Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kilecerme

Turkcell'den sipariş edenlerin siparişleri ne durumda acaba? Benim sipariş halen ilk aşamada (Sipariş alındı) duruyor. Herhangi bir hareketlilik yok.

Bizimkilerde de durum aynı, yarın harekette değişiklik olur büyük olasılıkla. Yarın fiyatta da bir miktar artış olur gibi, bandrol zammını henüz yansıtmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 10 Temmuz 2016; 11:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceBeWithYou

quote:

Orijinalden alıntı: darkowner19

hocam sadece turkcell kullanıcısı birini bulmamız yeterli mi,kuzenimin turkcell hattı var onun hesabıyla giriş yapıp alsak bi sıkıntı olmaz di mi ? bir de sanırım sadece internete özel bu kampanya..mağazayı aradım 1379 lira fiyat verdi

Tabii ki dostum ancak sarı kutusunda 2000 puan olması gerekiyor.Önce 2000 puan ile 100 TL lik çek alıyorsun,sonrada 1299 TL yi 1199 TL düşürüp satın alıyorsun.

Bu 2.000 puan için ne gerekli? Etraftaki turkcell lilerden bulsak ya da bulabilir miyiz acaba?
    Bende gümüş 5s var garantisi bitti 1.000 e alıcı var şuan ama uyguna bulmadan satmak istemiyorum da.
    Fiyatlar 1.250 idi ne ara 1.350 oldu anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell mağazalarında ne kadar ki?
  • Arkadaşlar bana iphone 5 yada 5s lazım yenilenmiş yada ikinci el uygun fiyata nereden bulurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone se almayi düşünüyorum suan en uygun nereden alirim fikri olan varmi

• Turkcel hesabı üzerinden kredi kartı nakit yapılan telefon siparişlerin de ilginç bir sorun var. Hesabımda sipariş ve numarası görünüyor ama müşteri hizmetleri siparişi görmediğini sadece taahhütlü siparişleri görebildiklerini söylüyor. Bana tele kurye adı altında bir numara verdi, o numaradan arıyorum fakat telefonun sistemde kayıtlı olmadığı bilgisi veriliyor. Tele kurye ye başka yerden ulaştım onlarda başka bir yere yönlendiriyor, yönlendirdikleri numara sürekli meşgul. Eeee nerede bizim sipariş, nereden kimden öğreneceğiz. Para çekildi, mail geldi, kendim hesabımdan siparişi görebiliyorum aksilik nerede? Bu arada sipariş verip telefonuna mesaj gelen var mı? Benim telefona mesaj gelmedi.

Düzeltme: Şu an kargoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 13 Temmuz 2016; 6:37:04 >
  • Garantili veya garantisi az kalmış kozmetikte iyi bir 5S 32/64 GB 1300 1400 vermek mantiklimi arkadaşlar bi çılgınlık yapmayı düşünüyorum . Sonra gerçekten çılgınlık olduğunu anlayıp duruluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 11 Temmuz 2016; 12:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Garantili veya garantisi az kalmış kozmetikte iyi bir 5S 32/64 GB 1300 1400 vermek mantiklimi arkadaşlar bi çılgınlık yapmayı düşünüyorum . Sonra gerçekten çılgınlık olduğunu anlayıp duruluyorum

Aman hocam aman ha aman

• Turkcell siparişim kargo ya verilmiş arkadaşlar.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 12 Temmuz 2016; 22:51:13 >
  • Merhaba arkadaşlar Carrefour markette internet üzerinden İPhone 5s 16GB SATIŞ FİYATI:1299,00 lira ürünle birlikte 50 lira yüklü alış veriş kartı yolluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYINTAP999

Merhaba arkadaşlar Carrefour markette internet üzerinden İPhone 5s 16GB SATIŞ FİYATI:1299,00 lira ürünle birlikte 50 lira yüklü alış veriş kartı yolluyorlar.

Mağazalarda da aynı şekilde.
    Ben ordan aldım.

• se 16 gb için fırsat bekliyorum. n11 1750fırsatı kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: AYINTAP999

Merhaba arkadaşlar Carrefour markette internet üzerinden İPhone 5s 16GB SATIŞ FİYATI:1299,00 lira ürünle birlikte 50 lira yüklü alış veriş kartı yolluyorlar.

Mağazalarda da aynı şekilde.
    Ben ordan aldım.

İstanbul'da hangi mağazalarda var biliyor musunuz bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Mesajlarda cevap bulamadım. Turkcell.com.tr'den satın alınca normal kargo ile mi geliyor? İstediğimiz Turcell mağazasından teslim alabiliyor muyuz?

Benim ürünlerhttp://www.globalkargo.com/ ile gönderildi. Bildiğim kadarı ile kargo firması bulunduğunuz ile göre değişiyor.
  • quote:

Teşekkürler mesaj için. Peki herhangi bir Turkcell satış merkezinden teslim alabiliyor muyuz? Telim bugün bozuldu fazla da araştıramıyorum, şu sarı kutu 100 lira indirimini kullanıp bir an önce almak istiyorum. Uzun süre bekleyeceksem sorun olacak o yüzden acil öğrenmek istedim. Bilginiz var mı?

Hesabım üzerinden turkcell müşteri hizmetlerine sordum, semenin biri var sanırım bir türlü evet ya da hayır diyemedi bu soruya. Telefon ile 532 Turkcel müşteri hizmetlerini ya da size en yakın bayiyi arayıp öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 14 Temmuz 2016; 16:03:52 >
  • Sarı kutu indirimi olan birisini bulabilsek keşke.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Teşekkürler mesaj için. Peki herhangi bir Turkcell satış merkezinden teslim alabiliyor muyuz? Telim bugün bozuldu fazla da araştıramıyorum, şu sarı kutu 100 lira indirimini kullanıp bir an önce almak istiyorum. Uzun süre bekleyeceksem sorun olacak o yüzden acil öğrenmek istedim. Bilginiz var mı?

Hesabım üzerinden turkcell müşteri hizmetlerine sordum, semenin biri var sanırım bir türlü evet ya da hayır diyemedi bu soruya. Telefon ile 532 Turkcel müşteri hizmetlerini ya da size en yakın bayiyi arayıp öğrenebilirsiniz.

Satın aldım 1199 liraya. Almadan önce ben de sordum hesap üzerinden online temsilciye. Sadece İstanbul'da 2 isim söyledi, yani mağazadan teslim alamıyoruz. Artık kargoyu bekleyeceğim. 2-5 iş günü içinde ulaşır diyor. Umarım yurt dışı telefonlardan değildir ve sorun çıkmaz. Bu arada önce 1199 yazdı, ödeme ekranında enpara daha önce limit koyduğum için kabul etmedi ve sorunu ortadan kaldırınca 1299 gözüktü rakam. Ben de en baştan yaptım işlemleri ama 100 lira indirim kodunu bu sefer kabul etmedi. Tekrar almak zorunda kaldım kodu 2000 puana. İyi ki yeterli puan varmış.

Hayırlı olsun, puan işi talihsizlik olmuş neyse sonuçta yıl sonu bir kısmını harcamadıkça zaten siliyorlar. Bu arada yurt dışı telefon olup olmadığını nasıl anlıyoruz.

Kutuyu inceledim, altta ''approved in all eu countries + tr ithal ürün'' yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 15 Temmuz 2016; 9:01:01 >

• Sarı kutu indirimiyle 1199'a 5s almak halen mantıklı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.