Şimdi Ara

Apple iPhone Air Serisi [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
78
Favori
97.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 123456...40...84
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Air'da ön kameranın yeri değişmiş, farkedenler oldu mu hiç ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben uzun süredir bekliyorum böyle bir modeli, ayrı başlık açılmasını da ben talep etmiştim. 3 senedir kılıfla birlikte çeyrek kilo gelen ağırlığından dolayı iyice beni yoran 14 Pro yerine aldım Air'ı gök mavi renk Vatan'dan. iPhone X'den bu zamana heyecanlandıran bir tasarım yok son büyük donanım yeniliği de 14 Pro'daydı 14 Pro yerine neye geçsem sıkıcı bir upgrade olacaktı. Telefonda oyun oynamam ağırlıklı olarak video izlerim uzun süredir büyük ekran istiyorum ama 300 gram ağırlığında Pro Max kullanma şansım yok.

Yalnız kılıf seçme işi normal modellerden daha sıkıntılı formu koruyacak kalınlaştırmayacak bir çözüm şart.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Benks ya da pitaka’nın air modelleri hocam

metni:
    iPhone 17 Etkinliği - Fark Yaratan Detaylar

Apple iPhone Air Serisi [Ana Konu]Koray Birandyoutube
    Tum etkinligi aktarmaya calistim. Iyi seyirler. Haterlik yapip kalp kirmayalim. Hatalarim varsa affola, Bir gun icinde uykusuz yogun cekip kurgulayip sizlere aktarmaya calistim. @MesutCevik , @OzanSihay ve @EdaYaman1 'a katkilarindan dolayi tesekkur ederim. Detayli ilk degerlendirme @MesutCevik kanalinda: https://youtu.be/GJnESkmLc0o?si=bgB6TYVdqiKni79n 0:00 – Açılış ve giriş sohbeti (uzun ara sonrası video) 1:04 – AI ile ilgilenme, konuklar tanıtılıyor (Ozan Sihay, Bünyamin Aydın, Eda Yaman, Mesut Cevik, Ahmet Can Sit) 1:35 – Lansman sonrası yorumlara geçiş 3:19 – Etkinlik yorumu: yoğunluk, yapay zekâ beklentisi 4:34 – AirPods Pro 3: -Eş zamanlı tercüme özelliği -Active Noise Cancellation ve saydam mod -Kalp atışı ölçümü -Pil ömrü 9:24 – Apple Watch Series 11 & Ultra 3: -Hipertansiyon belirleme (FDA onayı bekleniyor) -Uydu üzerinden SOS -Pil süresi artışı (42 saate kadar) -Uyku skoru ve akıl sağlığı özellikleri 13:29 – iPhone 17 Pro serisi: -ProRes RAW video desteği -2 TB depolama seçeneği -Genlock desteği (profesyonel prodüksiyon) -Fusion kamera sistemi (tüm lenslerde 48MP) -Ön kamera 18MP kare sensör + center stage 19:52 – iPhone 17 Air: -İnce ve şık tasarım -Fusion kamera -A19 Pro işlemci -Pro form faktör 22:01 – AI beklentileri ve Apple’ın sessizliği 22:50 – Ozan Sihay ile sohbet (AI asistan beklentileri, kullanım senaryoları) 26:13 – Eda ile sohbet (telefon üzerinden kurgu, ön/arka kamera, içerik üretim alışkanlıkları) 32:48 – AI konusunda kişisel endişeler ve Apple’ın geleceği 37:04 – Genel değerlendirme, kapanış Discord kanali: https://discord.gg/GrXaecS Katıl bölümüne üye olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCKexPzIpGjE3ynXtbqWVs0A/join ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- vLog ekipmanlari: (urunlerin aciklamalarinda hangisini ne amacla kullandigimi yazdim) https://kit.co/koraybirand/my-vlog-gear Canli Yayın Ekipmanlarim: https://kit.co/koraybirand/canl-yayin-ekipmanlarim Çalışma Ekipmanlarım: https://kit.co/koraybirand/calisma-ekipmanlarim ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #koraybirand #iphone17pro #reklam
    https://www.youtube.com/watch?v=iFzpczPUb2I&feature=youtu.be

Apple iPhone Air Serisi [Ana Konu] 

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Yahu şu telefon keşke olmazda 75 olsaydı ne olurdu apple 98 olduğu için 108 verip pro aldık… ama benim gönlümde air kaldı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Detaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız, özellikle şu ultra geniş açının ve mono hoparlörün olmaması çok can sıkıcı. Ben de zaten 17 pro'nun yanına ikinci telefon olarak aldım deneyimlemek amaçlı. Eğer bana pro'yu aratmazsa direkt ana telefonum yapacağım bunu ama beklentimi karşılayamazsa gerekeni yaparız artık :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ben amazondan 12 taksitle iPhone air 256 gab siyah siparisi verdim.IPHONE 11 den sonra eminim güzel gelecektir.

iphone 11'den sonra ciddi anlamda farkedecektir tabi hocam. Özellikle ekran özellikleri konusunda arada dağlar var. Fakat 12 taksit olayını tam anlayamadım, ticari kartamı yaptırdınız? Ticari kartlara bile 12 taksite pek olmuyordu gibi hatırlıyorum çünkü

ben Almanya`dayim hocam.Burada amazon kendisi taksit secenegi sunuyor vade farksiz.

• Pil Kapasitesinin 3149mAH oldugu ortaya cikmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Eylül 2025; 9:54:14 >

Bataryadan dolayi cok can sıkan durumlar olucak.Söz konusu appleden bahsediyoruz.Batarya düşük cihaz güçlü boşuna megsafe batarya cikarmamişlardir.İos güncellemelerle şarj sorun olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone Air mi yoksa iPhone 17 mi alınır? iPhone 13 kullanıcısıyım telefondan memnunum. Bir aile bireyime telefon ihtiyacı olduğundan 13’ü vereceğim. 4 yıl sorunsuz kullanmalıyım. Bu Air 12 GB’mış bir de Pro işlemciyle geliyormuş. Aralarında performans farkı ileride ortaya çıkar mı bilemedim.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.