Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.850
Cevap
196
Favori
855.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5s şuandan itibaren kaç yıl daha götürür sizce? yeni telefon almayı düşünüyorum galaxy a510 ve bunun arasında kaldım karar veremedim. Fikir sunabilecek arkadaşlar var mı? birde 32gb sıfırına ne kadar verilir sizce? Son olarak hearthstone performansı nasıldır? oynayan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 7 Haziran 2016; 11:52:14 >
  • kullanım nasıl sizce 4g 1 saat kalanı wifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Cihaz da 5-6 uygulama açınca kasıyor hemen. Ön ve arka kamera grenli çekiyor. Eğer ios'ta android'e geçeceksen üst seviye al yoksa üzülürsün.
  • Yok hocam sadece düşünüyorum , fiyat ve performans olarak iyi geldi biraz kullanalım bakalım kasma yapıcakmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim yok

• RushBerry kullanıcısına yanıt
    Dene gör dostum umarım sorun yaşamazsın.
  • yıllarca kullanırsın. senin kullanımına bağlı. 5 seneyi bile görürsün çok rahat. ios 10 nasıl olacak 5s'te performans kaybına sebep olacakmı bilmiyoruz o yüzden çıkar çıkmaz yükleme biraz bekle. 9,3,2 de bir sorun yok şuanda
  • Şuanki performansına göre alınır mı sizce? 4s ve 4 ios yeni arayuze guncellendigi zaman ölmüştü mesela 5s ve 6da böyle bir güncellemeyle ölür mü?

• hayır dostum iphone 4 ve 4s lerde durum farklı onların donanımları götürmedi ios 7'den sonrasını. 5s ios 10'u da rahatlıkla alır donanımı müsait tek sıkıntı ram. o da performanstan ziyade internet sayfa yüklemelerinde arka planda çalışan uygulama yüklemelerinde sıkıntı yaşatır. gündelik hayatı zorlaştırmaz. bakma insanlar abartıyor havadan nem kapıyor cihaz yavaşladı öldü diye falan yok öyle birşey 9,3,2 de gayet hızlı ve stabil çalışıyor ve final sürüm 9,4 te daha iyi hale gelecektir. ama ios 10 da durum nasıl oluyor onu bilemeyiz. beklemek lazım
  • Anladım peki hearthstone performansı nasıldır? fikriniz var mı? birde 32gb versiyonu sıfır olarak almak mantıklımı sizce? yani şuan sorun yaratmıyacak bir cihaz olmasına rağmen sıfır cihaz alıp paranı riske atma dermisiniz?
  • Spigen kılıf aldım çok iyi keske daha önce alsaydım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar suan alinir mi bi telefon 16ligi tek sikinti sarji oyun oynamam fazla genelde dusunceniz ne 2yil kullancam en az

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Anladım peki hearthstone performansı nasıldır? fikriniz var mı? birde 32gb versiyonu sıfır olarak almak mantıklımı sizce? yani şuan sorun yaratmıyacak bir cihaz olmasına rağmen sıfır cihaz alıp paranı riske atma dermisiniz?

bilmiyorum dostum hearststone performansı nasıl. istersen için rahat değilse git bul birinden 5s al incele. yok illa içinde bir kurt varsa biraz daha ver 1700-1800 lerde iphone se al.
  • 16lıgı yetmez ki hocam yoksa se daha mantıklı tabi

• 16lık yetmez 32den aşağı alma. ama 5s alcaksan da için rahat olsun uçak gibi telefon hala illa son model kullanıyor olmalıyım diye düşünme tüketim çılgınlığıdır bu tamamen.
  • iyi ak?amlar reyizler 5s dü?ünüyorum bayadyr ölü forumcuyum konu için oyun oynamak istiyorum orta halli nfs rr3 ash8 tarzy oyunlar fazla donma tekleme yapmadan oynatyr my ikinicisi a5 2016 dü?ünüyorum kafa kafaya vursak hangisi önce ölür oyun performanslarynma bakty?ymda oyunlarda akycy olan a5 ama giri? hyzy açyly?larynda yphone yani loadinglerde ama kasma yapma 5s de. ?arj konusuna girmiyorum a5 zaten iyi. ne bileyim sizce ne yapmalyyym
    edit.fanatikler yorum yapmasyn
  • Asphalt 8 de 5s kasmiyor haberiniz olsun

• App Store'dan uygulamalar güncellenmiyor arkadaşlar güncelle diyorum öyle bekliyor aynı sorun olan var mı ?
  • sinan212 S kullanıcısına yanıt
    fanatik değilim çok şükür beynim var. oyun performasında 5s iyidir bir sıkıntı yaşatmaz ve tüm oyunlar cihazlara tek tek optimize ediliyor. oyun konusunda iphone her zaman üstündür. iphone 5s'i galaxy a serisiyle karşılaştırmak komiktir oyun deyince. uygulama kalitesinde android ios'u yakaladı. ama stabilite ve oyun = ios.
    9.3.2 güncellemesiyle cihaz düzeldi, akıcı ve hızlı. gönül rahatlığıyla alabilirsin dostum.
  • 5s ve se hız karşılaştırmaları. fark fazla hissedilmiyor. ama ilerleyen dönemlerde ios 10 ve sonrasında ise fark hissedilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 10 Haziran 2016; 13:35:51 >
  • 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.