Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (920. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
18.406
Cevap
540
Favori
841.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben lacivert silikonu kullanıyorum pm için. Oldukça memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu 60 hz ye alınca bildiğiniz gözlerimi kanatıyor aşırı rahatsız ediyor kullanılmıyor,yıllarca 60 hz kullandım önceki telefon iphone 13 dü bu kadar rahatsız etmiyordu cidden,ekran büyük diyemi acaba çok rahatsız etti 😄 (16 pro max )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiaxisheytane666 -- 25 Şubat 2025; 10:32:23 >
  • Besirovsky kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,
    Link için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kusura bakmazsanız benim birkaç sorum olacak. Ben görme engelliyim ve 10 Şubatta 16PM almak nasip oldu bana. İlk alırken elimle bakarak seçtiğim kılıf çok kalın. Yani ekran iyice içeriye gömülüyor. Tamam güvenlik açısından çok iyi bir durum ancak ben görme engelli olduğum için bir elimle bastonu tutarken diğer el ile de bazen telefona ihtiyaç olabiliyor. (Navigasyon vs) Şimdi sizin paylaştığınız bu linkteki ürün ince ama kılıf ile ilgili biraz daha betimleme yapmanız mümkün mü? Ben az da olsa korusun istiyorum tabi ama incelik benim için çok önemli. İnceliğin yanında hafiflik de aynısı. Tabi bu kılıf dışında farklı olarak da tavsiyede bulunacak olursa çok mutlu olurum. Son olarak da bende Natural Titanium renginden almıştım. Kılıf olarak hangi rengini tavsiye edersiniz? Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hayırlı günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OSİBAY O kullanıcısına yanıt

Merhaba ben bu kılıfı kullanıyorum ve ekranın üstünde çok fazla yükselmiyor. Yani telefonun yanlarında ve ekran arasında çok bir yükselti farkı olmuyor daha bütün bir hissiyatı var. Belki işinize yarayabilir. Tuş basması da sert değil yumuşak o hissiyatı da sevdim.

Spigen Apple iPhone 16 Pro Kılıf Liquid Crystal Magfit Magsafe Özellikli Crystal Clear

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Spigen Apple iPhone 16 Pro Kılıf Liquid Crystal Magfit Fiyatı
    https://app.hb.biz/pMfsvGR2anKq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiaxisheytane666 kullanıcısına yanıt

Gözünüz alıştı artık 120hz a. 60hz her cihaz takılır gibi gelecek bundan sonra.

• İphone16 pro sipariş geçtim arkadaşlar deneyelim bakalım biraz inşallah memnun kalırız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Instagram’a HDR Reels yüklemek mümkün mü?

• G.U.Y kullanıcısına yanıt

Ben hiç bir zaman uygulamaların kameralarını kullanmam. İos instagramda en iyi olarak lanse edilsede her zaman bu tarz sosyal medya uygulamaları göselleri sıkıştırarak gönderiyor. Ancak not vs ekran alıntısı gibi şeyleri uygulama tarafından kullanıyorum.

Yinede bunu minumuma düşürmek için instagram ayarlarından ''En yüksek kalitede yükle'' seçeneğini açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 25 Şubat 2025; 12:9:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchteR

İOS 18 de CarPlay ve kamerada bug var bu sorunla karşılaşan var mı? Uzmansal ses açıkken video çekerken aniden duruyor ve kamera takılarak ilerliyor.

Ayarlardan uzmansal sesi kapattığınızda sorun olmuyor. Bununla ilgili bir çok makale okudum. Bilinen bir sorunmuş sanırım.

Kimse cevaplamadı ama cevap gelene kadar ben sorunu çoktan çözdüm. :) :/

Sorun uzmansal ses kaydı ve stereo ses kaydı modundan dolayı kaynaklanıyormuş. Eğer Bluetooth açıksa bu mod aracın fm radyosundan ses kaydı yapmayı tetikliyor. Bu sorunu çözmek için iki ayardan birini yapmanız yeterli oluyor.

1. Ya bluetooth'u kapatmak.
    2. Ya da kamera ayarlarından ses kaydını mono ayarına almak.

Bu iki ayarlardan birini yaparak video çekmenize izin veriyor. Çok saçma fakat böyle bir bug var. 15 ve 16 serilerinde carplay da dünyalarca konu var. İos 18 ile maalesef CarPlay cortlamış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 25 Şubat 2025; 12:23:13 >

• Temu üzerinden 3 adet kılıf 2 adet cüzdan satın aldım. telefonun kendi renginin görünmesini sevdiğim için şeffaf kılıf aldım. 2 adet alma sebebim ise sararırsa hemen diğerine geçeyim diye. vergi dahil 860TL ödedim. ürünler geldiğinde sizlerle paylaşırım.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • mrguardiola kullanıcısına yanıt

Evet yükleyebilirsiniz destek geleli baya bir zaman oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 25 Şubat 2025; 12:32:37 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    Bende şöyle bir sorun oluyor. HDR olarak yüklüyorum. İlk yüklendiğinde video HDR olarak gözüküyor. Ama bir iki dakika sonra video kötü bir görüntü kalitesiyle SDR’ye dönüyor.

İnternetle alakalı bir sorun olabilir mi?

Aşağıdaki ayarları kontrol edebilir misin;

Kamera ayarlarında video 1080p 30 kare/sn olarak mı seçili?

Mobil yada wifi seçiliyken de yine aynı mı görüntü gözüküyor?

Ve son olarak Instagram'ın ayarlarında yükleme kalitesi en yüksek seçili mi?

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Memnun kalmaz isen 65k alirim:))

• 128 lik pro da ilk açılışta kullanıcıya ne kadar yer kalıyor arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiaxisheytane666 kullanıcısına yanıt
    Sürekli kullanınca 3-5 saate alışmaya başlar göz, bikaç güne de komple unutur 120hz i, ta ki tekrar görene kadar :) gördüğü an kaset başa sarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Sürekli kullanınca 3-5 saate alışmaya başlar göz, bikaç güne de komple unutur 120hz i, ta ki tekrar görene kadar :) gördüğü an kaset başa sarar.
    Mümkün değil alışamaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    İnternet upload hızım 50-55 megabit.

Kamera ayarlarımda video 4K 60 FPS seçili. Bu nedenle sorun çıkıyor olabilir mi?

Mobil ya da Wi-Fi seçiliyken de görüntü aynı şekilde gözüküyor. Başka telefon ekranlarında da aynı gözüküyor.

Instagram’ın ayarlarında en yüksek yükleme kalitesi seçili.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişir belki ama bence alışılıyor. iPhone 16 ekranını geçtim giriş seviyesi telefon ekranına bile alışılıyor bir süre sonra.

Çıkabilir 1080p 30 kare/sn olarak kayıt yapıp deneyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 25 Şubat 2025; 13:2:14 >
  • 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.