Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19851986198719881989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eşimle iphone7plus kullanıyoruz o ios 11 de ben ios 10 dayım sorun yok , burada sadece sorun yaşayanlar yorum yapınca genel sorun var algısı oluşuyor bence.
  • Telefon alırken karar vermek çok zor hangi konuya baksam hepsinin kötü tarafları var herşeyi geçtim android cihazda sıkıntı olduğunda garanti olayı zor ilgisiz en azından apple ondan kurtarır sanırım
  • belmont B kullanıcısına yanıt
    aynen ben ve esimde 7+ var benimki 11.1.1 esiminki 10.3.3 bu sorunlar esimin cihazi yani 10.3.3 ye yok ,sorun ios 11 kaynakli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 plus ı alalı nerdeyse 2 ay olacak, özellikle bu forumu takip ediyorum ,uzunca bir süre 10.3.3 sürümü kullandım ios 11.1 gelince güncelledim burda bahsedilen abartı yorumların hiç birini yaşamadım,diğer sürümde de yaklaşık 28-40 saat bekleme süresi alıyordum,bu sürümde de aynı değerler. Yanlış anlaşılmasın ama aktif olarak kullanıyorum sadece oyun oynamıyorum, bu kadar kötü yorumlar açıkça söylemek gerekirse şaşırtıyor beni.
  • iOS 11'in apple dışı uygulamalarda genel bir uyumsuzluğu var hala aşırı ısınma, şarj tüketimi gibi.

    iOS 11.1.1...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 10 Kasım 2017; 22:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfacefr kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam ben bunların hepsini yapıyorum şöyle söyleyeyim telefonda sadece 4-5 tane alışveriş programı mevcut ve hepsini aktif olarak kullanmaktayım. Sosyal medya ve bir kaç tane daha program var kullandığım. Telefonda can sıkıcı gram yavaşlama ve problem yaşamadım

    Jalibreak midir nedir onu yapıyor musunuz telefonda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Yokki stok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda WhatsApp’ın içine girmediğim sürece mesajlar kesinlikle gelmiyor. Aynı şekilde Instagram bildirimleri de sadece uygulama içinde iken geliyor. Artık iOS 11 çıldırtma noktasına ve telefonu kullanamaz hale getirdi. Apple stabilitesi muhabbeti bitmiştir bu çok açık bir gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kardeşler “donma” var demişlerde, ya ben i7 kullanmıyorum yada onlar!
    Şarj konusuna pek girmek istemiyorum zira şarj ile pek işim olmuyor. Bulunduğum her yerde (ev/iş/araba) genelde elektrik oluyor. Turistik amaçlı gezilerde de powerbank kullanıyorum. O yüzden net bir şey diyemem.
    Whatsapp mesajlarında hiç aksama yok. Tıkır tıkır geliyor hepsi. Diğer sosyal medya uygulamalarında ise bildirimlerim kapalı olduğundan birşey diyemem.
    Telefonumda ortalama 60 uygulama var. Can sıkan bir yavaşlama yada kasma yok. Hatta bırakın can sıkan, can sıkmayanı da kapsayacak şekilde hiçbir yavaşlama yok.
    Birkaç gün önce farkettiğim bir sorun olan klavye önermelerindeki problem de Yen’i güncelleme ile giderildi. Üstelik telefon da bariz hızlandı.
    İşte tek problem şu “YÖK” ve “Yen’i” kaldı gibi şu an. Hani bu klavye önermelerine bizler yazdıkça öğreniyor diyorlardı! Bunca “Türk milleti”nin “yok” ve “yeni” yazmasını hâlâ öğrenemedi mi bu apple, onu anlayamıyorum işte!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: juve212

    Merhabalar

    telefonsuz kaldım bu hafta telefon alacağım oyun oynamam internette takılırım ve önemli olan kamera iphone 7 nin görüntüsünü beğeniyorum plus büyük ve maliyet açısından o kadar çıkamam sizce internet için 1 gün şarjı götürür mü kamerası tatmin eder mi yoksa android bir cihaza mı yönelmeliyim kullanıcılar cevaplarsa sevinirim görüşleriniz değerli 1 kere alacağım uzun süre kullanmam lazım pişman olmak istemiyorum

    iphone alıp da uzun süre kullanman imkansız.
    Apple satış stratejisi 'Bilinçli Eskitme' temeli üzerine kuruludur. Aldığınız ürün kasıtlı olarak eskitilir. Örneğin 2 sene önce iphone 6 telefona binlerce lira verildi, telefon şimdi çöp oldu sayılır, eskidi artık, yeni yazılımı kaldırmıyor, insanlar günde 3-4 defa şarj ediyor. Apple size bir ürün satar ve size psikolojik baskı uygular, her yeni telefon tanıtımında bu 2 kat daha hızlı, görüntü 3 kat daha iyi, işlemci 2 kat daha iyi gibi....Ayrıca her yeni yazılımın hafızada kapladığı yer bilincli olarak artırılır ki düşük hafızalı telefon kullananlar gidip yeni telefon alsın diye. Bataryalar da belli bir sayıda şarj olmak üzere programlıdır bir süre sonra ölür. Bu başarılı kendi satış sistemleri sayesinde Dünyanın en çok kazanan firması oldular. Kısacası Apple para tuzağı. Yazılımı hızlı ama illa alcaksanız ekonomik ikinci el almak daha mantıklı.




  • Şu yazılanlar yüzünden çok çekiniyorum

    7 plus 32gb 3275tl

    Samsung s8 plus 3125 e geliyor hangisini tercih etmeliyim ikisi de Tr garantili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hangi mağaza ve indirim kuponuyla o fiyata geliyor hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 400 tl kupon var hocam 75 de bonus veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara pek aldırış etmeden aldık bakalım umarım pişman etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forester34 F kullanıcısına yanıt
    şuanda 7 2800 gibi bir rakama denk geliyor bu fiyat bandında alsam mı andorid mi alsam bilemedim hocam çünkü android cihazlarda sonuçta en fazla 2 yıl sonra aşırı yavaşlıyor diyorum en azından apple ın garantisi iyi ve bu rakama şimdi hangi android cihaz tercih edilebilir ki ek olarak birde fiyatları aşırı düşmüyor 2 yıl sonra yavaşladı satmak istesek bir android kadar fiyatı inmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 11 Kasım 2017; 11:11:58 >
  • arkadaşlar gece yüzde 96 şarjla uyudum sabah kalktığımda yüzde 30 şarj vardı . pili ne kullanmış diye baktım birşey görünmüyor. ayrıca , pil kullanımı 8 saat kulannım da 8 saat beklemede olarak gözüküyor bu nedir ya ? ios 11.1.1

    kulannırken su gibi akmaya devam ediyor. yüzde 25 e geldi bir kaç dakikada . yeniden başlattım 30 a çıktı . tekrardan saniye sayar gibi düştü sarj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcanbey -- 11 Kasım 2017; 11:21:30 >
  • iphonelarda sim kart takincami aktif olmus oluyordu yoksa kurulum yaptiktan sonrami?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Testere3506

    Yükledim bi fark yok keşke 10.3.3 den şaşmasaydık diyorum bu kadar

    Ben de yükledim. Şarj su gibi akıyor. Hızlı bir şekilde azalıyor. Geri dönülür mü ki?. 11.1 şarj iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Gecikmiş cevabım için kusura bakmayın hocam. Learn Spanish ve Learn English, Açık Bilim Aragaz dinliyorum. Kayıtbaşladı bölümleri düştükçe dinlerdim. Bir de video podcast canice gözükse de happy tree friends izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 siyah aldık bakalım yalnız bu sedeflenme konusunda arkadasına da telefoncuda jelatin taktırsam sorun çözülür mü acaba
  • 
Sayfa: önceki 19851986198719881989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.