Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.863
Cevap
198
Favori
846.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • apache73 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam gold benimde 1 aylık cihaz kılıfsız jelatimsiz kullanmadım düsmedi vurulmadı şarj yerinde oralarda soyılmalar çıkıntılar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    iyi almışsınız o fiyata.banada 1700 demişlerdi değişimden gelen cihaza.hayırlı olsun.
  • Eyvallah hocam, cevap için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız
  • ikinci el garantili temiz 1500-1700 arası sıfırı da 2000 civarı denk geldim ben.dh telefon ilanlarıdan ya da diğer sitelerden takip et uygun gördünmü iletişime geç geç kalmadan.ben hala beklemedeyim araştırıyorum uygun bir cihaz
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, aslında biraz daha pazarlık yapsaydım belki 1500 e de alabilirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 24 Eylül 2014; 11:01:55 >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    s3 ün arama ekranındaki yavaşlığından bıktım ama fiyatlar yüksek olduğundan çok inceliyorum o yüzden alamadım daha cihaz.bende sizinki gibi 1500 civarı sıfırlanmış garantili bulsam hemen alacağım
  • arkadaşlar iphone 5s modellerinde kullanılan orjinal deri kılıflarda siyah renk sorunsuzdu diye okumuştum. renk atması filan olmuyormuş. doğru mudur?
    iphone 6 için siyah deri mi tercih etmeli miyim? yoksa silikon mu tavsiye edersiniz?
    deri diyorsanız siyahı mı almalı?

    teşekkür ederim
  • kardeş daha önce yazdım. o kılıf 99 tl edicek bir kılıf değil ama adamlar yapmıs, güzel bir kılıf. ben usa den 39 dolara almıstım. bugun iş arkadasım da siyah deri aldı(orjinal) çok memnun olduğunu söyledi. bir kılıfa bu kadar para verilir mi ayrı konu ama güzel öneririm. Şöle bir özelliği de var, siyah rengini kullanıyorum çizildi, bir müddet sonra deri kendi kendine düzeltiyo çok ilginç.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş iphoneyi sevmeye başlıyorum. Cihaz ios 8 kurulu olarak geldi. Şu 3g açma kapama yamasını kurdum. Benim kullanımıma göre (2g sürekli açık, bolca konuşma, mesajlaşma, maillere bakma filan) şarzı 2 gün gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kral1840

    ikinci el garantili temiz 1500-1700 arası sıfırı da 2000 civarı denk geldim ben.dh telefon ilanlarıdan ya da diğer sitelerden takip et uygun gördünmü iletişime geç geç kalmadan.ben hala beklemedeyim araştırıyorum uygun bir cihaz

    Sağol hocam, bu ikinci el de hiç cazip gelmiyor işte ama baya ucuza bulunabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    kardeş daha önce yazdım. o kılıf 99 tl edicek bir kılıf değil ama adamlar yapmıs, güzel bir kılıf. ben usa den 39 dolara almıstım. bugun iş arkadasım da siyah deri aldı(orjinal) çok memnun olduğunu söyledi. bir kılıfa bu kadar para verilir mi ayrı konu ama güzel öneririm. Şöle bir özelliği de var, siyah rengini kullanıyorum çizildi, bir müddet sonra deri kendi kendine düzeltiyo çok ilginç.

    sayın navigator.

    diğer renklerde sanırım sorun oluyor. siyah almak deri alınacaksa en iyisi gibi görünüyor
  • siyah al zaten , deride en iyisi o ama şu ali expressde satılan da fena değil gibi. birebir benzetmişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert25

    Yavaş yavaş iphoneyi sevmeye başlıyorum. Cihaz ios 8 kurulu olarak geldi. Şu 3g açma kapama yamasını kurdum. Benim kullanımıma göre (2g sürekli açık, bolca konuşma, mesajlaşma, maillere bakma filan) şarzı 2 gün gidiyor.

    Bende senin gibi note2 den bıktım. rootlu arka planda calisan gereksiz uygulamalari kaldırdığim halde sürekli donma kasma. iphone 5s 32 gb almaya karar verdim. insallah pişman olmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    ben siyah kullanıyorum, çok şık ve verdiği hissiyat güzel.. renk atması falan olmadı (gerçi daha iki ay oldu ama), diğer renkler için renkte kararma gibi şeyler okumuştum ben de...
  • 6'ların gelmesinden sonra fiyatlar düşer mi ne dersiniz? 1750 bandında bulursak hemen almalı mıyız :)
  • Arkadaşlar iOS 8 yükledikten sonra appstoredan herhangi bir güncelleme ya da indirme yapmam için power+home tuşlarına bastıktan sonra yapmam gerekiyor yoksa olmuyor daire dönüyor da duruyor ama yaptıktan sonra yükleniyor bu sorun bir tek bende mi var?
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    5s de deri siyah kılıf kullanmıştım hiç bir sorunu olmuyor çokta güzel bir kılıf, ben çıkartırken kırmıştım benim hatam ... silikonu görmedim bir şey diyemem ama bence bekleyin iphone 6 için speck te falan güzel kılıflar olabiliyor bazen... Apple'ın kılıflarından almayı düşünüyorsanda deri de siyah dışında hiç birini alma derim kahverengi ve maviyi kullandım 2 gün bile geçmeden renk değişimi oluyor.
  • Arkadaşlar şarjım yetmiyor artık şu satılan şarj etme aletleti varya powerbank falan kullanan var mı ne önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert25 arkadaşım merhabalar 3G açma kapama yamadı kullandığını belirtmişsin acaba nasıl ve nereden yapılır izah edersen sevinirim ios8 den önce Wi-Fi dışına çıksam dahi whatssapp mesajlarını alırdın SMS şimdi İllaki 3 g açmak gerekiyor açılmadan Msj almıyorum cvp verirsen sevinirim saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam beni de yazın uzay grisi 16 gb
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.