Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Bugun teknosadan 2388 tlye sigortalı şekilde aldım.Biraz pahalı ama almışken teknosa olsun dedim.

Geçmiş olsun 2 tel fiyatina 1tel almisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Bugun teknosadan 2388 tlye sigortalı şekilde aldım.Biraz pahalı ama almışken teknosa olsun dedim.

Bende Teknosa nasıl para basıyor diyordum, bence arkadaş şaka niyetiye yazmış rakamı.

Gerçi kimsenin parası kimseyde ilgilendirmez oda ayrı.
  • quote:

quote:

Arkadaşım biraz uslüba dikkat edelim.
    Sana bana göre pahalı almış olabilir, ama hayırlı olsun demek gerekir.
  • Hepsiburada 2099 TL yapmış. Garantisi nedir acaba bilen var mi ?

• Saçma sapan konuşup seviyeyi düşürmeyin.2100 tlye ne olduğu belirsiz garantisi ithalatçı tarafından sağlanan telefon alacağıma azıcık ekler genpa alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 18 Ocak 2013; 21:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

quote:

Bende Teknosa nasıl para basıyor diyordum, bence arkadaş şaka niyetiye yazmış rakamı.

Gerçi kimsenin parası kimseyde ilgilendirmez oda ayrı.

Saka niyetine falan yazmadım ürünün fiyatı belli 100 150 fazla verdim kafam ağrımasın...

• esc markette bilkom garantili iphone 5 2200 TL.. bilkom'un garantisi kvk- genpa'dan farklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrese

Hepsiburada 2099 TL yapmış. Garantisi nedir acaba bilen var mi ?

Yaa evet bilen yokmu arkadaslar almayi düşünüyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: senturk_35

quote:

Yaa evet bilen yokmu arkadaslar almayi düşünüyorum bende.

Hb nin sattigi urun evo bilisim garantili yani paralel
    http://www.binbircesit.com/urun/en-ucuz-apple-iphone5-cep-telefonu.aspx
    2124 tl genpa yada brightstar garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygunen -- 18 Ocak 2013; 20:46:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Gidip elden alınabilecek en iyi kampanya nedir bu aralar? İnternetten almayı istemiyorum. Vatan 2160TL diyor Web'e özel ama hafta sonu tüm mağazalarında olur sanırım. Daha iyisi var mıdır? Garantisi nedir bilgisi olan var mı? Bilkom mu Brightstar mı?

Vatan şöyle bir açıklama yazmış.

Garantidesiniz !

Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Gidip elden alınabilecek en iyi kampanya nedir bu aralar? İnternetten almayı istemiyorum. Vatan 2160TL diyor Web'e özel ama hafta sonu tüm mağazalarında olur sanırım. Daha iyisi var mıdır? Garantisi nedir bilgisi olan var mı? Bilkom mu Brightstar mı?

Vatan şöyle bir açıklama yazmış.

Garantidesiniz !

Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.

iPad alındı mesela Bilkom ama iPhone'lar ise Brighstar olarak çıkıyormuş öyle duydum internette ama net bilgi yok maalesef. Elden almak istediğimiz için kampanya oldukça az.

• quote:

bana vodafone cihazları gibi geldi ama sormak lazım

• 199 dolar abd den alım fiyatı 200 dolarda kayıt,kırdırma vs. işlemleri totalde 399 dolara abd den getirtiyor arkadaşım...

399*1,80 = 718 tl mal olacakmış.

az önce arkadaşla tlf da konuşurken bu bilgiyi aldım,tesadüfte forumda bu konuyu gördüm...

yaw arkadaşlar 199 dolar olan bi ürün türkiyede nasıl oluyorda 2.000 tl lere dolar olarakta 1.000 doların üzerinde rakamlara satılabiliyor yaw???

hadi abd deki gsm operatörleri kontrat vs.gibi işlemlerle cazip fiyatlara verebiliyor hadi onu anladıkta,bizim operatörler veya satıcılar ne haltta yarıyor anlaşılır gibi değil.

bu tür konular çok konuşulmuştur belki ama insanın içi acıyor wallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

199 dolar abd den alım fiyatı 200 dolarda kayıt,kırdırma vs. işlemleri totalde 399 dolara abd den getirtiyor arkadaşım...

az önce arkadaşla tlf da konuşurken bu bilgiyi aldım,tesadüfte forumda bu konuyu gördüm...

yaw arkadaşlar 199 dolar olan bi ürün türkiyede nasıl oluyorda 2.000 tl lere dolar olarakta 1.000 doların üzerinde rakamlara satılabiliyor yaw???

hadi abd deki gsm operatörleri kontrat vs.gibi işlemlerle cazip fiyatlara verebiliyor hadi onu anladıkta,bizim operatörler veya satıcılar ne haltta yarıyor anlaşılır gibi değil.

burada sim kilitsiz ve garantili iphone'lar konuşuluyor dikkat ettiysen.. ABD'den 199 dolara alınan iphone'un kontratı konuşma + internet paketiyle birlikte 2000 TL'nin üstüne çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

199 dolar abd den alım fiyatı 200 dolarda kayıt,kırdırma vs. işlemleri totalde 399 dolara abd den getirtiyor arkadaşım...

burada sim kilitsiz ve garantili iphone'lar konuşuluyor dikkat ettiysen.. ABD'den 199 dolara alınan iphone'un kontratı konuşma + internet paketiyle birlikte 2000 TL'nin üstüne çıkıyor

walla kardeş 1 hafta önce 5 adet cihaz getirmiş türkiyeye ve hepsi tek kişiye hediye olarak geliyor.hani dediğin gibi olsa 10 bin dolar gibi bşr maliyet olur karşı tarafa,ki buda az uz bir rakam değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

walla kardeş 1 hafta önce 5 adet cihaz getirmiş türkiyeye ve hepsi tek kişiye hediye olarak geliyor.hani dediğin gibi olsa 10 bin dolar gibi bşr maliyet olur karşı tarafa,ki buda az uz bir rakam değil

kimse burada sim kilitli, pasaport kayıtsız iphone'a 2000 tl vermez zaten.. yurt dışından gelmiş iphone 5 16 gb sim free 1599 tl'ye mevcut (pasaport kaydı dahil) link

sim kilitli olursa bu fiyat 1300-1200 tl ye kadar düşer merak etmeyin

• verdiğin linkteki fiyat çok iyi, alsam mı? 1600'den hariç başka masraf çıkar mı? yoksa 1600 verip sim takıp alo diyebilcez mi?
  • iphone 5 şu kadar bu kadar gibi tek sınıfa koyup fiyat belirtilmesinden biktim ..

yahu bu telefonun 16,32,64 gb modelleri var bana gore 16 gb lik bu telefon icin 5 para etmez.. ios bu sonucta .. çılgınca app'ler var kendi iphone 4 üm 32 gb ve yetmiyor .. kaldi ki bu cihaz full hd çekiyor 2dk lik cekimlerde bile mb boyutlar aşırı yüksek.. 1.5 ,2 gb oyunlar var.. , müziği var (film ve klipleri koymuyorum bile )

16gb bana yetiyo diyip iphone kullanicaksaniz o guzelim appler de kendinizi kısıtlı hissedeceksiniz,çekimlerinizi ona gore şekillendiriceksiniz.. ben boyle kullaniyorum arkadaş bana yetiyo diyenlerin de telefonlarini goruyorum .. içinde bi rehber var 10 15 tane de beleş appstore uygulamasi ..:)) iPhone u suyunu sıkana kadar kullanacaksınız ki degerini bilesiniz.. yoksa bence iphone hic kullanmayin .android ,bada vs gibi telefonlara (bana gore 5 para etmeyen arak android dunyasına girin) az para verirsiniz ama 3 senede 1 iphone degistirceginize senede bir ucuz android tel ile degistirirsiniz.. bi telefona o kadar para verilmez diyip mutlu mesut gezersiniz:) hatta sonra buraya gelip bize ahkam kesersiniz:) biz de sadece güleriz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• daybuyday parelel di mi yanlış bilmiyorum?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.