Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.822
Cevap
550
Favori
869.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, o eski tadı yok. Bu aralar s25 ultra başlığı uçuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersiny699 E kullanıcısına yanıt
    Bende Beyaz aldım en iyisi herkesin dediği gibi aynı saçmalık S24 ultrada da var aynı ton renklerinde beyaz sağlam sorunsuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • U39770434 U kullanıcısına yanıt

telefonlara abartılı anlamlar yüklemeye gerek yok beğendiğini kullanıp geçicen :)

• Bu telefonlarda şarj konusunda 20-80 gerçekliği nedir. Yoksa 100 olunca çıkarmak mı daha doğru olanı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • C00K kullanıcısına yanıt

masaya cebe koy alla cızılcek sey degıl safırden yapılıyor uzerınde tornavıda ıle ıslem yapmazsanız veya vurmaz carpmazsanız kırılmaz cızılmez kolay kolay zaten adam cebıne 16pro yada maxı koydumu anahtar bozuk para veya herhangi bir nesne bırakmaz o cebınde Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 8 Mart 2025; 10:11:20 >
  • basis35 kullanıcısına yanıt

İhtiyacınız ne kadarsa o kadar kullanın neredeyse hiç fark etmeyecektir

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    20-80 bana mantıksız geliyor. Pil daha kısa sürede bitecek ve daha sık şarja takmak zorunda kalacağız telefonu

Hastalık oldu hocam sanki eskiden pil sağlığı vardı eskiden %1 de şarja takıp %100 de çekerdik hiç bişede olmazdı

Full 20-80 kullanıyorum arada bir 95 yapıyorum

Bence güzel özellik yani zaten bu sene nasipse takasa vereceğim 17 ile ama beğendim halen 100 sağlık olması garip önceki nesillerde şimdi 95 e düşerdi benim kullanımımda

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Benim durum şu an bu 😁

• Ne yaparsanız yapın 200 döngü sonrası hızla düşmeye başlayacak. Boşuna stres yapmayın.

Evet katılıyorum güzl özellik ama ben 100 de daha sonuçlar alıyorum.

20-80 arasında pil kullanmam istediğim yerde takar genelde 90-100 arası alırım. Zor durumda kaldığımda lazım olacak %20 şarj; 3 sene sonra bir batarya değişiminden daha önemli değil.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısınız ki. Sanki kurulmuş saat gibi hocam. 200'den sonra başlıyor düşmeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Ben de 15 pro Max kullanırken 10 watt adaptör haricinde hiç şarj etmedim 10W adaptör de Anker markaydı kötü bir marka da değildi yani. 150 döngüden sonra patır patır düşmeye başladı.

Dediğiniz gibi en son olacağı hep hepsinde aynı oluyor zaten. Sadece ikinci elde bu olaya biraz insanlar takılıyor.

• Çinli çok hızlı şarj olan telefonlarda 80 üzeri şarj etmek uzun dönem zararlı olabilir ama iphone için hiçbir zararı olmaz diyebilirim. Nedeniyse 80 sonrası şarj inanılmaz yavaşlıyor. İsterseniz 100w şarj aletine takın 10w üzerinde şarj olmuyor pil

• 80-100k lık telefonda 4-5 bin tl lik bir parça için insanlar neler çekiyor gerçekten inanılmaz. Yok 80 de durdurayım şarjı, yok magsafe kullanmayayım sağlık olumsuz etkilenirmiş, yok hızlı şarj olmasın bilmemne..

• Sanki burdaki herkes telefonları kırılana kadar kullanacak😂
    Pil değişmeden zaten değişiyoruz modeli takmayın şu pil meselesine bukadar kullanın köküne kadar☺️😎

• Eylül-ekim gibi ön sipariş vericeksiniz zaten takmayin o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Mart 2025; 16:33:30 >
  • Bugün Samsung panelli bir telefon (16 pro)ile Kasım 2024 üretim en iyi olan LG panelli kendi telefonumu kıyaslama şansım oldu.
    Kesinlikle lg panel rezalet berbat hatta tiksindirici. Ben zaten lg yi televizyonda da sevmezdim. Bu olayı bilseydim bu telefonu da almazdım. Şu saatten sonra elime iPhone geçince hangi panel olduğunu anlayabilirim. Apple bu nedenden dolayı telefonu iade edebilir miyim? Normal bir telefoncudan almıştım.

• 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.