Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ürünün linkini verir misin?
  • bukibuks kullanıcısına yanıt
    Plus değilse çok çok iyi. Bu arada At Kafası nedir üstte yazan ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarrega T kullanıcısına yanıt
    Plus değil iPhone 7 128 cikolayt 😁😂 bu arada Türk Telekom Woops ile operatör ismi değişebiliyor. Bende eski bir dizi alışkanlığından ötürü yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

eşimin doğum günü sebebi ile kendisine İphone 7 plus 32 Gb Pink Rose modelini almak istiyorum.

Hat üzerine almayacağım ufak bir mebla kredi çekip alacağım.
    Faizi çok daha uyguna geliyor.

Telefonu almak için gold , media markt , vatan v.s yerlere bakıyorum ama yurtdışı veya yurtiçi garantili arasında değişiklik farklılık varmıdır?
    Uygun olarak nereden alabilirim? ( mesela teknosa 4.000 , vatan 3.900 )

Ayrıca Yurtdışından getirtsem pasaporta kaydettirdiğimde pasaportun süresi bitince oda bitiyormu kapanıyormu

Hocam madem kredı cekıp zahmete gıreceksınız bıraz bekleyın zıra eylul ayında yenı ve cok farklı bır iphone modelı tanıtılacak. O zaman almanızı tavsıye ederım.

EEE karıma ne verecem dıye sorarsanızda. Kredıyı sımdıden cekın odemelere baslayın. Esınıze de kredı dekontunu verın telefon gelınce senındır dıyın.

Yeni iphonelar daha yüksek fiyattan cıkacak diye bir söylenti var. Zaten fahiş rakamlar bide 5000 6000 seviyesinde cıkarsa iphone tr de satış yapmayı unutsun. Gerçi kredi operatör vs borçlanarak yine alan alır

Olsun en azından 7'lerin fiyatı bır mıktar dusecek. En azından beklesın fıyatlara baksın. 7 alacaksada ona gore alsın. Surda 1 ay kaldı tanıtıma. Bu zamanda 7 alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

Hızlı mı ediyordu? Ben 90 TL ye buldum ttec 10.000 mah 2.5 kez şarj ettiğini söyledi alıp almamak konusunda kararsız kaldım 😊 ttec iyi değil diyende oluyor almışken iyisini alıcam dışarda sorun oluyor 😫

al iyidir markadır o.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

Hızlı mı ediyordu? Ben 90 TL ye buldum ttec 10.000 mah 2.5 kez şarj ettiğini söyledi alıp almamak konusunda kararsız kaldım 😊 ttec iyi değil diyende oluyor almışken iyisini alıcam dışarda sorun oluyor 😫

aslına bakarsan xaomide güzeldir diyo herks karar senin. ama 10binden fazla al inan lazım oluyor.

• haribo21 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın ablası samsung 11.300 mah kullanıyor 5s icin çok memnunmuş

• Beyler appleonline storeden 109,00 TL bedelle belkin 1.2 metre usb kablo almıştım 6. ayında bozuldu içerisinde garanti belgesi çıkmadığı için müşteri hizmetlerini aradım beni apple servisine yönlendirdi sabahın köründe servise gittim meğersem onlar bakmıyormuş neyse geldim tekrar aradım bu ürünü nereye verecem dedim bilgi verin bilgisi olan yok kavga kıyamet irlandadan bi bayanla görüştürdüler oda yetkili servislere sorup geri döneceğini söyledi derken ertesi gün tekrar aradım bu sefer başka bi adam ürünün yenisiyle değişimini sağlayabilirim dedi sorunumu çözdü ancak sorunum çözülene kadar baya kıvrandım en büyük sorun şu ki belkin kablonun teknik servisinin nerede olduğunu kimse bilmiyor appleye yakışmayan hareketler zaten sorunumu çözemeyecek olsalardı thh ile işimi çözecektim.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Bir donanımhaberci daha 3 kuruş için thh başvurup aylarca bekleyip haz alacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    +1 Yen'i konuda görüşürüz inşallah.7 plusu da gayet memnun kalmış bir şekilde kuzenime vereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bir donanımhaberci daha 3 kuruş için thh başvurup aylarca bekleyip haz alacak

109,00 TL mi 3 kuruş ? Bi ürünü kurşun geçirmez ultra güçlü,dayanıklı vs diye tanıtıp gül bebek baktığım ürün 6 ayda bozuluyorsa o ürün 5 tl bile olsa haklıysam eğer istersem 5 ay bekliyim genede yasal hakkımı kullanarak parasını alırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 2 Ağustos 2017; 15:5:25 >
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Sizi kandırmışlar o zaman kurşun geçirmez diyerek 😂
    Dünya malına fazla değer verme

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sizi kandırmışlar o zaman kurşun geçirmez diyerek &#128514;
    Dünya malına fazla değer verme

Bitane hediye yollasana kardeş paraya önem vermezsin sen valla çok mutlu olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

eşimin doğum günü sebebi ile kendisine İphone 7 plus 32 Gb Pink Rose modelini almak istiyorum.

Telefonu almak için gold , media markt , vatan v.s yerlere bakıyorum ama yurtdışı veya yurtiçi garantili arasında değişiklik farklılık varmıdır?

Ayrıca Yurtdışından getirtsem pasaporta kaydettirdiğimde pasaportun süresi bitince oda bitiyormu kapanıyormu

Hocam madem kredı cekıp zahmete gıreceksınız bıraz bekleyın zıra eylul ayında yenı ve cok farklı bır iphone modelı tanıtılacak. O zaman almanızı tavsıye ederım.

EEE karıma ne verecem dıye sorarsanızda. Kredıyı sımdıden cekın odemelere baslayın. Esınıze de kredı dekontunu verın telefon gelınce senındır dıyın.

Yeni iphonelar daha yüksek fiyattan cıkacak diye bir söylenti var. Zaten fahiş rakamlar bide 5000 6000 seviyesinde cıkarsa iphone tr de satış yapmayı unutsun. Gerçi kredi operatör vs borçlanarak yine alan alır

Olsun en azından 7'lerin fiyatı bır mıktar dusecek. En azından beklesın fıyatlara baksın. 7 alacaksada ona gore alsın. Surda 1 ay kaldı tanıtıma. Bu zamanda 7 alınmaz.

Açıkçası bende 7 plus düşünüyordum, ama gelecek olan plus modelini görmek istiyorum. 7 Plusta var olan problemler belki yeni modelde giderilmiş olur da sağlıklı kullanım sunar.

S serisi çıkacak mı bilmem ama 8 adıyla da cihaz gelecek galiba

• Merhaba arkadaşlar daha bilgili arkadaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum.

İphone 7 telefonum yere düştü ve alt sağ köşeden cam kırıldı.Dokunmatik yada lcd ekranda bir sorun yok sadece sağ köşe kırıldı.Sizce yetkili apple servisinde mi cam değişimi yaptırayım yoksa dışarda başka bir cam değişimi yapan özel serviste bu işlemi iyi yapar mı ? Görüşünüz ne olur ?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Bu ürünün linkini verir misin?

m.tr.aliexpress.com
    Apple iPhone 7 için artı telefon kılıfı sert buzlu PC arka kapak 360 tam koruma konut iPhone7 artı _ {categoryName} - AliExpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32733418869.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.2e3f3cf1d5SrGo

Ben uygulamadan link nasıl alınır bilemedim, bunu tarayıcıdan bulmak da bayağı uğraştırdı. AliExpress uygulamasından link kopyalamanın basit bir yolu var mıdır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Açıkçası bende 7 plus düşünüyordum, ama gelecek olan plus modelini görmek istiyorum. 7 Plusta var olan problemler belki yeni modelde giderilmiş olur da sağlıklı kullanım sunar.

S serisi çıkacak mı bilmem ama 8 adıyla da cihaz gelecek galiba

Hocam benım sahsı fıkrım s serısı fılan gelmeyecek. Yenı bır telefon gelecek sadece ve plus olarak bırde normal olarak tanıtılacak. Adı artık ıphone x olur ıphone 8 olur bılemem.

Apple sunkı mevcut tasarımı uc donemdır yapıyor. Onumuzdekı sene S cıkarırlarsa bu tasarım 4 seneye yayılmıs olucak. 4 sene bır telefon sıfır kasa degısımıyle pıyasada olmus olacak kı bu Apple gıbı bır fırma ıcın olagan degıl.

10.yıl S surumune denk geldıgı ıcın, 10. yıla ozel bır yenı telefon cıkartmak ıcın bu sene kasada degısıklıge gıtmedıler dıye dusunuyorum.

• Arkadaşlar fotoğraftaki kılıfın iphone 7 için olanını gören bilen var mı ? İzmir civarı veya internetten olabilir. Yardımcı olacak arkadaşa müteşekkir olacağım.

• iOS 10.3.3 dün yükledim bugün kullandım ve genel olarak pek bir değişiklik yok pil süresi bir tık daha iyi gibi geldi ama onu tam anlamam için bir iki gün daha kullanmam gerekiyor.

• Androidden ios e geçeli çok olmadı. Androidde hücresel veri fazlasıyla yeterli gelirken ios de yetiremiyorum bir türlü. Şöyle ki 24 saatte yaklaşık 2 gb veri gitti. Ne güncelleme yaptım ne film izledim ne de herhangi bir uygulama indirdim. Googleden araştırdım, yazılan tavsiyeleri harfiyen yerine getirdim ama hala su gibi hücresel veri gidiyor.

Hücresel veri kullanımında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.