Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mobildeyim de telefonu inceleyemedim.Rica etsem telefonun görselini paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir note 7 değil...

• i6s ile fiyat farkı çok olursa almaya gerek yok bence.
  • Arkadaşlar Huawei P9 kullanıyor eşim ve çift kamera var arka bulanık yapma özelliği iphone 7 plusdan daha iyi ve de diyaframı daha iyi. acaba iphone böyle çekebilecek mi :

Buyurun yaprak ( anlık çekim ) ve de akrabaları çekim . hiçbir oynama yoktur direkt aktarma .sıfır flaş , sıfır efekt :

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

ki bu telefon iphone'un yarı fiyatına nerdeyse ;)

sizce nasıl fotolar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 7 Eylül 2016; 21:28:22 >

• Kablosuz kulaklık...iyiymiş bu

• THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar güzel ama telefon çıkmadan ne desek boş.

Bence daima iPhone'dan daha güzel alternatifler olacaktır. S8 çıkınca görürüz zaten.
  • Bluetooth kulaklığıda kendileri buldu
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Hocam günümüz dünyasında iphone bunu sununca fark ediliyor diğerleri yapınca yok gibi karşılanıyor,ayrıca iphone da bu konuda iyi bir performans gösterecektir bu nedenle anlam ifade ediyor ne olursa olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç beğenmedim 7'yi. Hele plus olan çok çirkin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Samsung kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim Samsung ve android ikilisinin birkaç fırın ekmek değil fırını yemesi lazım.

• Iphone 7 plus ezer..

• arghh kullanıcısına yanıt
    Samsunga güvenim sonsuz S8 Edge ile bu iPhone dan daha güzel telefon yaparlar.
  • sıvı temas koruması baya iyiymiş valla 6s plus devam ios 9
  • Kendi adıma konuşuyorum ; hergün lanet okuya okuya kullanıyorum şu telefonu. Görüntülü görüşme olmasa direkt çöpe atacağım.

• Güzel telefon. Fiyatı dışında bir şey söylenemez. Satın alacaklara da şimdiden hayırlı olsun.

Ben yüksek fiyatlı telefon alımına karşı olduğum için gene almayacağım. 650 TL lik Lumia 640 ile devam. :)
  • Alınır gibi duruyor ama Türkiye'nin adının geçmemesi kötü oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arghh kullanıcısına yanıt
    Ne kullanıyorsunuz hocam Allah aşkına merak ettim Nokia 3310 mu?

Ne oluyor yani iPhone 7'ye geçerseniz yapacağınız şeyler belli facebook'a gir instagram'a gir. Al bir telefon normal çok istiyorsan.

Bu ürünler bize göre değil çok pahalılar. Ancak yurt dışından gelirse yoksa boşver... 5000 tl olacaktır muhtemelen TR'de.
  • Her sene aynı geyikler. Beğenmedim tasarımı kötü yenilik yok vs.. Telefon taş gibi arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Android telefonlar daha stabil sorunsuz calısamıyorken apple bu işi coktan çözdü
  • Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

ayfondooo
  • Beğendiğim şeyler var lakin ekran kasa oranı felaket Plus'ı almak istemeyenler için küçük ekranlı modelin yine aynı çözünürlükte kalması üzücü oldu belliki kasa ve ekran departmanı iP8 için çalışacak tahmin edildiği gibi.2K,4K gibi gereksiz çözünürlükler beklemiyorum endüstri standardı 1080P gelmeliydi ama o paralara 750 x 1334 çözünürlükte telefon satmak artık mantıklı birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.