Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (672. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
18.390
Cevap
540
Favori
841.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu donma sorunumu acaba yoksa apple bilerek mi böyle ayarladı

• arkadaslar, 14pro 512gb, Turkiye cihazlari sifir kutu 55 bin lira diyor bir tanidik. Mumkunati var mi bu fiyatlarin sifir cihazlar icin. Bir katakulli var gibime geldi. Telefonlara IMEI falan atip tekrardan mi satiyorlar ne yapiyorlar?

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Ben diyorum donanımsal diye kimse anlamıyor, yazılımsal olduğu filan yok. Sorunu olan varsa iade süresi geçmeden iade etsin elinde kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 25 Kasım 2024; 14:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunun olup olmadığını nasıl tespit ederiz ?

• Az önce kimler easyceple çalışıyor diye sormuştum ancak sitesinde iş ortaklarını bulunca entry’i sildim.

Amazon
    Trendyol
    Teknosa
    Vatan
    Troy
    Turkcell

Easycep hakkında birçok şikayet olduğu için bu liste takas yapacakların aklında bulunsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Ben o şekil de yaptım iadeniz ellerine ulaştıktan sonra aynı gün içerisin de yapıyorlar bankanıza bağlı 5 iş günü içerisin de tamamlanmış oluyor ben iş bankası kullanıyorum bugün apple iade yaptıysa yarın sabah hesabıma düşmüş oluyor

• stalker kullanıcısına yanıt

cihazımızda sorun olup olmadığını nasıl anlarız ?

Valla bende anlamadım yazılımsal mı donanımsal mı diye. Ama donanımsal sanki bu. Yazılımsal olacak bir tarafı yok gibi. Yanlız videoda cam var telefonda. Cam ne kadar etkiler demeyin ESR armorite camını eski ipad ve iphone a taktım cihaz nerdeyse iptal oldu.

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Pil widgetinda AirPodslar %100 olduğunda bile şarj devam ediyor simgesi kalkmıyor, bu durum normal mi?

• ynal kullanıcısına yanıt

Normal. Şarj oluyor değil şarj kutusunda olduğu için öyle gösteriyor. iPhone da şarj 100 olsa bile simgesi gitmez

• yukarıdaki izlediğim videoya istinaden apple ile görüşme yaptım. Apple ın bu durum sizi rahatsız ediyorsa cihazınızı iade edip yenisini sipariş verebilirsiniz dedi. Sizi mağdur etmek istemeyiz. fiyatlar anlık olarka değişebiliyor bu şekilde zarara uğramamanız adına kartınızdad limit varsa diğer iphone siparişinizi beklemeden verip. o cihaz elinize ulaşınca elinizdeki cihazı bize gönderebilirsiniz dediler. Bu cümle üstüne zam gelecek algısına kapıldım, zaten çöl rengini beğenmemiştim. Bu sefer beyaz sipariş verdim. çarşamba bende olur. bunu olduğu gibi ona aktarıp onuda gönderiririm.

Umarım gelende böyle bir sorun olmaz.

Şu renk çöl içime sinmemişti tabi buda toz biber oldu. Üstüne

Dolar 37.50 olmadan hiçbir Apple ürününe zam gelmez hocam. İçiniz rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende siri zaten kapalıydı 5Gyi de geçen yazılanlardan sonra kapatmıştım ama yine de hızlı bitiyor gibi geldi

Ekran ışığını hızlı şekilde indirip kaldırın takılıyorsa sıkıntı var dır ama sadece metin puntosunda oluyor bence sorun değil bu tamamen yazılımsal.
    Ekranda sıkıntı olsa her ayarda her işlemde sıkıntı yapar.kendi görüşüm.

bende bu sorun var direkt hocam, sizdede mevcut mu ? değişim mi yaptınız? 1 hafta önce apple store akasyadan aldım cihazı , ona göre iade etmeye gideceğim.

• snow-leopard S kullanıcısına yanıt
    Bazı cihazlar yağ gibi akarken bazılarında bu problem mevcut. Apple 18.0.1 ile yazılımsal ayağını düzeltti.
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Düzelmeyenler muhtemelen donanımsal problemli. Sorunsuz cihazlar varken bu şekilde kullanmak akıl kârı değil. İade edip tekrar alım yapın. Muhtemelen sorunsuz olan denk gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarptr S kullanıcısına yanıt

Ben 4 ay sonra linkedin de yöneticilerine herkese açık mesaj gönderince ancak alabildim takas ücretimi.

Takas işi en sağlamı Hepsiburada başka bir yer düşünmesin hiç kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 25 Kasım 2024; 17:45:11 >
  • sarptr S kullanıcısına yanıt

Samsung Online Store’da Easycep.

• 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.