X aldım normal kullanımda pilinde çok fark görmedim lakin bugün bir deneme yapma fırsatım oldu. iphon x yüzde 21 şarjı var iken 50 dakikalık bir dizinin 2 bölümünü izlememe rağmen yüzde 4 şarjı kalmıştı. daha sonra şarja takıp 7 plus ile kalan bölümleri izlemeye devam ettim. onun da yüzde 28 şarjı kalmıştı bir bölüm izledim ikinciye geçerken baktım yüzde 3 kalmıştı.

bunun ile kıyas olur mu yada o anki ekran parlaklığı vs ne dersini bilmem ama aynen böyle oldu. 7 plus ı şubatta almıştım yani 1 yıllık bile değil 8-9 aylık bir telefon.
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Haftasonu gidin hallederler o fiyata. Size hesap açıyorlar ve o hesap üzerinden ödemenizi yapıyorsunuz. Sıkıntı çıkmıyor. Vatan üzerinden almanızı tavsiye ederim. Dediğim gibi haftasonu indirimi ile 3100 e denk geliyor. Gerçekten büyk bir fırsat normalde telefon almayacaktım da vadesiz deyince aldım. Gidip operatörlerden 3100 lük makinayı 4320 ye almaktansa buradan almak çok çok mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Haftasonu gidin hallederler o fiyata. Size hesap açıyorlar ve o hesap üzerinden ödemenizi yapıyorsunuz. Sıkıntı çıkmıyor. Vatan üzerinden almanızı tavsiye ederim. Dediğim gibi haftasonu indirimi ile 3100 e denk geliyor. Gerçekten büyk bir fırsat normalde telefon almayacaktım da vadesiz deyince aldım. Gidip operatörlerden 3100 lük makinayı 4320 ye almaktansa buradan almak çok çok mantıklı.

Daha dün gidip sormuştum hatta. 3299 TL dediler.
    Zam gelmiş olabilir mi?
    Zaten operatörlerden sittin sene almam.
    Hiç almadım da.
  • Arkadaşlar elimde sıfır jelatini açılmamış iPhone 7plus 32 gb gold cihaz var. Faturası benim adıma apple Türkiye 2 yıl garantili kutusunun jelatini bile açılmadı kapalı kutu. 3600 Tl son fiyata vereceğim. Takas ve pazarlık Yok düşünen arkadaş yazsın bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Arkadaşlar elimde sıfır jelatini açılmamış iPhone 7plus 32 gb gold cihaz var. Faturası benim adıma apple Türkiye 2 yıl garantili kutusunun jelatini bile açılmadı kapalı kutu. 3600 Tl son fiyata vereceğim. Takas ve pazarlık Yok düşünen arkadaş yazsın bana.

Daha ucuza ve aynı fiyata satıyo zaten mağzalar vs manası yok 3600₺'nin

• Bunu ben nasıl test edebilirim?
    Elimde hem kablo hem adaptör çok sayıda mevcut iyileri ayıklayayım.
    O normal fiyat hocam. Bazen fiyatı düşürüyorlar. Dün detaylı bir cevap veremedim. İş bankası vade farkı koyuyor yani faiz işliyor. Ancak Fibabanka vadesiz size 10 ay taksitle kredi veriyor. Bu fark önemli. Bir diğer konu da benim işlem 3-4 dakikamı aldı. Çok basit bir şekilde işlerinizi hallediyorlar. Siz fiyatı kontrol edin indirime girer girmez gidin alın.
    Ekleme yapayım bende. 2 hafta önce vatandan 3bine 7 aldık. Sitede o zamanda 3300 görünüyordu görevliye dedim 3bine verecekseniz alıyorum vermeyecekseniz gideceğim dedim. Kontrol etti 3bin için onay çıkmış merkezden 5 dakikada kredi işlemlerini halletti bugün ilk taksidini ödeyeceğim

Haftasonu gidip pazarlık yapın vermezseniz almam fln deyip blöf çekin
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Evet şaka gibi. Kazanlı ütüleri geziyorduk. Yok çok pahalı, hepsiburada da şu fiyatmış oradan alalım dedim eşime.
    Eleman hemen müdürünü aradı ve tamam o fiyattan verelim dedi, şaştım kaldım.

Kargo ile uğraşmayalım ve dedik aldık.

• biuu kullanıcısına yanıt
    İstedikleri zaman verebiliyorlar demek ki ben bunu öğrendim. E ticaret siteleri arttıkça muhtemelen satışları düşmüş olabilir. Bazı sesi çıkan kişileri istisna tutuyorlar fiyatlar konusunda sanırsam
  • Yakın bir arkadaşım iPhone 7 Plus 32 gb gold. 3000 TL’ye veriyor bana. Turkcell den alınmış telefon 2 aylık daha. Satın alayım mı beyler uygugnmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

bu şekilde bir kıyas olur mu olmaz mı siz karar verin.
    bende 7 plus vardı geçen ay yurt dışından iphone X aldım normal kullanımda pilinde çok fark görmedim lakin bugün bir deneme yapma fırsatım oldu. iphon x yüzde 21 şarjı var iken 50 dakikalık bir dizinin 2 bölümünü izlememe rağmen yüzde 4 şarjı kalmıştı. daha sonra şarja takıp 7 plus ile kalan bölümleri izlemeye devam ettim. onun da yüzde 28 şarjı kalmıştı bir bölüm izledim ikinciye geçerken baktım yüzde 3 kalmıştı.

bunun ile kıyas olur mu yada o anki ekran parlaklığı vs ne dersini bilmem ama aynen böyle oldu. 7 plus ı şubatta almıştım yani 1 yıllık bile değil 8-9 aylık bir telefon.

İşlemciyle değil tamamen oled le alakalı bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    Ben 8 aylık cihazı 2700e aldım 2 aylık için iyi fiyat bence
  • özket kullanıcısına yanıt
    Usb voltmetre ile

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Ben iPhone 5S te kullandım. Ama bayağı bir oldu. Forumda satmıştım. O zamanlar çok çok iyi bir telefondu. Ama 7 ile elbet bir fark mevcut. Telefonu aldığınız zaman önce mevcut iOS sürümüne bakın. Muhtemelen iOS 10.3’tür. Önce onu bir batarya konusunda deneyimlersiniz. Güncelleme yapacak olursanız da ona göre karar verirsiniz. Ben iOS 11.1.2 kullanıyorum. Gayet te memnunum. Şükür hiçbir sorunum yok.

Kullanım süresi de bu şekilde(konum servislerinin hepsi açık, bildirimler açık, WiFi ya da LTE sürekli açık, parlaklık otomatik, arada bir fotoğrafları ayrıntılı inceler iken ve ya video izlerken o anki duruma göre parlaklığı yükseltiyorum)

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

@4Sercio Sizin 1 senelik cihaz için belki normal olabilir. Ben de 20.11.2017 tarihinde 7 Plus aldım. Süreler yukarıda.

Bu da bugünkü sürem;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 5 Aralık 2017; 10:19:12 >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bence süre çok iyi , ekstra pil icin yaptığınız Bir seyler var Midir hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Yakın bir arkadaşım iPhone 7 Plus 32 gb gold. 3000 TL’ye veriyor bana. Turkcell den alınmış telefon 2 aylık daha. Satın alayım mı beyler uygugnmudur?

2400 2. El piyasası pahalıya verıyormus kankın

• ysertac kullanıcısına yanıt
    Ekstra yaptığım bir şey yok. Ayarlar diğer mesajda yazdığım gibi. Oradaki de dünkü süre idi. Bataryayı genelde %20 altına düşmeden şarja takıyorum. Tabi bir de telefon daha 15-16 günlük. Bunun da elbet ufak bir payı olabilir. Ben zaten arada bir süreleri paylaşacağım. Bakalım zaman geçtikçe düşüş olacak mı? Olacaksa da ne kadar olacak? Birlikte göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.